zondag, januari 15, 2017

Tiende en Achtste Dimensionalen, Het Hogere Zelf, De Ziel en de Incarnatie(s) - 15 Januari 2017 / Cobie de Haan


Tiende en Achtste Dimensionalen, Het Hogere Zelf, De Ziel en de Incarnatie(s)
15 Januari 2017 / Cobie de Haan

Zoals ik jullie al eens eerder verteld heb zit ik in een persoonlijk proces met mijn Sterren Familie (Spirit Team) aangaande het in uitlijning brengen van de Hogere Dimensies met de Lagere Dimensies. Dit proces staat onder leiding van een Acht Dimensionaal Zelf, die op Haar beurt weer onder de leiding staat van Moeder God. Dit is een moeizaam proces, en dat is nog zacht uitgedrukt. Uiteraard leer ik hier heel veel van. Nieuwe waarheden komen frequent naar voren, die we beiden moeten begrijpen/weten. Natuurlijk is alles niet aan mij om uit de doeken te gaan doen. Veel van wat er naar voren komt om begrepen te worden, om te leren, zullen de Hogere Dimensionalen uiteindelijk zelf aan ons in het algemeen, of aan hun eventuele individuele incarnaties bekend maken.
Enkele van deze waarheden over deze unieke ascentie waar wij met z’n allen in zitten, heb ik al in eerdere artikelen meegedeeld. Uiteraard is het altijd zo, dat als je niet resoneert met datgene wat ik via deze artikelen bekend maak, dat het aan jou is om deze verworven waarheden van mij in dit proces terzijde te schuiven. Gebruik je onderscheidingsvermogen. Als je hart - geest verbinding in evenwicht is, zal je onderscheidingsvermogen optimaal functioneren.
Aan mij is tevens bekend gemaakt dat diegenen uit de hogere dimensies welzeker peilingen onder ons houden over hoe men op deze artikelen reageert, zodat zij te weten kunnen komen hoe hiermee om te gaan in het grotere plaatje.
Het onderstaande vertaalde stukje, bracht mij naar datgene wat mij geleerd werd door mijn sterrenfamilie, over hoe het er min of meer aan toe gaat in de Hogere Dimensies, aangaande hun/onze ontwikkeling doorheen de Dimensies. En zij gaven mij toestemming om dit aspect bekend te gaan maken. Dus hier eerst het vertaalde stukje:
“De zieners van de oudheid gebruikten hun formidabele krachten om te zien wat er gebeurt wanneer mensen sterven. Zij zagen dat, wanneer het gewone wezen op Aarde sterft, het besef dat door hun levenservaring uitgebreid werd geconsumeerd wordt door een ogenschijnlijke almachtige entiteit die zij de “Adelaar” noemden, niet omdat het een adelaar was of ook maar iets te maken had met een adelaar, maar omdat het verscheen aan de helderziende zieners als een enorme gitzwarte adelaar, wiens hoogte naar de oneindigheid reikte. Deze kracht heeft bewustzijn/besef gegeven aan alle levende wezens om hen levenservaringen te laten hebben.  Dit uitgebreide, “geleende” bewustzijn/besef is het voedsel van de Adelaar.


Met andere woorden, in plaats van te ascenderen/evolueren, stopte het stervende wezen in een dimensielaag/dichtheid welke net buiten de zichtbare dichtheid/dimensie is die wij kennen als “werkelijkheid’. Karma en reïncarnatie verzekert een eindeloze voorraad van wezens ingesloten in hersenloos drama en op angst gebaseerde onbewuste emoties.
Dit bovenstaande stukje duidt op het Hogere Zelf (5de dimensie), de Ziel (vierde dimensie) en de incarnatie(s) (derde dimensie).
Ik begin bij het begin uiteraard … Alleen vanuit de tiende en de achtste dimensie daalt men af naar de vijfde dimensie. Wanneer het iemand uit de tiende dimensie betreft, dan zal deze ziel op eigen kracht, zonder enige hulp, afdalen naar de vijfde dimensie, daar ervaringen opdoen met de 3de/4de dimensie, en wanneer voldoende ervaring opgedaan is, stijgen zij op doorheen de dimensies naar de achtste dimensie. Voorbeelden van tiende dimensionalen die leven/wonen en werken in de achtste dimensie zijn bijvoorbeeld, Aartsengel Michael en Faith, Sanat Kumara en Venus, Lady Amethyst en Aartsengel Zadkiel.
In de tiende dimensie wordt men als androgeen geboren, in de achtste dimensie splitsen man/vrouw zich op in twee afzonderlijke entiteiten. Als dit tweetal afgereisd is naar de vijfde dimensie en weer teruggekeerd is naar de achtste dimensie, kunnen zij ervoor kiezen om kinderen te krijgen. Deze kinderen dalen uiteindelijk ook af naar de vijfde dimensie onder begeleiding van de Vader. Dit aspect is onlangs gewijzigd en vanaf vorig jaar worden deze kinderen begeleid door zowel de moeder als de vader.
De vader en moeder onderwijzen het kind dat de reis naar de vijfde dimensie onderneemt en aldaar, om of alleen in de vijfde dimensie of in zowel de vijfde als de derde en vierde dimensie ervaringen op te doen. Een weetje is, dat de Achtste Dimensionale Vader en Moeder een ‘kloon’ van zichzelf met het kind meesturen dat afdaalt naar de vijfde dimensie. Het origineel, zogezegd, blijft in de achtste dimensie aanwezig. Op deze manier kan een vader of moeder ook nog andere taken verrichten. Het origineel stelt zichzelf, in onze berekening van de tijd, één keer in de vierentwintig uur in verbinding met de ‘kloon’ om zichzelf en de kloon te ‘updaten’ van wat er geleerd en ondernomen werd in de afgelopen vierentwintig uur. Dus het origineel is altijd goed op de hoogste wat de dochter of zoon leert en onderneemt.
Dus vanuit de achtste dimensie zijn het altijd de kinderen van diegenen die geboren werden in de tiende dimensie die afdalen in/naar de vijfde dimensie, en zij worden ook onderwezen tijdens hun reis omlaag en hun ‘werkzaamheden’ in de vijfde dimensie. De tiende dimensionalen doen dat, zoals eerder gezegd, op eigen kracht. Een paar voorbeelden van achtste dimensionalen zijn Sananda Kumara en Lady Nada, St. Germain en Lady Portia.
Nu is het zo, dat met deze unieke ascentie van ons - wij ascenderen samen met de planeet - alleen achtste en tiende dimensionalen het Hogere Zelf zijn van bijvoorbeeld Lichtwerkers, Poortwachters enzovoorts en Sterrenzaden. Dus alle incarnaties hier op Aarde die Lichtwerk verrichten, zijn een aspect van achtste dimensionalen die afgedaald zijn naar de vijfde dimensie om ervaringen op te doen, om hun bewustzijn uit te breiden, of zij zijn tiende dimensionalen die wonen/leven/werken in de achtste dimensie en die een 'kloon' van zichzelf naar de Vijfde Dimensie gestuurd hebben om uiteraard ook ervaring op te doen met deze unieke ascentie en daarmee te helpen.
Er moet dus een onderscheid gemaakt worden tussen Lichtwerkers enz., Sterrenzaden en de Mensheid. Lichtwerkers en Sterrenzaden zijn hier om het bewustzijn van de Mensheid te verhogen, en de Lichtwerkers ascenderen samen met hun Hogere Zelf. De Sterrenzaden verrichten ook Lichtwerk en ascenderen op eigen kracht, en dus blijft het Hogere Zelf van deze groep in de Vijfde Dimensie, terwijl het Hogere Zelf van de eerste groep in/naar de vierde dimensie komt en zich verenigd met diens incarnatie en deze bijstaat met de ascentie. De Mensheid ZIJN VIJFDE DIMENSIONALEN, die zich door ‘zichzelf te herinneren’ … wie en wat zij zijn … gaan ascenderen, min of meer dus ook op eigen kracht.
De Hogere Zelven van de Lichtwerkersgroep, zal ik maar zeggen, zijn inmiddels allemaal afgedaald, want wij bevinden ons in het eerste niveau van de vierde dimensie! Dit werd in de laatste maanden van 2015 gerealiseerd. Vanaf dat moment nam de LiefdeLicht Energie vanuit de Bron ook exponentieel toe, en deze neemt nog steeds exponentieel toe.
Dus voor ons geldt nu dat ons Hogere Zelf vanuit de Achtste dimensie afkomstig is en dit Hogere Zelf kan kiezen om alléén in de vijfde dimensie ervaringen op te doen, door bijvoorbeeld lid te zijn van de Galactische Federatie van het Licht, of dat zij ervaringen opdoen met de 3de en 4de dimensie. De laatste groep, zal een fragment van zichzelf uitsturen naar de vierde dimensie in de hogere niveaus, en deze Ziel houdt zich, in overleg met het Vijfde Dimensionale Zelf, bezig met de incarnaties. Deze Ziel stuurt fragmenten van zichzelf uit in/naar het fysieke voertuig op de één of andere Planeet. Voor ons de Aarde. Zij kunnen meerdere fragmenten van zichzelf uitsturen zodat gelijktijdige levens geleefd kunnen worden op één en dezelfde planeet, dus niet op verscheidene planeten. Het is een fabeltje dat zij fragmenten uit kunnen sturen in/naar diverse tijdsperiodes. Dat is niet mogelijk! Het begin van een leven, het einde en de tijdsduur kunnen uiteraard wel verschillend zijn.
De Lichtwerkers/Sterrenzaden hebben allemaal een Ziel in de hogere niveaus van de vierde dimensie. De Ziel kan dus behoren bij diverse incarnaties op de Planeet. Ieder op zichzelf staand leven/incarnatie wordt tijdens diens leven bijgestaan door de IK BEN Aanwezigheid (een groep van zielen, die op deze manier ervaringen opdoen in de derde/vierde dimensie, en geen verlangen hebben om ook te incarneren.) De Mensheid heeft dus geen Ziel in de hogere niveaus van de Vierde dimensie, want de Mens is het Vijfdimensionale Zelf. In die hogere niveaus van de vierde dimensie is een groep van zielen - en de leden van die groep kunnen variëren - die hen bijstaan tijdens het leven dat er op de planeet geleefd wordt, tijdens de review/terugblik op het laatst geleefde leven en het opstellen/opmaken van de nieuwe opvolgende incarnatie. De Mens kan dus ook niet meerdere gelijktijdige levens op de planeet leven. Dit is altijd slechts één leven/incarnatie.
Waar dus in het vertaalde stukje over gesproken wordt zijn de Lichtwerkers en Sterrenzaden, niet de Mens. Wanneer de Lichtwerker/Sterrenzaad dus sterft, ‘reizen’ zij naar de ‘Adelaar’ (de Ziel), waar de Ziel dit uitgestuurde fragment weer terug in zich opneemt of opnieuw uitstuurt in/naar een volgende incarnatie. Dit verandert nu uiteraard, want: Het leven dat Lichtwerkers/Sterrenzaden nu op de Aarde leven, is het laatste leven dat in de fysicaliteit geleefd wordt. Zij zullen allen gaan ascenderen. De één in samenwerking met het Hogere Zelf terwijl deze in de Vijfde Dimensie blijft, de ander samen met het Vijfde Dimensionale Zelf in/via de Vierde Dimensie. Dit sluit niet uit dat sommigen van hen ervoor kiezen om ook via het afleggen van het fysieke lichaam te gaan ascenderen.  
Dus via de reis van ascentie doorheen de vierde dimensie, moeten alle Lichtwerkers/Sterrenzaden dermate hun bewustzijn uit gaan breiden zodat zij zich uiteindelijk naadloos kunnen verenigen met het uitgebreide bewustzijn van hun Hogere Zelf. De Mens breidt ook diens bewustzijn uit, in die zin dat zij zich het leven in de Vijfde dimensie en daaraan voorbij weer gaan herinneren.
Ik hoop dat ik zo het één en ander voor jullie heb weten te verduidelijken. Nogmaals, als dit niet met jou resoneert, schuif het terzijde. Vanuit mijn Proces van Uitlijning van de Hogere en Lagere Dimensies, werd mij dit onderwezen, en is dus inmiddels mijn Waarheid geworden. Dit hoeft per definitie niet jouw waarheid te zijn.
In Liefde,
Cobie

Copyright © 2017, Cobie de Haan. Alle Rechten Voorbehouden. http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ Voel je alsjeblieft vrij om deze inhoud met anderen te delen, met vermelding van de auteur en de link van het originele artikel.

4 opmerkingen:

 1. Dit komt heel goed met mijn eigen gevoel overeen.

  Dank je wel Cobie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben blij dit te lezen Nolly, dank je wel voor je reactie ♥

   Verwijderen
 2. Hier ben ik eigenlijk nooit zo mee bezig om erover te denken. Maar wat jij weer doet is ons uitnodigen erover te denken. En dat is mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is maar net wat je missie is natuurlijk, zo helpen we elkaar naar meer Waarheid en begrip. ♥♥♥

   Verwijderen