zondag, september 27, 2015

Ann en de Engelen - Openbaar Jezelf voor het Leven - 26 Augustus 2015


Ann Albers en de Engelen
Openbaar Jezelf voor het Leven
26 Augustus 2015
Openbaar jezelf voor het leven dierbaren. Sta mensen toe te zien wie je werkelijk bent. Zo velen brengen zoveel tijd door met te proberen ertussen te passen, het anderen naar de zin te maken, en te voldoen aan zo een enorme grote variëteit van verwachtingen dat het gemakkelijk is om jezelf te verliezen. Het is gemakkelijk om te ontkoppelen van jullie eigen harten als het verstand probeert jullie te kneden. Het is gemakkelijk om te proberen om Liefde te “verdienen” in plaats van eenvoudig jezelf te zijn en diegenen toe te staan die van jou houden naar voren te komen. Dierbaren, als jullie comfortabel zouden kunnen zijn met jullie authentieke zelven te zijn, zouden jullie zoveel meer hulp van het leven en jullie engelen kunnen ontvangen. Jullie zouden de echo van de Liefde ontvangen die jullie aan jezelf vanuit de wereld geven. Als je comfortabel met jezelf bent, zullen jullie anderen aantrekken die dat ook zijn.
Het authentieke zelf is niet iets dat je “uitvogelt” en dan ernaar streeft om het te “worden”. Het authentieke zelf is wie je waarlijk voelt in ieder gegeven moment graag te willen zijn. Op sommige momenten is het authentieke zelf kwaad. Op sommige momenten zit je tot barstens toe vol met Liefde! In waarheid is er altijd een diepere, meer liefdevol zelf dat probeert om tevoorschijn te komen, maar in plaats van te proberen te zijn wat je niet bent … probeer om alleen, in ieder moment, wie en wat je bent te zijn … precies hier, precies nu.
Wat als je niet je meest liefdevolle zelf bent? Dan dierbaren, zouden wij willen zeggen, houd sowieso van jezelf. Sta jezelf je gevoelens toe. Als je iemand nodig hebt om mee te praten, praat met je engelen. We mogen onzichtbaar zijn, maar wij horen jou en houden van jou ongeacht van wat er aan de binnenzijde van jou gaande is. Je kunt altijd op onze schouders huilen, je frustraties op ons afreageren, en ons toestaan om je eenvoudig te koesteren en je Liefde te sturen. Als je zou kunnen kiezen om van jezelf te houden op deze manier, zou je zoveel sneller door de “negatieve” emoties heengaan. Je zou kunnen voorkomen om hen door te geven, en op anderen af te reageren, en in plaats daarvan zou jij jezelf bekrachtigd gewaar worden, meer geliefd, en meer liefdevol.

Als je de gewoonte cultiveert van naar je engelen te komen, precies zoals je bent, zonder pretentie, zal je meer Liefde en hulp ontvangen dan dat jij je ooit voor zou kunnen stellen. Wij zien wie je werkelijk bent. Wij houden van je. Kan jij van jezelf houden, ongeacht wat? Probeer het, dierbaren … het zal jullie dichter bij de Hemel brengen.
God Zegent Jullie! Wij houden heel veel van jullie.
-- De Engelen
****
Boodschap van Ann
Accepteer Jezelf … Alles van Jou!
Hallo iedereen!
Ik heb jarenlang met de engelen gewerkt om te leren van mezelf te houden en mezelf te accepteren precies zoals ik ben. Dat betekent het vieren van de tijden dat het goed met mij gaat, en ik mededogen voor mezelf heb wanneer het niet goed met mij gaat. Ik huil wanneer ik verdrietig ben, ik reageer me in privé af wanneer ik overstuur ben … hoewel na jarenlang met mijn engelen gewerkt te hebben, ik ontdekt heb dat liefde gemakkelijker komt dan van streek te zijn en verdriet sneller voorbij gaat.
Terwijl ik met mezelf gewerkt heb om mezelf te accepteren, zowel mijn zogenoemde positieve als negatieve ruimtes, heb ik geleerd om onvoorwaardelijk van mezelf te houden … zelfs op de dagen wanneer ik mezelf echt niet zo leuk vind! Als een resultaat heb ik geleerd om ook van anderen te houden, zelfs wanneer ik niet van hun gedrag houd. Ik voel alsof mijn hart bevrijd werd van het gevangenschap van onze menselijke conditionering dat zegt dat wij alleen van onszelf en anderen kunnen houden wanneer we er “goed uitzien,” of ons “correct gedragen,” enzovoorts.
Dit niveau van zelfacceptatie heeft wonderen in mijn leven gecreëerd. Het begeleidde me naar mensen waar ik van houd om mee te werken. Het heeft me geholpen me te openen om energie te channelen dat dingen voor mensen doet die ik me niet voor had kunnen stellen. Het heeft me met mensen in mijn leven gezegend die van mij houden en mij accepteren voor alles van wie ik ben.
Zeer recentelijk hielp het mij om mijn volgende serie te filmen! Twee maanden geleden had ik gordelroos, en werkte overuren om de achterstand in te halen, moest het filmen uitstellen, ging naar een conferentie, kwam terug en moest vier dagen werken, 12 outfits voorbereiden, de overblijvende aflevering creëren, en aan boord van een vliegtuig gaan om alle 12 te filmen!! Ik had de afleveringen niet uit het hoofd geleerd en daarom nam het veel meer tijd tussen elke aflevering om hen uit het hoofd te leren. Ik had mezelf ervan langs kunnen geven dat ik van het schema afgeraakt was, maar in plaats daarvan gaf het me de kans om het staren met publiek op te starten. Ik had mezelf ervan langs kunnen geven voor me niet voorbereid te hebben zoals ik dat graag zou willen, maar het eindigde ermee dat de degenen die filmen tijd hadden om andere taken te voltooien. Ik zou op mezelf afgegeven kunnen hebben voor het hebben van haar dat tot aan deze dag, kroest op het moment dat ik voor het groene scherm ga staan! In plaats daarvan lachten we. Het is een grap geworden!
Er zullen altijd redenen zijn om onszelf te bekritiseren. Er zullen altijd redenen zijn om te voelen dat we “tekort geschoten zijn” van waar we zouden willen zijn. Er zal altijd een diepere en meer liefdevol zelf zijn dat we ‘zouden hebben kunnen zijn’. Echter, als je waarlijk van jezelf kunt houden en jezelf kunt accepteren, zoals je bent, erop vertrouwend dat alles in goddelijke perfectie is, zal je zoveel sneller groeien in/naar betere en meer prachtige ruimtes. Je zult meer bereiken, minder energie verspillen, en je gelukkiger voelen. Je houdt ermee op om de druk op anderen te leggen om meer van jou te houden dan dat jij van jezelf houdt … en als een resultaat ben je in staat om hen precies zo te accepteren als zij zijn.
Dus, zoals de engelen zeggen, als je op zoek bent naar Liefde, begin door het aan jezelf te geven. Begin jezelf te behandelen op de manier waarop je graag zou willen dat een ander jou behandelt. Begin ermee om meedogend voor jezelf te zijn wanneer je niet op je best bent, en vier het wanneer je dat wel bent. We kunnen werkelijk de Liefde van onze eigen levens worden, en in die ruimte, zullen anderen en het leven zelf zoveel meer liefde naar je terug echoën!
Ik houd van jullie allemaal! Heb een gezegende week!
Ann

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten