maandag, januari 01, 2018

De Arcturiaanse Raad - -- 2018 -- 1 Januari 2018 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
-- 2018 --
1  Januari 2018 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer jullie op een tijdstip aangekomen zijn waar jullie erkennen dat iets fris en nieuw is aangaande jullie werkelijkheidservaring, is dat zeer zeker iets voor jullie allemaal om te vieren. Vier de erkenning dat het leven altijd veranderend is en altijd voorwaarts beweegt in een positieve richting, voor jou en voor ieder ander in het menselijk collectief.
Zie het Nieuwe Jaar als een kans om dat wat voor jou het meest belangrijk is te definiëren. In plaats van een lijst van voornemens te maken en dan je wilskracht en handelingen te gebruiken om je aan deze voornemens te houden, maak een lijst van wat belangrijk voor jou is en wat je in het komende kalenderjaar wilt benadrukken.
Jullie hebben, natuurlijk, vele downloads die naar jullie toekomen als jullie in/naar het Nieuwe Jaar stappen, en deze downloads komen omdat wij jullie openheid en jullie ontvankelijkheid bespeuren voor dat wat nieuw is, om te veranderen en om een nieuwe versie van jezelf te creëren. Is dat niet wat jullie altijd aan het doen zijn? Terwijl je de nieuwe jij creëert, breng je meer energie binnen. Je betreedt meer van wie je echt bent, en is dat niet noodzakelijk om door te gaan met voorwaarts te gaan, om door te gaan deze energieën te kunnen betreden?

Je moet herkennen wie je werkelijk bent en jezelf toestaan om dat te zijn. Als jullie jezelf toestaan om liefde uit te stralen, het vanuit jullie harten te laten komen, verwezenlijken jullie een nieuwe tijd, een nieuw tijdperk, en luiden jullie de verschuiving in het bewustzijn in. Dit is een tumultueuze en prachtige tijd om op de planeet Aarde te leven. Laat jullie zelf de belangrijkheid van de voorwaarts gaande beweging die jullie aan het maken zijn voelen, en voel voor de ondersteuning die jullie hebben van jullie gidsen en van zoveel andere wezens, terwijl jullie je inschepen op deze meest recente stap voorwaarts in jullie reizen.  
Wij vragen dat jullie open, ontvankelijk blijven, en jullie gevoel van frisheid behouden voor zolang als jullie kunnen, zodat jullie je uiteindelijk hetzelfde voelen over een nieuwe dag, iedere dag, zoals jullie dit Nieuwe Jaar doen dat jullie uitnodigen binnen te komen.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten