dinsdag, april 25, 2017

De Arcturiaanse Raad - De Waarheid Zal Je In Vrijheid Stellen - 25 April 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
De Waarheid Zal Je In Vrijheid Stellen
25 April 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer je het ene zegt maar het andere bedoelt, misleid je niet alleen de andere persoon of de andere mensen waar je mee aan het communiceren bent. Je toont een gebrek aan respect voor jezelf. Je authenticiteit maakt deel uit van de waarheid van wie je bent, en de waarheid van wie je bent is om op geen enkele manier verlaagd of gecamoufleerd te zijn.
Je bent hier om jezelf meer volledig te kennen, en om dat te kunnen doen, moet je bereid zijn om jezelf te accepteren zoals je bent. De uitoefening van het liegen, of het niet vertellen van de gehele waarheid, is behoorlijk macht ontnemend. Gewoonlijk is het een poging om een voordeel van de één of andere soort te verkrijgen, maar het is misleidend, en je verkrijgt niets door niet waarheidsgetrouw jegens jezelf en anderen te zijn.
Luister naar de woorden die je uitspreekt en luister naar hun resonantie. Voel het. Zie of het harmoniseert met wat je in feite binnenin jezelf voelt. Doe hetzelfde met de gedachten die je denkt. De gedachten die je denkt zijn belangrijk omdat zij je een verhaal vertellen. Jij moet beslissen welk verhaal je wilt vertellen. Het verhaal dat je vaak vertelt is het verhaal welke anderen aan jou gevoerd hebben, en dat verhaal mag wel of niet waar geweest zijn vanuit het perspectief van die persoon.

Naar het hart gaan van wie en wat je bent en dat tot uitdrukking te brengen is een snel pad voor ascentie. Het is ook het meest bevrijdende pad van ascentie. Je woorden dragen gewicht, en je gedachten reflecteren vaak de vibratie die je vasthoudt. Verzeker je ervan dat alles klopt zodat je een authentieke ervaring van jezelf hebt. Het is de enige manier voor jou om vooruit te gaan en zonder pijn vooruit te gaan.
Als je schaamte en zelf-veroordeling ervaart, zou het nu de tijd voor jou zijn om deze ervaringen los te laten en meer van je authentieke zelf binnen te laten. De waarheid van wie je bent zou niet prachtiger kunnen zijn, en om ook maar iets minder-dan aan te bieden is jezelf beroven van de verrukkelijke ervaring van de volheid van wie je bent. Ben altijd waarheidsgetrouw aan jezelf en spreek je waarheid, en laat de puzzelstukjes vallen waar zij dat mogen. Wij garanderen jullie dat de waarheid jullie in vrijheid zal stellen.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten