maandag, april 10, 2017

De Arcturiaanse Raad - Fijngevoeligheid is een Gave - 9 April 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Fijngevoeligheid is een Gave
9 April 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Fijngevoeligheid is een gave. Het is geen aandoening. Het is niet iets dat je moet overwinnen, en je hebt geen extra bescherming om jezelf heen nodig omdat je een fijngevoelig wezen bent. Fijngevoelige wezens zijn vaak empaten. Dit betekent dat je niet alleen je eigen emoties zeer intens voelt, maar dat je ook de emoties van diegenen om je heen en zelfs van het collectief voelt. Dit is ook geen zwakheid, maar in feite een kracht.
Wanneer je fijngevoelig bent, ben je bewust. Wanneer je bewust bent, kan je iets aan dat doen wat je voelt/bespeurt. Je zult meer waarschijnlijk geïnformeerde beslissingen maken. Je zult meer waarschijnlijk weten wat het is dat je voelt, en je zult meer waarschijnlijk een diepe verbinding met andere mensen hebben.
Het uitdagende van het fijngevoelig en een empathisch persoon te zijn is, dat niet iedereen het is. En wanneer anderen niet fijngevoelig of zelfs bewust zijn, van wat zij voelen en jij bevindt je in de buurt van deze individuen, kan jij je overweldigd voelen. Je kunt je zeer zeker overweldigd voelen door de collectieve energie van deze planeet. Er is heel veel gaande hier. Er zijn heel veel mensen die heel veel dingen voelen en heel veel mensen zijn zich onbewust van wat zij voelen.

Dus wat kan je doen als een fijngevoelig persoon om voor jezelf te zorgen? Het eerste dat je kunt doen is om eerlijk met jezelf te zijn over wat het is dat je voelt. Het volgende dat je kunt doen is om jezelf in ere te houden voor wat je voelt en beslissingen te maken die gebaseerd zijn op deze gevoelens. Je kunt jezelf ook in een plaats zetten waar je aandacht besteedt aan je energie met een grote graad van inspanning, en wanneer je dat aldus doet is het meer waarschijnlijk voor jou om te ervaren wat het is dat je wilt ervaren.
Wanneer je meer fijngevoelig bent voor een vibratie en energie, en bepaalde emoties, heb je een vaardigheid om het opzettelijk aan te bieden omdat je afgestemd bent op de energieën. En wanneer jij je vibratie opzettelijk aanbiedt, ben je dan de bewuste schepper van je werkelijkheid.
Wanneer jij je ten zeerste voelt alsof je niet de bewuste schepper van je werkelijkheid bent, betekent het gewoon dat je meer verwerking hebt te doen. Het betekent dat je aangetekend hebt voor meer in dit leven, en dat je die verwerking op de één of andere manier gaat doen. Als je het onder ogen komt en het omhelst en het door je heen laat gaan, dan kan je verder gaan, en kan je het bewuste scheperwezen worden die tot zijn of haar beschikking een besef van vibratie heeft en de vaardigheid bezit om het te voelen en het aan te bieden, iets dat de meeste mensen niet bezitten.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

1 opmerking:

  1. Dit is de meest treffende en bekrachtigende omschrijving van fijngevoeligheid die ik tot nu toe heb gezien. Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen