woensdag, juli 19, 2017

De Arcturiaanse Raad - Onze Observaties van de Mensheid - 19 Juli 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Onze Observaties van de Mensheid
19 Juli 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij zijn bij verscheidene conclusies aangekomen over de mensheid vanuit onze observaties. Eén van onze conclusies is, dat jullie de dingen heel gemakkelijk als vanzelfsprekend vinden. Het is gemakkelijk voor jullie om iets vanzelfsprekend te vinden dat iemand anders in het collectief zou beschouwen een situatie te zijn dat het waard is om gevierd te worden.
Jullie zijn begonnen de duisternis te onderzoeken dat ook in het collectief bestaat, en jullie houden ervan om jullie zelf gedeeltelijk van die duisternis af te scheiden. Jullie houden ervan het te zien als iets dat buiten jullie zelf is, maar dit dient jullie niet. Jullie moeten het omhelzen als een deel van jullie zelf om voorbij te gaan aan iedere noodzaak om het in jullie wereld te ervaren.
Jullie hebben ook een neiging om de dingen onder het tapijt te vegen. Dus wanneer er iets binnenin jullie naar boven komt, erkennen jullie het noodzakelijkerwijs niet of confronteren jullie jezelf er niet mee. En als het een ander persoon omvat, is het ook zeer waarschijnlijk dat jullie het gewoon negeren, om het niet de juiste aandacht te geven, en zeer zeker brengen jullie het niet vaak bij die andere persoon naar voren.

Ook dat dient jullie niet en is de reden waarom velen van jullie niet goed overweg kunnen met diegenen waar jullie het meest nabij mee zijn in relaties. Uiteindelijk, kunnen jullie je niet verbergen voor wat jullie voelen, en komt het naar boven en naar buiten op manieren die vaak zeer destructief zijn voor de relaties.  
Wij hebben ook opgemerkt, gedurende een aanzienlijke tijd, dat jullie een fascinatie hebben met het vergaren van dingen. Jullie kijken vaak naar iets buiten jullie zelf en zien het als het antwoord voor al jullie problemen. En dan wanneer jullie het krijgen, beseffen jullie, natuurlijk, dat het dat niet is.
Welnu, herken dat dit alles geen ten laste leggingen zijn. Zij zijn observaties, en wij willen jullie heel graag helpen de aspecten van jullie zelf te kiezen die wij ook opgemerkt hebben. Dat de mensheid heel veel positieve eigenschappen bezit is zonder enige twijfel. Jullie hebben een vermogen voor moed en mededogen. Jullie hebben een bereidheid om te vergeven en onvoorwaardelijk lief te hebben. Jullie zijn creatief, inventief, en jullie hebben nogal wat pijn en lijden doorstaan, en toch hebben jullie deze bekwaamheid om de dingen lichter te maken met jullie humor.
Jullie zijn prachtige wezens, en wij houden van jullie … meer dan woorden kunnen zeggen. Wanneer wij jullie op jullie best observeren, voelen wij die trots en liefde. En wanneer wij jullie op jullie slechtst observeren, sturen wij jullie zelfs meer liefde en mededogen, omdat wij weten hoeveel lijden er is gedurende deze tijden wanneer jullie op jullie slechtst zijn. En wij weten dat liefde en mededogen de enige antwoorden zijn om van dienstverlening voor jullie te zijn.  
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten