vrijdag, januari 06, 2017

De Federatie van het Licht en White Cloud - Een Helpende Hand is het Grootste Geschenk dat Jullie aan een Ander Kunnen Geven - 6 Januari 2017 / Blossom Goodchild


De Federatie van het Licht en White Cloud
 Een Helpende Hand is het Grootste Geschenk dat Jullie aan een Ander Kunnen Geven
6 Januari 2017 / Blossom Goodchild

Hier is een ontroerende Rechtstreekse Stem channeling van De Federatie van het Licht en White Cloud. Het omvat ook de Vibrationale Geluid’ Lichttaal om jullie Vibratie te verheffen en te verhogen. Deze geluiden zijn binnenin ons ingebed en wanneer ernaar geluisterd wordt … helpen zij ons om ons individuele doel/reden voor hier op de Planeet Aarde in deze tijd te Zijn, te begrijpen.
De Federatie van het Licht:
Het allerwarmste welkom aan diegenen van jullie die deelnemen aan deze Vibrationale aanbieding, terwijl de aanvang van een nieuw hoofdstuk tevoorschijn komt. Dierbare vrienden, overal rondom jullie wereldbol, gaan jullie een andere soort Energie ervaren die geabsorbeerd zal worden door jullie Wezen … in jullie Wezen … doorheen jullie Wezen … wat jullie op diens beurt toe zal staan, om het verschil binnenin jullie zelf te voelen als jullie in/naar hogere Energieën van Pure Liefde opstijgen.
Hoe dit glimlachen in jullie harten en op jullie gezichten zal plaatsen en hoe deze Liefde … deze warmte … door jullie ogen heen zal schijnen om de harten van anderen te verlichten, als zij in de vensters van jullie ziel kijken.
Wij, De Federatie van het Licht zijn hier om aan te kondigen dat gedurende al deze jaren dat wij bij jullie geweest zijn … wij onze Liefde over jullie heen gegoten hebben en dat wij ook, de Liefde ontvangen hebben die van jullie … naar ons … terugkwam.
De dagen van het oude … de dagen waarin jullie het gevoel hadden dat alle hoop verloren was … gaan nu overschaduwd worden door het Schitterende Licht en de kracht van de Nieuwe Energie die door jullie ondervonden zal worden.
Jullie hebben zo geduldig gewacht … en toch, zeggen wij tegen jullie, dat jullie beetje na beetje, sport na sport van de ladder beklommen hebben. Zodat nu jullie Wezen zoveel meer kan accepteren en begrijpen van wie jullie zijn. Het Licht binnenin jullie heeft zich zoveel meer Verhelderd. De Liefde binnenin jullie heeft jullie Wezen verwarmd, zodat het zoveel meer aan anderen uit mag geven.

Zoveel meer van alles dat van Liefde is kan ontvangen en gegeven worden door en via jullie.
WIJ HOUDEN VAN JULLIE.
Wij hebben een grote opwinding over wat dit jaar en de jaren die erna komen, met zich meebrengen. De veranderingen waar jullie op gewacht hebben zullen overduidelijk worden. Jullie zielen hebben de hoogtes bereikt die zoveel van jullie zelf in staat zal stellen om naar voren te komen … alsof jullie bijna op de lucht lopen van de Helderheid en de Lichtheid die jullie zijn en waar jullie in/naartoe wandelen.
Er kan van zoveel meer van jullie zelf genoten worden door jullie zelf en door anderen, in dit nieuwe hoofdstuk … dit nieuwe tijdperk … deze Nieuwe Dageraad van Licht perspectief.
Het leven gaat worden hoe jullie wensen dat het zal zijn … zuiver door jullie gedachtepatronen die het creëren. Met zoveel gemak … met zoveel meer Gratie … zullen jullie toekomstige dagen zich ontvouwen.
Denk een gedachte … sta de Vibratie van die gedachte toe bij je te ZIJN … VAN jou te ZIJN … en zie en voel die gedachte gebeuren in jouw werkelijkheid van zelf.
Als je leert om te accepteren dat het jouw Vibrationale frequentie is waarin je functioneert … dat het de manier is waarop jij je gedraagt en dat je daarom alles dat je nodig hebt naar je toebrengt. Niet slechts voor jezelf, maar ook voor anderen, vanwege de wereld waarin je wenst om in te ZIJN … om in te Leven … om in te Bestaan.
Als dat je wens is, denk er dan over na. Ben in de Vibrationale aantrekkingskracht van die wereld en je zult als vanzelfsprekend ERVAN ZIJN … ERIN ZIJN.
Zo eenvoudig is het, Dierbare Vrienden van de Aarde en nu, opent er zich zoveel meer van jullie zelf. Zoveel meer van jullie Ware zelven komt naar jullie toe … komt vanuit jullie … als de frequenties waar jullie in verblijven op de Aarde … zich verheffen, verheffen, verheffen … om met de frequenties te vermengen die in/naar jullie Planeet komen vanuit de Hogere Vibraties.
Ken jezelf van de Zuiverste Energie te zijn. Ken jezelf alleen na te denken in gedachtevormen van Liefde … voor zelf en Alles Dat Is. Wij hopen dat terwijl jullie een inademing nemen … terwijl jullie luisteren naar onze woorden … dat jullie de Liefde kunnen voelen die wij voor jullie hebben.
En als jullie die Liefde voelen … dat jullie ook jullie Wezen mogen voelen … jullie volledige Wezen van Liefde - Licht opstijgend in/naar een Hogere frequentie …  een Lichtere frequentie van jezelf, en je zult doorgaan met dat aldus te doen als je de werkingen van iets dergelijks begrijpt.
Het was op jullie Planeet, vele, vele jaren geleden, dat jullie je bewust waren van een titel genaamd “The Quickening” (De Versnelling) … en wij zeggen nu tegen jullie, vergeleken met toen en in dit nu bestaan … was die ‘versnelling” van jullie verleden zeer, zeer langzaam. Want nu, is de snelheid waarmee jullie in Vibratie stijgen volledig aan jullie … volledig aan jullie manier van denken … jullie begrip van het denken … doorgaand naar het gevoel van dat waar je over nadenkt.
En jullie jezelf toestaan … wij gebruiken het woord “om te drijven” tussenin/binnenin de Hogere Vibraties die doorkomen … welke nu voor jullie beschikbaar zijn. Zij gutsten gedurende vele jaren jullie Planeet binnen … maar nu, zouden wij willen zeggen, dat jullie aan het andere einde van deze Energieën zijn die binnenkomen. Daarom, zijn zij van een Grotere Kracht, want jullie zijn in staat … binnenin jullie Wezen … om hen binnenin jullie Wezen op te nemen, nu dat jullie Wezen opgestegen is om het te ontmoeten … en dit, zoals wij zeggen, zal alsmaar doorgaan. Het is bijna alsof jullie vleugels hebben.
Alles dat jullie tegenkomen, dat voor jullie aanvoelt als een lagere vibratie, zal “ontmanteld” worden, zouden wij willen zeggen … door het Licht waarvan jullie weten dat jullie dat zijn. Elk woord van een lagere vibratie die jullie horen … kan door jullie gedachten van Licht vervliegen. Al jullie gedachten zullen gedachten van Lichtheid worden en dit; Dierbaren, is hoe jullie jullie Nieuwe Wereld voor jullie ogen verwerkelijkt zien worden. Veranderingen vinden ten goede plaats, recht voor jullie ogen … omdat alles dat niet van de Hogere Vibratie is aldus gemakkelijk en snel zal vervliegen door jullie kennis van een Lichtere invloed.  
Begrijpen jullie het? Iedere gedachte die jullie hebben zal er één van Liefde worden. Geen deprimerende gedachte … geen droevige gedachte … geen hatelijke gedachte … geen verwarde gedachte … maar alleen gedachten van Vergiffenis … gedachten van Mededogen … gedachten van Vrede. Oordeelvrije gedachten van de Zuiverste Liefde die jullie Wezen vullen … jullie geest vullen.  
Ieder woord dat jullie uiten … laat het van vriendelijkheid en het diepste begrip zijn … en dat iedere ziel die op en in en over jullie gehele Planeet heen leeft diens weg naar Huis maakt. Een ieder in andere stadiums, doch een ieder, met iedere genomen stap … komt dichterbij Huis.
Het Thuis van jullie hart. Het Thuis waar jullie ziel in Vrede is en in Licht en Liefde gebaad wordt.
Elkeen … komt naar Huis. En laat jullie Licht … terwijl jullie steeds meer begrijpen terwijl jullie op dat pad lopen … zich nu omkeren en dan jullie Licht terug over het pad stralen voor diegenen die omhoog lopen om jullie te ontmoeten. Een helpende hand is het Grootste Geschenk dat jullie aan een ander kunnen geven … wanneer hun zielen vermoeid zijn. Wanneer zij iemand nodig hebben om hen te vertellen … “Jullie doen het prima. Kom … kom nu een klein beetje verder in/naar dit Glorieuze Licht. Laat mij je helpen. Laat mij het je tonen. Laat mij je weg gidsen en ik zal je dragen wanneer je voelt dat je niet verder kunt reizen. Want ik ben sterk in mijn weten dat IK LICHT LIEFDE BEN … en als je Broeder … als je Zuster … als je Familie … zal ik je naar Huis leiden. Geniet terwijl wij dat aldus doen.”
Laat ons nu meer Vibrationale geluiden aanbieden die binnenin de envelopen binnenin jullie Wezen zijn … om jullie te helpen weten wat het is waarvoor een ieder van jullie … als individuen en als één … hier zijn om te bereiken.
WIJ HOUDEN VAN JULLIE
Hier volgt de gesproken Lichttaal, opgevolgd door:
White Cloud
En mijn vrienden, het is van de Energie van mijzelf welke gekend wordt als White Cloud die nu bij jullie is. Ik voelde dat het een ideale gelegenheid voor mij was om ook met jullie te spreken.
Mijn boodschap aan jullie is meer dan wat dan ook dat ik aan kan bieden, om jullie te vragen steeds meer en meer van jullie zelf te houden. Houd meer van jullie zelf dan dat jullie denken dat jullie van jezelf kunnen houden. Dagelijks, incidenteel, iedere minuut van jullie dag … houd van jezelf. Ben aardig tegen jezelf. Geef Dankbaarheid AAN jezelf. Want je werd uitgekozen om hier in deze tijd te zijn, zoals ik jullie vele keren verteld heb. Jullie zijn gezegend om hier in deze tijd te zijn … en toch, vraag ik aan jullie om te herkennen, dat om hier in deze tijd te zijn, jullie van een bepaalde Lichtsterkte moesten zijn om deze missie te volbrengen.  
Dus onderschat jezelf niet. Trek jezelf niet omlaag en breng je energie niet omlaag door jezelf te vertellen dat je niet goed genoeg bent … dat je niet waardig genoeg bent om jouw rol te spelen, omdat ik tegen jou zeg … als je dat niet zou zijn … je niet hier op deze Planeet zou zijn in deze ongelooflijke veranderende tijden.
Jullie lopen een Gouden Dageraad binnen … En het zal op tijd zijn, dat herinneringen van dat wat jullie Planeet niet van dienst is bijna uit jullie gedachten zal vervagen, omdat het dat van Liefde en Geven en Vreugde en Gelach en Geluk zal zijn dat vanuit jullie Wezen uitstraalt … Dat uitgegeven wordt door jullie zelf en door anderen aan ALLES DAT IS. Geen enkel schepsel zal schade berokkend worden door de menselijke vorm. Een wereld waar elkeen gekend is als gelijk in Liefde … via Liefde … als Liefde … door Liefde … want het wordt herkend als zichzelf … Liefde.
Oh, mijn vrienden, mijn vrienden van de Aarde, ik eer jullie voor zo dapper te zijn om de rol te accepteren die jullie ondernomen hebben. Wij, in de andere rijken, schijnen omlaag recht aan jullie zijde en wij vragen aan jullie om het Licht te voelen dat wij naar jullie uitsturen … om jullie te helpen doorgaan.  
Weten jullie hoe wij jullie bewonderen? Weten jullie hoeveel wij om jullie geven en de manier waarop jullie je voelen?
In jullie donkerste momenten sturen wij jullie Licht en kracht en toch, hebben jullie soms de deur gesloten … hebben jullie je ramen dicht gedaan en staan jullie ons niet toe om binnen te komen. Want jullie hart is zo zwaar geworden. Wij vragen nu aan jullie, om de zonnewering omhoog te halen … de ramen te openen … de deuren te ontsluiten. Open hen en laat ons Licht direct door en in jullie ware Wezens schijnen.
Gezamenlijk, maken wij deel uit van het Goddelijke Plan dat aan het plaatsvinden is op jullie Planeet. Gezamenlijk kunnen wij … zullen wij … zijn wij … de Vibratie van Moeder Aarde aan het veranderen naar een Hoger, meer prachtig bestaan.
Een Energie die van de Grootste Liefde is voor alles dat overal bestaat.
Weet alsjeblieft, dat ieder individu de Liefde voelt die ik voor jullie hier en nu heb in deze minuut … weet alsjeblieft, dat alles dat jullie hoeven te doen is mijn naam te roepen en te weten dat ik jullie een boost aan kracht geef … een boost van Liefde en ik ben het niet alleen. Er zijn een miljard, een triljoen aan Lichtwezens die ook bij jullie zijn. Dus sta jezelf nooit toe je alleen te voelen mijn vrienden … want jullie kunnen dat nooit zijn.
Ik dank jullie voor te luisteren naar deze woorden die vanuit mijn ziel komen om jullie ziel te verheffen in/naar een Hogere, Helderder plaats van Zijn. Plaats die glimlach op jullie gezichten en schijn dat Licht uit via jullie ogen. Ik, en allen in de Hogere rijken HOUDEN VAN JULLIE.
WIJ HOUDEN VAN JULLIE.
Adieu, mijn vrienden. Tot de volgende keer. Adieu.

Blossom
Wij geven dank aan de Goddelijke Eenheid voor deze prachtige boodschap toe te staan van De Federatie van het Licht en van White Cloud om door mijn Wezen heen te komen.
Wij vragen altijd dat wij nederig/bescheiden mogen blijven om dienstbaar te zijn en om te ontvangen en dat wij door mogen gaan om doortastend als het Licht en de Liefde te lopen. In Liefde en dankbaarheid.
Ik vraag aan een ieder die deze woorden hoort om een open bloem bovenop je hoofd te visualiseren en het te zien sluiten in een stevige knop en het doorheen je lichaam te trekken, zodat wij altijd beschermd mogen zijn, om veilig en immer voorwaarts in het Licht en de Liefde te lopen. In Liefde en dankbaarheid en zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

1 opmerking: