vrijdag, juni 02, 2017

De Arcturiaanse Raad - Alles Ontvouwt Zich op de Juiste Manier - 2 Juni 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Alles Ontvouwt Zich op de Juiste Manier
2 Juni 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Vanuit ons perspectief, nemen jullie de geschikte hoeveelheid aan tijd om door de lagere frequentie energieën heen te werken die nog steeds op de planeet Aarde aanwezig zijn. Jullie zijn de hogere frequentie energieën aan het assimileren op een tempo die ook tamelijk geschikt is, en de effecten van al het werk dat jullie aangaande jullie zelf en de planeet aan het doen zijn nemen tijd om zichzelf te openbaren.
Wij willen dat jullie begrijpen dat deze de tijden zijn waarin jullie de minste hoeveelheid aan tevredenheid zullen voelen van alles dat jullie aan het doen zijn, alles dat jullie ervaren, alles dat jullie verwerken. En het zal minder tijd voor jullie nemen om de effecten te zien en te voelen van wat jullie aan het doen zijn in de komende maanden en jaren. Daarom, komt er een grotere feedback vanuit het Universum en meer herkenbare resultaten gaan zichzelf zichtbaar en bekend voor jullie maken.  
Er is geen versnelde procedure hier. Er zijn geen eenvoudige of gemakkelijke oplossingen aangaande wat het is waar jullie doorheen gaan in jullie individuele levens en als een collectief. De snelle en gemakkelijke manier is de meer gewenste manier, maar het zal uiteindelijk minder tevredenstellend en gevuld met gaten zijn. Daarom, wie dan ook die jou vertelt dat zij een gemakkelijke manier of een snellere manier hebben is waarschijnlijk ofwel onbewust van de waarheid van jullie situatie of wil ten zeerste geloven dat er een snellere en/of gemakkelijkere manier is om te ascenderen.

Om jullie een analogie te geven, als het klimmen naar de top van de hoogste berg gemakkelijk zou zijn, wat zou dan het punt zijn om het te doen? Wat voor bevrediging zou er verkregen kunnen worden als je er zelfs niet voor zou zweten, of dat je buiten adem zou raken, of dat je onderweg zou moeten rusten? Wij willen dat jullie het allemaal rustig aan doen, om te weten dat alles zich op de juiste manier aan het ontvouwen en in de perfecte timing is, en wij willen dat jullie de ideeën loslaten van een simpele oplossing of een versnelde procedure.
Accepteer, dat waar je bent perfect is, dat jij perfect bent, en dat je ervaringen perfect naar je toe komen om jou precies te geven wat je nodig hebt om voorwaarts te gaan, om je sterker te maken, en om je dat gevoel van tevredenheid te geven dat je zult hebben als je jouw verschuiving in het bewustzijn voltooid.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

1 opmerking: