donderdag, april 27, 2017

Aartsengel Zadkiel - “Loslaten en Toestaan” - Mei 2017 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Loslaten en Toestaan”
Mei 2017 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst en wij begroeten jullie met Liefde en Licht. Vandaag, wensen wij te spreken over loslaten en toestaan.
Veel energetische veranderingen doen zich op de planeet voor. Iedere keer dat er een energie verschuiving is, worden bestaande energetische patronen beïnvloed. Deze verschuivingen mogen een bestaand patroon verbeteren, of zij mogen een grote ontregeling veroorzaken. Je mag deze verschuiving als vreedzaam ervaren als de verandering het patroon verbetert, of je mag problemen ervaren als de verandering voor jou niet harmonieus is. Je mag gewaarworden dat de patronen voortdurend aan het veranderen zijn en dat, voordat jij je aan kunt passen aan de huidige verandering, een andere zich voorgedaan heeft.
Jullie fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen, of energielagen, werken er voortdurend aan om de veranderingen te accommoderen. De nieuwe binnenkomende energie heeft een zeer ander patroon en andere frequentie, en dit staat jullie toe op jullie pad van ascentie door te gaan.
Deze verschuivingen kunnen jullie prioriteiten, intenties, gedachten en acties beïnvloeden. Zij mogen uitbreiden naar relaties en reeds lang bestaande patronen en manieren waarop de dingen gedaan worden.
De nieuwe, hogere energiefrequentie neigt ernaar om de dingen op te schudden en je uit te nodigen naar een nieuwe manier van zijn/bestaan. Het biedt je een kans aan om een frisse kijk te nemen naar gebieden waar je een aanpassing in overweging genomen  mag hebben.
De nieuwe energie nodigt je uit om naar een hoger niveau van bewustzijn te verhuizen.

Het nodigt je uit om na te denken over het loslaten van wat jou niet langer meer dient en jezelf toe te staan te stromen met nieuwe mogelijkheden.
Wanneer deze energieverschuivingen plaatsvinden, is het belangrijk om bewust te zijn van hoe jij je persoonlijk met iedere verschuiving voelt. Een regelmatige inschatting te maken over waar je op je pad bent, staat je toe om te beslissen of je wat voor veranderingen dan ook wenst te maken in je huidige patronen en uitoefeningen.
Een verschuiving in het loslaten en toestaan mag zeer eenvoudig zijn, of het mag meer ingrijpend zijn.
Bijvoorbeeld, het mag een eenvoudige beslissing zijn om de tijd van het opstaan in de ochtend te veranderen of een andere route te nemen wanneer je naar een bekende locatie gaat.
Het mag je aangetrokken laten voelen om iets te lezen dat een nieuwe manier van denken presenteert over onderwerpen.
Of, het mag meer ingrijpend zijn, zoals een verhuizing naar een nieuwe locatie.
Wanneer het ook is dat je wat voor gebied van je leven dan ook op je huidige pad evalueert, de sleutel is om open te zijn en jezelf toe te staan je andere mogelijkheden voor te stellen. Dit betekent niet dat je iedere optie moet kiezen die jij je voorstelt. Het is eerder dat jij je tegelijkertijd afstemt op je hart en geest om te bepalen wat voor jou de juiste keuze is op ieder gegeven moment.
Wanneer je dit doet, laat je het starre denken los en sta jij jezelf toe te stromen met de nieuwe energie.
Dan ben je in staat om te bepalen of je veranderingen wenst te maken in wat voor gebied van je pad dan ook. Je mag gewaarworden dat je precies bent waar je wilt zijn. Als je gewaarwordt dat je een verandering wenst te maken in wat voor gebied dan ook, ben je in staat te stromen met de verandering op een meer vriendelijke manier.
Wanneer jij jezelf toestaat te stromen met de nieuwe energie, blijf je open voor nieuwe gedachten en ideeën. Je begint nieuwe manieren van Zijn te zien, wat kan leiden naar het hoger in bewustzijn te verhuizen.
De sleutel voor het proces is om open te zijn en toe te staan. Wanneer je dit in een ontspannen staat van Zijn doet, is het meer waarschijnlijk dat je flitsen van inzicht en boodschappen van je gidsen ontvangt.
Dan kan je evalueren of deze inzichten en boodschappen voor jou juist aanvoelen en of zij voor jou logisch zijn. Je proces van onderscheid te maken verhoogt/verbetert gedurende deze evaluatie. Je wordt je meer bewust van wat voor jou juist is en wat niet. Als je flitsen van inzicht of boodschappen ontvangt waarvan je voelt dat zij niet juist voor jou zijn, kan je hen eenvoudigweg terzijde schuiven.
Als je loslaat en toestaat, ben je in een staat van stromen met de energie. Je bewustzijn verhoogt en stijgt, en je besef breidt uit naar en multidimensionaal niveau.
Wanneer je om het hoogste en beste voor allen vraagt als je dit proces doet, schijnt je licht doorheen de dimensies.
Geliefden, wij zijn blij dat jullie open zijn om los te laten en toe te staan terwijl de nieuwe energie jullie omgeving binnenkomt. Wij sturen jullie Licht terwijl jullie verdergaan op jullie pad van ascentie.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady en Wij omringen jullie met Liefde
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© Copyright 2017. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com. All Rights Reserved. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com. This information may be published in journals, magazines or public print only with written permission. Email: Linda@PersonalPathwaysOfLight.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten