zaterdag, juli 22, 2017

De Arcturiaanse Raad - Vrijheid van Contractuele Verplichtingen -22 Juli 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Vrijheid van Contractuele Verplichtingen
22 Juli 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jullie zijn gearriveerd bij een zeer belangrijk punt in jullie evolutionaire geschiedenis. Jullie zijn gearriveerd bij een punt waar jullie niet langer hoeven na te denken over contracten en blauwdrukken en overeenkomsten. Als je iets leeft dat een resultaat is van één van deze pre-incarnatie keuzes … de waarheid is dat je het niet langer hoeft te leven.
Als je iets leeft vanuit een gevoel van verplichting of schuldgevoel, omdat je gelooft dat je er een pre-incarnatie keuze over gemaakt hebt, dan verlossen wij jullie hierbij van dat contract. Wij willen dat jullie begrijpen hoe vrij jullie werkelijk zijn. Vrijheid is een keuze en een staat van zijn. Het is eentje dat zichzelf iedere dag aan je presenteert, maar jullie kiezen om het te negeren en in plaats daarvan meegezogen te worden in gewoontegetrouwe gedachten, woorden en acties.
De overtuiging dat bepaalde omstandigheden vooraf bepaald werden heeft jullie tot aan dit punt gediend, omdat dat het geval geweest is op het één of andere tijdstip in jullie levens, maar de tijd is nu anders. De energieën zijn anders. De energieën die nu om jullie heen zijn gaan over jullie te bevrijden van karmische cyclussen. En aldus stellen wij voor dat jullie naar dat weten binnenin jullie zelf reiken.

Wij stellen voor dat jullie reiken naar wat aangaande deze transmissie resoneert, en wij stellen voor dat jullie vrijheid kiezen. Kies om vrij te zijn van alles dat op wat voor manier dan ook bindend of beperkend voelt. Bevrijd jullie zelf van deze verplichtingen waartoe jullie je soms tot toe gedwongen voelen om in te werken of om in te blijven.
De missie en het doel van jullie leven is van jullie om voor jullie zelf te bepalen. Jullie hebben het tot hier aan toe opgered op jullie reis, en dat betekent dat jullie gerechtigd zijn om beslissingen voor jullie zelf te maken. Jullie zijn vrij van contractuele verplichtingen, en jullie kunnen beginnen op die manier te leven zodra jullie zover zijn.  
Wij zijn zo opgetogen om jullie deze transmissie aan te bieden en jullie te bevrijden van de belastende gedachten rondom in een pre-geboorte overeenkomst te zijn, waar  jullie op de één of andere manier tot toe verplicht zijn om eraan vast te blijven zitten. Wij willen jullie je vrijheid toekennen, maar in waarheid hebben jullie het aan jullie zelf gegeven. Pak het.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten