vrijdag, april 28, 2017

De Arcturiaanse Raad - De Uitbreiding van Je Bewustzijn - 28 April 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
De Uitbreiding van Je Bewustzijn
28 April 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Voorbij reiken aan waar je ooit eerder geweest bent is een trefzekere manier van jezelf naar een hogere staat van bewustzijn te brengen. Alles dat jullie op jullie wereld ervaren geeft jullie een reden om eraan voorbij te reiken. Het brengt jullie een gevoel van vreugde, opgewondenheid en doel om jezelf naar nieuwe niveaus te brengen en om nieuwe dingen te ervaren.
Om dat te doen, moet jij je bewustzijn uitbreiden, omdat in dat huidige moment je bewustzijn in direct evenwicht is met wat je aan het ervaren bent. Er is een directe samenhang. Dus om nieuwe ervaringen te hebben en om jezelf op een nieuwe manier te ervaren, is de uitbreiding van je bewustzijn een vereiste. Het is niet het resultaat van jou die ergens naartoe gaat waar je nog nooit eerder naartoe bent gegaan. Het is de voorwaarde.
Dus hoe breid je bewust je bewustzijn uit? Allereerst, herken dat dit iets is dat zich als van nature voordoet. Net zoals een kind van nature groeit in/naar een volwassene zonder erover na te hoeven denken, aldus breidt het bewustzijn zich van nature uit zonder te hoeven te proberen om het te doen. Niettemin is het alledaags en vervelend vinden van de wereld waarin jullie leven een onvermijdelijkheid om jullie een reden te geven voor een groter verlangen.

Het verlangen dat je voelt is het zetje; het is de push. De uitbreiding doet zich voor wanneer je loslaat, wanneer jij je ontspant. Het vereist van jou om toe te geven aan de huidige omstandigheden voor jou om aan hen voorbij te gaan en in/naar het nieuwe gebied dat je aan het creëren bent. Het verlangen is de brandstof. Het verlangen roept energie op. de energie wordt afgeleverd, altijd, en dan is daar de kleine taak aan jouw zijde van te ontspannen en het binnen te laten zodat je een uitbreiding van je bewustzijn kunt voelen en ervaren.   
Die uitbreiding omvat dan meer van de werkelijkheid die je ervaart en geeft je het gevoel van de tevredenheid die je nastreeft. De tevredenheid komt vanuit het weten dat je voorbij wilde reiken waar je ooit eerder geweest bent. Je vertrok om dat aldus te doen, en je creëerde en stond die ervaring toe te gebeuren.
De uitbreiding van je bewustzijn is niet een onbelangrijk iets om aan voorbij te kijken in dit alles. Het is hoe het spel genoemd wordt. Dat is waar het allemaal om draait, en je kunt het bewust ervaren als je alles loslaat waar jij je aan vastklampt, inclusief de manier waarop jij jezelf identificeert. Jullie zijn geweldig met het toestaan van dit om zich voor te doen wanneer jullie eenvoudigweg vastberaden zijn om van het leven dat jullie hebben te genieten, terwijl jullie ook herkennen dat jullie altijd naar meer zullen reiken.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten