maandag, mei 08, 2017

Update 2 - Slaap/Droomstaat en Lachen - 8 Mei 2017 / Cobie de Haan


Een Korte Update 2
Slaap/Droomstaat en Lachen
8 Mei 2017 / Cobie de Haan

Dit is een korte Update aangaande de Update die ik eerder vandaag plaatste. Ik zat net even lekker in de zon achter huis en raakte in een licht meditatieve staat. Ik overdacht het artikel, en de oorzaken die ons moe en uitgeput enzovoorts maken.
Er zijn in ieder geval (voor mij) twee belangrijke aspecten die bijdragen aan extra vermoeid te zijn. Vandaag ben ik met mijn Spiritteam bij het onderwerp aangekomen, “Waar en hoe veroorzaken jullie meer schade dan goed?” Dit is dus echt het thema van vandaag dat zij volledig uit moeten gaan spitten, en ik denk dan met hen mee…
Ik weet via verhalen die ik op het internet gelezen heb, dat ons spiritteam met ons aan het werk is wanneer we slapen. Dit gebeurt dus in/via onze dromen. Vele Lichtwerkers, enzovoorts herinneren zich (heldere) dromen waarvan zij zeker zijn dat zij op de één of andere manier in contact geweest zijn met hun Spiritteam. Reizen worden er gemaakt, (droom) scenario’s worden aan ons getoond en daar moeten we dan het één en ander van leren en begrijpen. Een ieder die dit leest zal weten hoe dit bij hem/haar in z’n werk gaat.
Nu is het zo, dat ons lichaam regenereert tijdens de slaap. Wij doen nieuwe energie op en ons lichaam herstelt zich van de doorleefde dag die achter ons ligt. We hebben ook diverse slaapcyclussen per nacht. Er word het meest over vijf cyclussen per nacht gesproken, soms zes. Google dit en breng jezelf daarvan op de hoogte als je dit nog niet wist. De droomstaat is de meest belangrijkste fase in het geheel.


Toen ik op een ochtend wakker werd en bijna alle dromen wist te herinneren die ik gehad had, en me die dag ervan bewust werd dat ik totaal geen energie bezat, drong tot mij door wat er via het werken met ons in de slaapstaat word veroorzaakt. Er zijn momenteel twee genezers aan mijn Spiritteam toegevoegd en zij bekenden aan mij, nadat we het één en ander onderzocht en begrepen hadden, dat zij, degenen in de hogere dimensies, nooit begrepen hadden dat het dromen/de slaapstaat zo een impact op ons lichaam en onze energie heeft. Vanaf dat moment gebruikt mijn Spiritteam niet meer de volledige slaapcyclussen voor hun eigen doeleinden of voor mijn doeleinden om iets te ‘onderwijzen’ of te doen laten begrijpen.
En waarom vreet dit onze energie op? Omdat wij natuurlijk ZELF onze dromen moeten dromen, of we ze nu herinneren of niet. We dromen allemaal, en we moeten alle indrukken en dat wat we ervaren hebben ’s nachts op eigen kracht verwerken, zodat het lichaam kan regenereren. Dus als jij ooit eens op een ochtend wakker geworden bent met het gevoel helemaal niet geslapen te hebben, dat je zo nog een nacht kunt draaien, weet dan dat je Spiritteam grotendeels met jou aan het werk is geweest via de slaapstaat en zij je niet de regeneratie gegund hebben die je nodig had.
Als dit het geval is of vaak bij je voorkomt, praat met hen … Laat hen weten wat ze met je doen, en vraag hen je een volledige nachtrust te geven waarin je lichaam zich kan herstellen. Het volledig gebruik maken van je slaapstaat is min of meer een roofbouw plegen. Als je niet wilt dat deze samenwerking helemaal terzijde geschoven wordt, kan je altijd voorstellen om slechts één of twee slaapcyclussen per nacht te gebruiken voor de doeleinden waarvoor zij menen de slaapstaat nodig te zijn. Ook kan je voorstellen, als je goed met meditatie bent, om alleen maar via de meditatie met je te werken, dan ben je er vaak ook nog meer bewust bij.
Dus naast het feit dat de Liefde/Licht energieën op twee manieren onze energie opslorpen - verhoogde trillingsfrequentie en het activeren van het DNA - wordt ook nog roofbouw gepleegd aangaande onze energie via de slaap/droomstaat.
Daarnaast besefte ik via mijn overdenkingen van daarnet dat zij bij mij nog meer roofbouw plegen … ofschoon ik er ook bij vermelden moet dat zij het met de beste bedoelingen deden!! Zij dachten echt dat ze mij daarmee hielpen!!… En die roofbouw wordt gepleegd doordat zij via mij lachen. Jawel, jullie horen het goed. Als ik eens een droge opmerking heb, dan lachen zij via mij. Uiteraard om mij te laten weten dat zij het leuk vinden, maar ook omdat ze weten dat lachen gezond is. En dus doen ze het voor mij, omdat het proces waar zij mij in geplaatst hebben behoorlijk zwaar voor mij is. En dus lachen zij voor mij. Maar ook dat, besefte ik daarnet, is een proces dat ik ZELF moet doen. Dat kan een ander niet voor mij doen! … … Ik kan jullie verzekeren dat het Team zichzelf wel voor hun kop konden slaan toen dit als een bom tot ons doordrong!!
Zelf lachen geeft je energie, maakt het allemaal zachter en luchtiger enzovoorts. Zij deden het voor mij dus, en soms zelfs in overdreven mate, zodat mijn buik er pijn van deed. En ik moest vragen om op te houden want, aangezien zij ook geen adem hoeven te halen, het lachen soms behoorlijk aan één stuk doorging, en ik uiteindelijk … uitgeput en hijgend op de bank zat.
Dit is dus echter een terzijde, want ik ga er niet vanuit dat bij jullie dit aspect ook plaatsvindt. Mijn team praat via mijn spraakorgaan met mij, zij lachen via mij. Maar nu we dit beseft hebben, zullen ze dat ook in evenwicht moeten gaan brengen … Ze mogen wel via mij lachen zo af en toe, maar ik moet zelf ook nog aan bod gaan komen, dan pas zal het het positieve effect hebben dat lachen nu eenmaal op je heeft.
In Liefde,
Cobie

Copyright © 2017, Cobie de Haan. Alle Rechten Voorbehouden. http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ Voel je alsjeblieft vrij om deze inhoud met anderen te delen, met vermelding van de auteur en de link van het originele artikel.

5 opmerkingen:

 1. Ben blij dat je dit vertelt, Cobie en ook de eerste update. Heel verhelderend! Ik snap nu dat ik niet de enige ben die roofbouw op mezelf pleegt, haha. Ja, ik lach er maar om, al is het eigenlijk niet om te lachen, zo moe als ik me vaak 's ochtends al voel als ik net mijn bed uit ben. Tot nu toe dacht ik echt dat dat alleen aan mezelf lag, omdat ik zoveel wil doen, en het zo moeilijk vind mijn energiepijl goed in de gaten te houden en vaak maar doorga, ook als ik rust nodig heb. Maar nee, er is dus nog een partij,en daar ga ik dadelijk maar eens effe mee kletsen. Gelukkig blijven die lachbuien waar jij het over hebt mij bespaard, maar er blijft nog genoeg aan symptomen over bij mij, afgaande op de lijst die je het laatst publiceerde. Soms mopper ik zo in zijn algemeenheid: 'Jongens, (én meisjes, zeg ik er dan maar bij) jullie weten maar half hoe moeilijk het is om mens te zijn op de Aarde!' En gezien jouw tekst, is dat dus nog echt waar ook.
  Goed om te weten dus!
  Hartegroet van, Minie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt beslist gelijk Minie, ze weten echt niet alles van ons af. En ze gaan ons steeds beter begrijpen. Dat is natuurlijk ook een "must" voor een ascentie als deze. Vandaar ook dit proces van uitlijning van de hogere met de lagere dimensies.

   Dus je mag best mopperen als het je teveel wordt ... Je weet en voelt zelf wel wanneer het weer wat beter gaat, en ook dat mag gezegd worden natuurlijk. Dus houd in de gaten wat er 's nachts gebeurt. Als je uitgeput bent in de ochtend, is het zeer waarschijnlijk dat er met je gewerkt is, en kan en mag je hen wijzen of vragen om een andere aanpak.

   En uiteraard hebben ze dit nu meegelezen, of aangehoord via je gedachten ... en vanaf gisteren zal het denk ik ook wel verspreid zijn naar alle Hogere Zelven met een incarnatie op Aarde die Lichtwerker, Poortopzichter of wat dan ook is. Ik ga ervan uit in ieder geval, dat men er nu wat evenwichtiger mee om zal gaan...

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je voor het bericht.
  Nameste Richard

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Richard, het is Namasté :)
  Ik heb het al een paar keer gezien onder je berichten en ik vind het zó flauw van mezelf als ik nu niets zeg. Dikke knuffels ook!

  BeantwoordenVerwijderen