maandag, januari 09, 2017

De Raad - Waarheid: Dat wat Nooit Veranderd Is en wat Nooit zal Veranderen - 9 Januari 2017 / Ron HeadDe Raad
“Waarheid: Dat wat Nooit Veranderd Is en wat Nooit zal Veranderen”
9 Januari 2017 / Ron Head

Vandaag zullen wij over waarheid spreken. Wij zullen eerder over De Waarheid spreken … dat wat nooit veranderd is en wat nooit zal veranderen. We zullen niet een lange discussie binnengaan van wat dat is, behalve om te zeggen dat het belichaamd is in het leven dat jullie om jullie heen zien.
Als jullie het je herinneren, hebben wij gezegd dat jullie wereld een grote verandering aan het ervaren is, en dat er verscheidene nieuwe werkelijkheden zich in deze tijd ontwikkelen. Wij zeiden dat sommige van deze weg zouden vallen en andere tevoorschijn zouden komen. Op een andere manier gezegd, jullie zullen, mettertijd, overeenstemming bereiken.
Wat wij vandaan aan jullie uit wensen te duiden is wat dat individueel voor elk van jullie betekent. Hoe ga je om met de tussentijdse werkelijkheid?
Eerst moeten jullie begrijpen dat met een verschil van mening, degene(n) waar jullie het verschil van mening mee hebben heel goed in een zeer andere werkelijkheid mag leven. Is dit anders dat wat jullie altijd ervaren hebben? Nee, dat is het niet. Op één niveau, is het altijd een feit geweest dat een ieder van jullie in een wereld leeft van aanzienlijke uiteenlopende ervaringen en reacties op deze ervaringen. Daarom, mag degene waar jij het niet mee eens bent het heel goed net zo correct hebben als jij. Het zou veel beter zijn om van die persoon of personen te leren dan te staan op jouw correctheid.

Op een iets hoger niveau, zullen er volledige groepen van mensen zijn die volledige andere constructies van werkelijkheid uitgenodigd hebben in het bestaan dan wat jullie zien. Het zal noodzakelijk zijn om dit in gedachten te houden terwijl jullie wereld voorwaarts gaat. Hoe kan jullie wereld leven met hun wereld? Nogmaals, dit is geen nieuw probleem. Hoe kunnen wij zijn wat wij moeten zijn zonder tussenbeide te komen met jullie recht om hetzelfde te doen? Het neemt geen geweld om het antwoord op die vraag te vinden. Andere soorten op jullie wereld doen het de gehele tijd.
We hebben nu nog steeds niet het niveau van Waarheid bereikt, hoewel wij over dingen gesproken hebben die waar zijn. Laat ons dit zeggen: op ieder tijdstip dat individuen of groepen beginnen te redetwisten over wat waar is, is geen van hen beide in Waarheid. Elkeen mag in de opvatting van iets zijn dat waar is, maar het kan geen Waarheid zijn als het wat voor ruimte dan ook voor onenigheid biedt. Totdat een niveau bereikt is waar wat waar is één en vanzelfsprekend is, is het geen Waarheid. Het beste bewijs dat je dat niveau nadert is dat iedereen in staat zal zijn om het als waarheid te accepteren. Het zal het sluitstuk van de piramide zijn, zogezegd. Natuurlijk, het is heel goed mogelijk om overeenstemming te bereiken aangaande iets dat zeer wel onwaar is, maar niemand van jullie is in staat van te weten wanneer dat zich voordoet. In feite, zou het waarschijnlijk de doelstelling aan het begin geweest zijn.
Er zijn vele keren in het verleden van deze planeet geweest waarbinnen nieuwe werkelijkheden uitgewerkt werden. Vaak heeft het catastrofale gebeurtenissen genomen om te veroorzaken dat dit gebeurde. Jullie leven nu doorheen een volgende dergelijke tijd. Deze keer zou het veel soepeler kunnen gebeuren. Helaas, blijft er een systeem van controle en sommigen die koppig weigeren om het toe te staan voorbij te gaan. Maar wat er in feite gebeurt is, is dat de Goddelijke - en jullie mogen dat correct interpreteren als collectief of universeel - vastberadenheid een dergelijk systeem niet zal laten voortduren. Wij zullen jullie verder vertellen dat dit niet de enige locatie in dit sterrensysteem is die dit soort van verandering aan het ondergaan is. Er gebeuren dingen hier die uniek zijn, en er is veel dat dat niet is.
Terugkerend naar het voornaamste punt van deze boodschap, besef alsjeblieft dat jullie bekwaamheden om samen te werken, samen te leven en samen te gedijen  - om voor elkaar te zorgen - groter en veel vaker gebruikt moeten worden. Begrijp alsjeblieft dat jullie collectieve emotionele reacties heel veel te maken hebben met waar jullie vervolgens doorheen leven. En in deze nieuwe energetische omgeving, gaan oorzaak en gevolg aldus niet zeer breed gescheiden zijn. Jullie zullen elkaar nodig zijn. Probeer van elkaar te houden. Daarnaast, zal er heel veel zijn om opgetogen over te zijn. En jullie weten dat dat veel leuker is wanneer het gedeeld wordt.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten