vrijdag, december 29, 2017

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven - Het Betreden van Hogere Frequenties - 29 December 2017 / Daniel Scranton


De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Het Betreden van Hogere Frequenties
29  December 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Het is een kwestie van frequentie. Het is een plaatsen van de aandacht op een specifieke frequentie die het antwoord is op de meeste vragen. Dat is jullie reis nu. Dit is een energetische reis doorheen staten van frequentie, zien jullie. Al het andere dat zich in jullie werkelijkheid uitspeelt als een reflectie van de frequentie die jullie bezitten. Het is echt niet meer ingewikkeld dan dat. Daarom, geef meer aandacht aan de frequentie die je bezit.
Hoe je dat doet, zouden jullie je af kunnen vragen. Wel, hoe meer je afgestemd bent op je gevoelsstaat, hoe gemakkelijker het voor jou is om dan de frequentie te bepalen die je bezit. De hogere frequenties voelen beter aan in jullie fysieke lichamen dan de lagere, en er is voor jullie geen reden om de lagere staten van frequentie te vrezen of te veroordelen. Er is geen reden voor jullie om jezelf te veroordelen voor deze lagere staten van frequentie geactiveerd te hebben. Dat is de eerste plaats waar jullie moeten beginnen.
Laat iedere opvatting die je hebt los dat een frequentie die je bezit op de één of andere manier ongepast is, dat je het zou moeten vrezen, of dat jij je slecht over jezelf zou moeten voelen voor het betreden te hebben. Het is er gewoon om ervaren te worden en ook om jou een punt van relativiteit te geven. Je kunt niet echt weten dat je van een lagere naar een hogere frequentie gegaan bent zonder eerst bewust te worden van de lagere frequentie en hoe het in je lichaam aanvoelt.

Dus begin door te vieren dat jij je bewust bent van de frequentie die je bezit. En als je een hogere frequentie bezit, verhoog het dan eenvoudig, berijd de golf ervan, geniet van het gevoel van het grootst mogelijke bereik. Laat je verlangen/wens los om te begrijpen waar de frequenties vandaan komen, hoe je gekomen bent waar je bent, en omhels het allemaal gewoon.
Het activeren van een frequentie is net zo gemakkelijk als het aanpassen van je ademhaling. Je weet dat wanneer je aandacht schenkt aan je ademhaling, je kunt veranderen hoe diep, hoe langzaam of snel je ademhaalt, en hetzelfde is waar van jouw staat van frequentie. Als jij je aandacht erop plaatst, met de intentie van het te verhogen, hoeft het niet ingewikkelder te zijn dan het aanpassen van je ademhaling. In feite, zou je kunnen zeggen dat die twee hand in hand gaan.
Dus gebruik je ademhaling en je vaardigheid om bewust adem te halen om jezelf af te stemmen op je staat van frequentie, om je staat van frequentie te verhogen, en om te genieten van deze hogere staten van frequentie tot het grootst mogelijke bereik. En dan, is het ons advies dat je niet naar je wereld kijkt voor onmiddellijke resultaten. In plaats daarvan, ga door te genieten van je vaardigheid om je frequentie aan te passen, omdat door dit aldus te doen jij de manier waarop jij je voelt verandert, en dan hoeft de werkelijkheid om je heen niet te veranderen om jou je goed te laten voelen.

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”



Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten