vrijdag, februari 10, 2017

De Arcturiaanse Raad - Deze Zijn Opwindende Tijden - 10 Februari 2017 / Daniel ScrantonDe Arcturiaanse Raad
Deze Zijn Opwindende Tijden
10 Februari 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij zijn enthousiast om de evolutie van de mensheid te zien, en wij zijn ook enthousiast te zien hoe jullie precies te werk gaan met het creëren van de nieuwe versie van de fysieke werkelijkheid. Dit is een Universum van Vrije Wil, en jullie brengen de fysieke ervaring naar nieuwe hoogtes. Jullie zijn niet hier om het fysieke te transcenderen terwijl jullie ascenderen. Jullie zijn hier in werkelijkheid om een gloednieuwe werkelijkheid, veelvoudige werkelijkheden te creëren.
En het moet nog steeds afgewacht worden wat jullie gaan creëren. Dit is voor jullie als individuen waar, en dit is voor jullie als een collectief waar. Het enige ding dat gegarandeerd is hier, is dat de energieën blijven doorgaan met jullie aan te moedingen om dat op te ruimen wat van een lage vibratie is en om meer van de hoge-vibrationale informatie te integreren. Jullie blijven doorgaan codes, downloads en opwaarderingen te ontvangen, en zij gaan hun invloed op jullie en jullie wereld hebben.

Maar aan jullie wordt de vrije teugel gegeven om de werkelijkheden te creëren die jullie willen creëren. De verschuiving in het bewustzijn was en is onderdeel van jullie bestemming, maar hoe jullie het doen, en wat jullie doen wanneer jullie eenmaal daar geraken, en met waar jullie mee doorgaan te creëren hangt nog in de lucht. Het is hangt allemaal van jullie af. Als jullie wachtende zijn voor de één of andere grote gebeurtenis om alles te veranderen, moedigen wij jullie aan om een reeks kleine gebeurtenissen in plaats daarvan te creëren. Creëer iets nieuws voor jezelf. Creëer nieuwe ervaringen vanuit het oude.
Demonstreer aan  jullie zelf hoe machtig jullie zijn, en gebruik de energieën die overal om jullie heen zijn. Zie jullie zelf als zijnde dat er nieuwe gereedschappen gegeven worden om mee te creëren, en reik energetisch uit naar deze gereedschappen. Jullie zullen beginnen jullie bekwaamheden je eigen te maken om te creëren terwijl jullie verder gaan, terwijl jullie meer proactief worden, en terwijl jullie de mogelijkheden/kansen die voor jullie liggen als grenzeloos zien. Wij nodigen jullie uit om voorbij de wensen te gaan die jullie voor jezelf vastgehouden hebben gedurende zo vele jaren in deze werkelijkheid.  
Reik verder dan dat wat jullie je voor kunnen stellen, dan waar jullie over kunnen dromen, en vul dit universum met nieuwe ervaringen die jullie verstand absoluut zal doen verbijsteren. Open jullie harten en open jullie zelf voor mogelijkheden waar alleen toegang tot verkregen kan worden doordat jullie durven te creëren met de nieuwe energieën die compleet onbekend zijn voor jullie bewuste geest. Dit is een onderdeel van jullie reis. Dit is het onderdeel waar wij enthousiast over zijn, en wij nodigen jullie uit om deel te nemen aan ons enthousiasme.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten