vrijdag, oktober 13, 2017

De Arcturiaanse Raad - Jullie Creëren de Verschuiving - 13 Oktober 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Jullie Creëren de Verschuiving
13 Oktober 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jullie hebben binnenin jullie zelf een gevoel ontwaakt van te behoren bij deze specifieke reis waar jullie op zijn, en die ontwaking heeft jullie de macht en de kracht gegeven om een gigantische hoeveelheid van disharmonie op de planeet Aarde en in jullie persoonlijke levens te doorstaan. Jullie incarneerden in dit leven om deze specifieke reis te maken, en diegenen van jullie die ontwaakt zijn maken de reis bewust en opzettelijk, wetende dat jullie een volledige nieuwe Aarde en een volledig nieuw Universum in de vijfde dimensie aan het creëren zijn.
Welnu, toen jullie je er eerst van bewust werden dat jullie aan het verschuiven waren, was dat in feite een roeping. Een roeping die naar jullie toekwam van jullie gidsen. Jullie gidsen regelden het zo, zodat jullie over de verschuiving zouden horen en duwden jullie in de richting van de informatie daarover. En toen lieten zij de controle los zodat jullie allemaal voor jullie zelf konden beslissen wat de verschuiving voor jullie betekende en hoe jullie erdoorheen zouden gaan navigeren.
Er is een gevoel onder velen van jullie dat jullie gereed zijn en dat jullie willen dat die laatste push komt, ongeacht hoeveel dat dit ten koste gaat van jullie als een menselijk collectief. Dat soort van wanhoop komt vanuit de hoeveelheid aan ellende en lijden dat jullie zien, dat jullie voelen, en waar jullie over horen. Maar die graad van wanhoop dient jullie niet omdat jullie welzeker echt een verschuiving willen die gemakkelijk is.

Jullie willen echt op een tijdlijn zijn waar jullie een geleidelijke evolutie van het bewustzijn ervaren binnenin jullie zelf en binnenin alle anderen om jullie heen. Dat is de overgang waar de meesten van jullie voor kiezen, en dat is de overgang met de minste hoeveelheid aan catastrofe en trauma. Dus is het voor jullie tijd om eigenaarschap te nemen van de verschuiving die jullie aan het creëren zijn, en ermee op te houden te kijken of te zoeken naar voorspellingen over wat er vervolgens gaat gebeuren om het aan te sporen.
Het is jullie licht en jullie liefde dat in het hart van de verschuiving in bewustzijn is, en dat is zoals jullie het bedoelden om te zijn voordat jullie incarneerden. Geef nooit op betreffende dat waar jullie hiervoor kwamen om te doen, en jullie zullen de verschuiving in het bewustzijn in dit leven bereiken.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten