zondag, april 23, 2017

De Arcturiaanse Raad - Elkaar Inspireren - 23 April 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Elkaar Inspireren
23 April 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Het is gepast voor jullie om bij tijden naar anderen te kijken en uit te zoeken wat zij hebben en wat zij bereikt hebben. Het is niet alleen maar jaloezie of afgunst. Jullie zijn bedoeld om elkaar te inspireren, en wanneer je iemand iets ziet doen, iets ziet zijn, of iets ziet leven dat jezelf ook graag zou willen ervaren, dan krijg je een beginnend gevoel van verlangen. Je activeert de wens, het verlangen binnenin jou.
De truc hier is om de andere persoon jou te laten inspireren, in plaats van te willen de andere persoon een toontje lager te laten zingen. Je hoeft ook niet te weten hoe de andere persoon kwam waar hij/zij gekomen is. Het mag voor jou interessant zijn om dat verhaal te horen, maar hun verhaal zal niet jouw verhaal zijn. Je mag het verhaal jou laten inspireren, zolang als je het jou niet laat beperken.  
Jij inspireert anderen ook. Anderen zien iets binnenin jou of zien hoe jou iets gemakkelijk afgaat, en zij voelen die wens, dat verlangen binnenin hen geboren worden. En dit is één van de vele manieren waarop jullie van dienstverlening zijn tot elkaar, louter door te bestaan en jullie levens te leven. Van dienstverlening zijn omvat niet altijd het iets doen voor een ander persoon, en vaak doet het dat niet. Van dienstverlening zijn betekent vaak je leven ten volste te leven en anderen door jou geïnspireerd te laten worden.


Jullie sturen elkaar de gehele tijd telepathische communicatie, en jullie voegen ook energie toe aan het collectieve bewustzijn via alles dat jullie denken, doen en zeggen. Jullie helpen elkaar voortdurend, zelfs als het niet jullie bedoeling is om dat te doen. Wanneer het wel je bedoeling is om dat te doen, wanneer je ingesteld bent om anderen te inspireren, is dat gevoel bevredigend. Dat is een andere manier voor jullie om vreugde te ervaren.
En wanneer anderen je inspireren, vertel hen erover. Vertel hen over de impact die zij op jou hebben, de wens/het verlangen dat je hebt om te leven wat zij leven. Laat hen de vreugde en de voldoening voelen van degene te zijn die inspireert.
Weet dat jezelf dat gevoel van tevredenheid/voldoening kunt en zult ervaren, omdat jullie allemaal heel veel dingen hebben die voor jullie in de toekomst in de rij staan dat waardig zal zijn van anderen te inspireren. Jullie allemaal doen prachtig werk met jullie levens te leven, van het reiken naar meer, en van anderen toe te staan je te inspireren.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Opmerking Cobie: Deze boodschap is een prachtige aanvulling op mijn artikel: Spiegels en wat ons tegenwerkt om hen in onze werkelijkheid te her/erkennen. En dat betreft dan punt 2 over iets dat ons triggert en waarom het ons triggert.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten