donderdag, januari 26, 2017

De Arcturiaanse Raad - Delen & Ontvangen - 25 Januari 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Delen & Ontvangen
25 Januari 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer jij jezelf openstelt voor een ander individu, wanneer je iets van jezelf deelt dat diepgaand persoonlijk is, ben je op dat moment een brug aan het creëren. Je staat steeds meer energetisch stromen toe, een heen en terug tussen jou en de andere persoon.
Het ervaren van het delen en ontvangen van oprechte/recht uit het hart emoties is wat intimiteit creëert. Het creëert meer resonantie tussen jou en de andere persoon dan dat je zou kunnen ervaren als je het één of andere masker zou dragen of je gevoelens zou verbergen.
Jullie zijn energetische wezens, en wanneer je jouw emoties met iemand anders deelt, deel je energie. Wanneer je jouw gedachten deelt, ben je energie aan het delen. En natuurlijk, wanneer je fysieke genegenheid deelt, ben je ook energie aan het delen. Je verdediging laten vallen en kwetsbaar zijn zullen uiteindelijk de hoeveelheid energie verhogen waar je toegang tot hebt.

Hoe meer jij je verbergt, hoe meer je blokkeert. Hoe meer je blokkeert, hoe minder je ontvangt. Transparant worden is het ultieme met het bekrachtigen van jezelf, omdat zoals wij gezegd hebben, het transparant zijn je toe zal staan om meer energie te ontvangen. Het zal je van binnenuit openen voor de energie die te allen tijde naar je toestroomt.
Het is misschien de gemakkelijkste manier voor jou om een blokkade binnenin jezelf te verwijderen door gewoon iets dat binnenin jou is te delen en tot uitdrukking te brengen. En hoe meer jij je met andere individuen verbindt op deze manier, hoe dieper je verbinding met je gidsen, met je Hogere Zelf, met De Bron Energie, met alle wezens in het Universum zal zijn. Je zult vergemakkelijken dat meer van deze bruggen gebouwd worden, hoe meer jij jezelf openstelt en deelt en tot uitdrukking brengt.
De waarheid van wie je bent moet tot uitdrukking gebracht worden, zelfs als het de enige waarheid is van wie je in het moment bent. Zelfs als het gewoon is hoe jij je op dit moment voelt en op geen enkele manier definieer jij jezelf door die ervaring of door die emotie. Je definieert jezelf niet door je gedachten, je woorden. Wie je bent is Bron Energie. Wie je bent is Liefde. Iedere andere ervaring die je hebt is slechts tijdelijk.
Het is een bereidheid om die ervaring te erkennen en aan een ander tot uitdrukking te brengen, dat jou zal  helpen de waarheid van wie je bent te herkennen. En met dat aldus te doen, zal je de ander toestemming geven om zichzelf ook tot uitdrukking te brengen. En dat soort van verbinding is waarvoor jullie hier zijn om met elkaar te ervaren.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten