zondag, december 31, 2017

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven - De Uitzondering Op De Regel - 31 December 2017 / Daniel ScrantonDe Pleiadische Hoge Raad van Zeven
De Uitzondering Op De Regel
31  December 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
De uitzondering op de regel is het meest interessante gedeelte van de regel. Wanneer je een regel hebt, en je hebt je uitzonderingen op die regel, laten de uitzonderingen, om mee te beginnen, jou zien dat er echt geen regel is. Wij willen dat jullie begrijpen dat diegenen van jullie die ontwaakt zijn in deze tijd ervoor kiezen om de uitzonderingen op de regel te zijn. Jullie kiezen om anders te zijn omdat dat is wat de wereld in deze tijd het meeste nodig heeft.
Jullie hebben ervoor gekozen om er niet tussen te passen. De meesten van jullie hebben ervoor gekozen om geen traditioneel leven te leven. Velen van jullie zijn niet geïnteresseerd in wat de gevestigde orde probeert om jullie in geïnteresseerd te houden, en dat is bij tijden voor jullie verontrustend geweest. Het is voor de meesten van jullie een uitdaging geweest om jullie plaats in deze wereld te vinden, om precies te zien waar jullie er wel tussen passen. Velen van jullie vragen zich af waarom er geen banen zijn die jullie interesseren.
Tot nu toe, is het meer uitdagend geweest om de uitzondering op de regel te zijn, maar alles staat op het punt om te gaan veranderen. En wanneer deze veranderingen zich voordoen, gaan jullie opmerken dat alles aangaande jullie zelf dat jullie tegenhield deel uit te maken van de meerderheid van de samenleving is wat het meest nodig is van jullie. Dus hoeven jullie je geen zorgen te maken over het niet ertussen passen, over het vinden van jullie weg, en over het creëren van een leven voor jullie zelf op de manier waarop jullie ouders dat deden.


Wat jullie nu aan het doen zijn is bepalen hoe de nieuwe werkelijkheid eruit gaat zien. Jullie plaats daarin zal voor jullie duidelijk worden. Er zal een beroep op jullie gedaan worden. Jullie zullen nodig zijn. Er zal grote vraag naar jullie zijn, en de dingen die jullie eens als zwakheden zagen zullen jullie grootste kracht worden. Jullie gevoeligheid, jullie emotionaliteit en jullie empathische natuur zijn de dingen die anderen zullen zien als dat zij jullie een voordeel geven.  
Jullie gaan doorheen de hogere frequentie energie navigeren met grotere behendigheid en zekerheid dan ieder ander die jullie in dit leven tegengekomen zijn. Jullie zijn zeer zeker begiftigde wezens die gereed zijn om jullie rollen als leiders in dit ascentieproces op jullie te nemen, en de wereld is dan gereed om jullie, precies zoals jullie zijn, te ontvangen. (1)
Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”
*****
Voetnoot:
(1) Cobie: Deze laatste alinea spreekt over een tijdstip die niet onmiddellijk voor onze deur zal staan. Ik zou jullie aan willen raden daar rekening mee te houden.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/ 

1 opmerking: