zaterdag, december 30, 2017

Meester Kuthumi - De Volgende Periode van Ascentie - 29 December 2017 / Natalie GlassonMeester Kuthumi
De Volgende Periode van Ascentie
29 December 2017 / Natalie Glasson

Welkom naar een nieuwe energiecyclus en leven! Jullie zijn levende wezens en energie, hetgeen onophoudelijk aan het transformeren is. Je blijft nooit hetzelfde, je bent je altijd aan het ontwikkelen en jezelf aan het afstemmen met de Schepper binnenin je, zelfs als jij je afstandelijk voelt van het Goddelijke. Het is vanwege jullie onophoudelijke transformatie dat jullie één van de meest prachtige aspecten van de Aarde zijn. De Mensheid is zo wonderbaarlijk om te observeren, de paden die velen kiezen te nemen kunnen uitdagend zijn en toch is de schoonheid die tevoorschijn komt van binnenuit iedere ziel adembenemend. Het is tijdens het huidige stadium van Ascentie dat ik, Meester Kuthumi en alle Geascendeerde Meesters, genieten in het delen en tot uitdrukking brengen van onze dankbaarheid aan de Mensheid met onze diepste Liefde en toewijding voor iedereen. Ontvang alsjeblieft onze energie, en terwijl jullie dat doen laat ons jullie aldus aanmoedigen om jullie innerlijke pracht te herkennen.
De Pracht
Neem een moment om je de pracht voor te stellen, hoe zou jouw pracht tevoorschijn komen? Stel je jouw pracht voor als de helderste vonk van Licht binnenin je. Observeer de Lichtvonk terwijl het uitbreidt en herken hoe jouw pracht je volledige wezen beïnvloedt en transformeert, zelfs je gedachten, emoties en handelingen. Je verbindt je met het meest verbazingwekkende, ontzagwekkende aspect van  jezelf, je verbindt je met de schittering en luister van de Schepper.
Het is een focus op jouw pracht, diens uitstraling en invloed op je wezen, dat wij nu en doorheen 2018 aanmoedigen. Deze focus stelt een ontwaking in staat om plaats te vinden doorheen je gehele wezen en alle systemen, meer licht in je wezen downloadend. Het moedigt je aan om je te verbinden met de magie, synchroniciteiten, wonderbaarlijke kansen en de ondersteunende aard van de Schepper. Je te verbinden met deze heilige kwaliteiten staat je toe om een natuurlijk en organisch deel te worden van de Goddelijke stroom van de Schepper. Vele zielen op de Aarde hebben een stadium bereikt van een aanzienlijke hoeveelheid aan bagage en oude verwondingen losgelaten te hebben, en hebben aldus de vrijheid om zich te verbinden met de heilige kwaliteiten en bekwaamheden van hun ziel. Met een openheid en ontwaking van je energie zal je aldus in staat zijn om de wonderbaarlijke kansen binnenin je spirituele talenten en bekwaamheden te herkennen, welke voorbij je huidige voorstellingsvermogen zijn. Hoe meer jij je verbindt met je innerlijke pracht, hoe meer je binnenin je wezen zult ontdekken, bekwaamheden/vaardigheden herkennend die je altijd gewenst hebt … en meer.
 
Ondersteuning
In 2018, moedigen wij jullie aan om door te gaan met te ervaren, begrijpen en in actie te zetten jullie Wezen van Dienstverlening; wat betekent dat jij als een heilig wezen zowel jezelf als anderen ondersteunt. Wij wensen voor iedereen om in 2018 de grotere aanwezigheid van de Schepper te ervaren, specifiek de immense ondersteuning voelend die de Schepper deelt en waar Hij ieder persoon mee omringt. Als meer mensen op de Aarde zich openen voor het ontvangen van de ondersteuning van de Schepper, het voelen als een fundering en constante kern binnenin hun wezen, zal dit aldus een geweldige en bekrachtigende genezing voor allen creëren. Wanneer alle wezens werkelijk de ondersteuning en Liefde van de Schepper in hun wezen voelen, zal het aldus hun werkelijkheid op schitterende en wonderbaarlijke manieren beïnvloeden. Het perspectief en de benadering van alle wezens zal eerst richting zichzelf en dan naar anderen wijzigen, mededogen en eenheid binnenin allen aanzettend.
Communicatie
Met de aanwezigheid van je innerlijke pracht die naar boven komt en een verdieping van de ondersteuning van de Schepper sijpelend in/naar alles dat je bent, zal een grotere ervaring van communicatie manifesteren. De Sterren Wezens sturen grote hoeveelheden van hun energie in/naar de Aarde en de Mensheid, specifiek aan het begin van 2018. Zij wensen om de vriendschap, de vrede en het vertrouwen tussen de Sterren Wezens en de Mensheid te hernieuwen. Hun energie zal een ontwikkeling initiëren in jullie bekwaamheid om te communiceren. Als je ziel wenst dat je meer volledig met jezelf communiceert of misschien met anderen, gidsen of de innerlijke vlakten, dan zal wat het ook maar is dat nodig is voor jou manifesteren. Het is belangrijk om jezelf in 2018 aan te moedigen om nieuwe manieren te zoeken van jezelf tot uitdrukking te brengen en je waarheid te communiceren, dit kan in je alledaagse conversaties zijn of via creatieve projecten. Hoe meer jij je focust op jezelf tot uitdrukking te brengen, je waarheid delen en het communiceren, specifiek vanuit de zetel van je ziel, hoe gemakkelijker jij je ascentieproces doorheen 2018 zult vinden. Je zult ook ontdekken dat je een groter gevoel van vervulling, tevredenheid en zekerheid binnenin je wezen zult voelen, hetgeen jou zal aanmoedigen om op jezelf, je bekwaamheden te vertrouwen en om met een grotere snelheid voorwaarts te gaan in je spirituele werkelijkheid. Een verdiepend gevoel van vrede mag zich ook manifesteren. De Sterren Wezens wensen velen te ondersteunen met het ervaren van vrede binnenin, specifiek tussen jezelf en de Mensheid/Aardse werkelijkheid.  
Invocatie voor het toegang verkrijgen tot je Innerlijke Pracht
“Ik ben mijn pracht, ik houd me bezig met mijn pracht, het liefdevol en krachtig naar de oppervlakte van mijn wezen brengend voor mijn ervaring en begrip. Ik ben gereed om mijn pracht en de uitstraling van de Schepper binnenin mij te herkennen, wetende dat als ik dat aldus doe deze magische energie mijn wezen en werkelijkheid op de meest prachtige, schitterende en opwindende manieren zal beïnvloeden. Mijn pracht is mijn waarheid en ik respecteer dit nu. Alstublieft Meester Kuthumi en de Geascendeerde Meesters, help mij me te verbinden met mijn innerlijke pracht op het diepste niveau dat geschikt is.”
Invocatie voor toegang te verkrijgen tot de Ondersteuning van de Schepper
“Meester Kuthumi, help mij alstublieft met ontvankelijk te zijn voor de voortdurende stromende ondersteuning van de Schepper welke mij eeuwig omhelst. Terwijl ik ontvang, ervaar ik de groeiende aanwezigheid van de Schepper diens ondersteuning binnenin mij. Ik accepteer met heel mijn hart nu de ondersteuning van de Schepper, in alles dat ik ben, mijn werkelijkheid en doel op de Aarde. Dat de ondersteuning van de Schepper mijn volledige wezen mag enthousiasmeren, magische transformaties creërend die mijn waarheid onthullen. Dankuwel.”
Invocatie voor het ontwikkelen van Je Communicatieve Vaardigheden
“Meester Kuthumi, Geascendeerde Meesters en Sterren Wezens, het is mijn wens om mijn communicatieve vaardigheden te ontwikkelen zoals gegidst en geïnstrueerd door mijn ziel. Laat mij mijn natuurlijke vaardigheid van communicatie realiseren; verbindend op een dieper niveau met alles dat de Schepper is. Een versterkte eenheid voelend met alles alsook een grotere bekwaamheid om mijn waarheid met gemak en volmaaktheid tot uitdrukking te brengen. Ik ben gereed om mijn waarheid te delen, wetende dat het een prachtige en opwindende ervaring zal zijn. Ik ben een meester communicator.”
Verklaring van je Intentie voor het Nieuwe Jaar
Terwijl je in je gedachten de pracht van de Schepper binnenin jou vasthoudt, en voortdurend ondersteund wordt door de Schepper en een ontwikkeling ervaart in je communicatieve vaardigheden, hoe wens je dat deze kwaliteiten zich in je leven in 2018 manifesteren? Wat wens je om te ervaren? Hoe zal je pracht jouw werkelijkheid beïnvloeden? Op welke manier wens je om je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen? Wat zou je graag willen dat de ondersteuning van de Schepper zal verwezenlijken in je wezen en werkelijkheid? Hoe zou je wensen om van dienstverlening te zijn aan jezelf en de wereld? Denk na over deze vragen en creëer een intentie, schrijf een brief naar de Schepper of focus je op een visie die de prachtige kansen verklaart die je wenst te ervaren in 2018.
Ik ben aanwezig om van dienst te zijn,
Meester Kuthumi

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.com

4 opmerkingen:

 1. Dank je Cobie, dit was hoog-geladen, sterk voelbaar, en gaf mij een boost, heel welkom!

  Fijn eindejaar,en een super 2018 gewenst, vol vreugde en kracht!
  *****Veel liefs******

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook een hele fijne jaarwisseling toegewenst en voor 2018 veel voorspoed, Liefde en geluk!!

   Verwijderen
 2. Fijn om dit te lezen.

  Lieve Cobie, hartelijk bedankt voor alles wat je doet, ik heb er veel aan.

  Een fijne jaarwisseling en een liefdevol 2018 wens ik je toe.
  Groeten

  Nolly Kozijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Nolly. Leuk weer eens wat van je te horen. Ook jou wens ik een fijne jaarwisseling toe en dat 2018 zich voor jou naar wens mag ontwikkelen met veel voorspoed en Liefde!

   Verwijderen