vrijdag, januari 27, 2017

De Arcturiaanse Raad - Ontspan & Geniet - 26 Januari 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Ontspan & Geniet
26 Januari 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Op de één of andere manier ga je altijd gedijen/floreren. Je gaat altijd jouw weg vinden. Er is nooit een noodzaak voor jou om je zorgen te maken, maar soms doe je dat. En wanneer je dat doet, heb je die specifieke ervaring. En er is niets verkeerd aan het hebben van wat voor ervaring dan ook.
Niettemin, zijn wij hier om jullie ervan te verzekeren dat je altijd je weg gaat vinden en dat het natuurlijk voor je is om te gedijen/floreren. Diegenen die gedijen/floreren ontspannen zich. Zij doen het rustig aan. Zij geven er niet zoveel om over wat anderen van hen denken. Zij laten het leven hen precies brengen waar zij moeten gaan.
En dat is wat wij willen dat jullie allemaal herkennen. Wij willen dat jullie begrijpen dat het mogelijk voor jullie is om precies te geraken waar je naartoe wilt gaan, om precies te zijn wie je wilt zijn, en om precies te doen wat je wilt doen, zonder veel inspanning, zonder al het uitvogelen en plannen en bekokstoven.

Je komt ertoe het pad te nemen dat je wilt. Dat maakt deel uit van jullie vrije wil. Je komt ertoe te beslissen hoe je het wilt doen, hoe je daar wilt geraken, en hoe jij je de gehele weg voelt. Maar alles waar je naartoe gaat maakt deel uit van je bestemming. Of jij je nu wel of niet ontspant en van die reis geniet, is niet voorbestemd. Het is een keuze.
Wij zien jullie allemaal in jullie worsteling, en wij zien jullie allemaal in jullie mentale gepieker. En alles dat wij willen doen is om jullie ervan te overtuigen dat alles in orde zal zijn, dat het oké is om gewoon een dutje te gaan doen, en dat je de dingen die het je lastig gemaakt hebben kunt vergeten. Dat je hen los kunt laten.
Je kunt je ontspannen en genieten van het gevoel van de warme Zon en de koele bries. Je kunt je ontspannen en genieten van de geluiden van de vogels, en je kunt beginnen te genieten van de fysieke ervaring die voor jou in het heden beschikbaar is. Dat is werkelijk de sleutel voor jullie allemaal om de rit te hebben die je wilt hebben.
Het gaat over loslaten, die greep versoepelen, en het momentum voelen dat jou voort draagt wanneer je niet zo specifiek bent over een tijdskader, en wanneer je niet zo specifiek bent over de details. Val gewoon in het volmaakte leven dat je voor jezelf wenst.
Zodra jij je twijfels loslaat over dat je het kunt leven, kan je beginnen het te voelen. Je kunt beginnen er bewijs van te zien, en je kunt jezelf in/naar complete uitlijning brengen met dat wat eens zoals een onmogelijke droom voor jou toescheen.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten