maandag, februari 06, 2017

De Arcturiaanse Raad - Laat de Bron Energie Stromen - 6 Februari 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Laat de Bron Energie Stromen
6 Februari 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Het is voor jullie allemaal tijd om te her/erkennen hoe belangrijk jullie zijn. Het is voor jullie tijd om te beseffen dat wat jullie zijn belangrijker is dan wat jullie doen. Het is belangrijker dan wat jullie zeggen, belangrijker dan wat jullie schrijven, en zeer zeker belangrijker dan wat jullie geloven.
Jullie zijn machtige wezens die een kolossale hoeveelheid hebben van onaangesproken creatief potentieel. Als jullie samen zouden kunnen werken, de krachten bundelen met jullie medemensen en jullie energieën richten op iets dat voordelig voor iedereen zou zijn, zouden jullie aan jullie zelf demonstreren hoe machtig jullie zijn.
Echter, elk individu moet eerst her/erkennen dat hij/zij in staat is meer toegang te hebben tot de Bron Energie doorheen jullie zelf, dan dat jullie ooit gedroomd hebben dat mogelijk was. Wanneer jullie capabel zijn van Bron Energie door jullie unieke perspectief te brengen, zijn jullie in staat om zoveel aan deze wereld van jullie, en aan het volledige universum toe te voegen. Dit is waarlijk waar jullie belangrijkheid ligt.

Jullie veranderen de wereld door meer van die hoge frequentie Bron Energie door te brengen. Welnu, vaak zoeken jullie naar een missie, een reden, of het één of andere doel om te bereiken dat de Bron Energie voort zal roepen waar wij over spreken, de Bron Energie die dus machtig is wanneer het in de fysieke werkelijkheid geaard is. Niettemin, door gewoon jullie levens te leven, door gewoon jullie relaties met elkaar te hebben, en door bij tijden gewoonweg te worstelen om rond te komen, doen jullie al het oproepen dat noodzakelijk is.
Want zien jullie, het doet er niet toe waarom je meer van die energie voort roept. Het doet er alleen maar toe dat je het toestaat door jou heen te stromen, en dan moedigen wij jullie aan om te her/erkennen hoe jullie uniekheid een specifieke smaak op de energie plaatst die jullie doorbrengen. Het is een smaak die alleen jullie aan de Bron Energie toe kunnen voegen die jullie in het fysieke aarden.
Het is jullie uniekheid, gecombineerd met jullie bekwaamheid toegang te hebben tot de Bron Energie en het toe te staan te stromen, dat ervoor zorgt dat jullie zo belangrijk zijn. Er is niet één van jullie die belangrijker is dan wie anders dan ook. Jullie zijn allemaal gelijk in jullie diversiteit. Jullie zijn allemaal volledig capabel van meer energie door te brengen en jullie stempel erop te plaatsen.
Als jullie iedere dag slechts vijf minuten van jullie tijd zouden nemen om een plaats binnenin jullie zelf uit te zoeken waar jullie meer toegang kunnen verkrijgen tot die Bron Energie en het toestaan te stromen, denk eens na over de impact die jullie zouden hebben. Stel je voor hoe machtig jullie zouden kunnen zijn en voelen als jullie die Bron Energie uit zouden kunnen stralen, zelfs voor slechts vijf minuten van jullie tijd. En als jullie gewoonweg aan jullie zelf demonstreren hoe goed dat aanvoelt, zullen jullie het langer willen doen. Jullie zullen het stromen van de Bron door jullie heen willen voelen gaan, en iedereen zal er diens voordeel mee doen zonder dat jullie er een vinger voor op hoeven te tillen.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten