vrijdag, mei 05, 2017

De Arcturiaanse Raad - Het Gevoel van Weten - 5 Mei 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Het Gevoel van Weten
5 Mei 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jezelf in twijfel trekken zal je in een staat van gissen/raden houden. Je wilt in een staat van weten zijn, en weten is iets dat bereikt kan worden door het gevoel. Het in twijfel trekken is wat je met je verstand doet, maar weten gaat in feite voorbij ieder mentaal proces. Weten is met je buikgevoel meegaan. Het is het volgen van je intuïtie, je instinct, en je impuls.
Wij nodigen jullie uit om naar alles te luisteren dat er binnenin jullie zelf naar jullie toekomt en de meningen van anderen, de perspectieven van anderen, en de invloeden van anderen los te laten. Wanneer iemand naar je toekomt en je die mening geeft die tegenstrijdig is aan het weten dat binnenin jou is, is het in vele gevallen een kans voor jou om te kiezen. Je kunt ervoor kiezen om jezelf te vertrouwen, te vertrouwen op de uitlijning van de energieën die je binnenin jezelf voelt, of je kunt kiezen om op een zeer logische manier de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen en te kijken naar alle mogelijkheden.

Wij suggereren dat jullie naar jullie fysieke lichaam luisteren. Jullie fysieke lichaam is de extensie van jullie energetische lichamen, en jullie energetische lichamen zijn in staat van voorbij te kijken aan wat jullie met jullie vijf zintuigen kunnen detecteren. Aldus krijgen jullie een diepgewortelde ervaring welke jullie vertelt in welke richting jullie moeten gaan. Jullie zullen een sensatie binnenin jullie zelf krijgen dat jullie gidst naar de meest geschikte volgende stap. Niettemin kan dat alles gemakkelijk door het verstand in twijfel getrokken worden.
Het verstand wil altijd diens natuurlijke functie overschrijden, en het is jouw taak om het verstand onder controle te houden. Er is altijd een plaats voor het intellect en de logica, maar jullie ontwikkelen jullie zelf als wezens die voelen en wezens die vibraties detecteren. Jullie zijn in staat in tijdlijnen te voelen en om je met toekomstige waarschijnlijkheden te verbinden. Het verstand kan alleen maar speculeren en afleiden.
En dus, wanneer je bij jezelf waarneemt dat jij je buikgevoel/instinct in twijfel trekt, laat je verstand weten dat het nog steeds diens plaats heeft in je wereld, maar dat het bij tijden noodzakelijk is om een stap terug te zetten en dat de rest van jou de weg leidt. Luisteren naar je gevoelens en het opvolgen van de begeleiding die zij jou brengen is de manier waarop jullie de bedoeling hebben om jullie bewustzijn in/naar het vijfdimensionale frequentie bereik te verschuiven.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten