zondag, mei 12, 2013

Ann Albers en de Engelen - Week 20, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Straal Jouw Licht en dan Zal de Wereld Zien Wie je Echt Bent"
Mei 2013 - Week 20 
Onze lieve vrienden, wij houden heel veel van jullie.
Liefde dierbaren is altijd in alle dingen aanwezig. Het is nooit een vraag om te stellen, "Hoeveel wordt en van mij gehouden?" maar eerder dierbaren, een vraag om te stellen van, "Hoeveel houd ik van? Hoeveel liefde kan ik belichamen? Hoeveel liefde kan ik voor God vinden, voor mijzelf, en natuurlijk voor anderen?" Wij spreken niet over de warme gevoelens van een romance, maar eerder een erkenning van de goedheid binnenin alle dingen.
Je voelt je waardig van liefde wanneer anderen liefhebben, en toch ben je altijd liefde waardig. Je voelt je bekrachtigd door de validatie van anderen, en toch valideert God altijd jouw wezen. Je voelt dat je een plaats op deze Aarde hebt wanneer anderen jouw recht om dat te zijn erkennen, maar toch met of zonder dat, heb je een recht om te zijn.
Dierbaren, jouw betekenis, jouw waarde, en jouw vermogen om aan de mensheid bij te dragen op zelfs de meest rustige manier wordt altijd gezien, van gehouden, en erkend door de Schepper. Kan je het zien? Kan je het erkennen? Kan je zeggen ja ik ben goed, waardig van liefde, en ik heb bijdragen te maken of anderen nu ooit wel of niet van mij houden, het geeft me deze validatie of het erkend mijn recht om te zijn?
Wacht niet op de wereld om jouw goed te keuren om jouw licht te laten stralen! Straal jouw licht en dan zal de wereld zien wie je echt bent. Wacht niet op de wereld en anderen om van jou te houden. Belichaam liefde, en dan zullen zij in grote mate van jou houden. Wacht niet op de wereld om jou of jouw perspectieven te valideren. Zij zijn in Gods ogen geldig en als je hen met liefde deelt zullen andere gelijkstemden jou vinden.


Breng Gods liefde naar de oppervlakte van diep binnenuit jouw wezen en geef anderen deze dingen die jij van anderen wilt, want door dit te doen, zal je zowel een baken als een magneet worden waar anderen van gelijkgestemdheid op natuurlijke wijze tot toe aangetrokken worden. Dierbaren, je kunt niet alleen zijn als je in Gods liefde vertoeft, en in die ruimte, verzekeren wij opnieuw, dat vele anderen jou ook gezelschap wensen te houden!
God Zegent Jullie. Wij houden heel veel van jullie.

 -- De Engelen 

Bericht van Ann
Hallo iedereen,
Ik herinner me de dagen toen ik in alle verkeerde plaatsen naar liefde zocht. Ik ontmoette mijn eerste spirituele leraar op 3 september 1993. Via haar, ervoer ik de energie van God, tastbaar, voor de eerste keer. Het was dat waar ik mijn gehele leven naar gezocht had. In dat ogenblik, wist ik dat ik nooit meer hetzelfde zou zijn. Mijn roeping riep mij. Mijn hart was geopend tot een grotere waarheid. En plotseling zag alles waarvan ik dacht dat het waarde in mijn leven had er waardeloos uit in vergelijk met het leren over en delen van deze energie. Ik wist voor de eerste keer wie ik was en wat ik moest doen. Binnen drie jaar, werd mijn gehele leven uiteen gescheurd. Mijn huwelijk van negen jaren werd ontbonden. Ik stopte met mijn succesvolle techniek carrière met diens goede salaris en prestige, en ik werd een paragnost achter het raam bij een locale boekenwinkel en verdiende 6 dollar nadat de belasting er vanaf gehaald was, per dag, als ik geluk had. De helft van de tijd was ik doodsbang, maar wist dat dit pad niet optioneel was. God had Diens zaden in mijn hart geplant en zij zouden groeien.
In het proces van al deze veranderingen verloor ik iedere vriend in mijn leven behalve één lieve vriend die er vandaag de dag ook nog is. Mijn ouders wisten niet wat zij met mij moesten doen. Mijn moeder vreesde voor mijn ziel, en mijn vader was bezorgd over mijn vermogen om mezelf te ondersteunen. Mijn broer, een devoot godsdienstige man, was bezorgd dat ik met oplichterij danste. Ik ging van het zijn van totaal sociaal acceptabel en gevalideerd door ieder persoon in mijn leven naar het sterk moeten staan in Gods liefde en in de armen van de engelen terwijl ieder ander waar ik ooit om gegeven had wegviel of dacht dat ik gek was. Gods liefde ondersteunde mij, zelfs door de meest moeilijke lessen heen.
In het begin zocht ik bevestiging in anderen. Ik ging uit met "spirituele" mannen die zich ontpopten als psychopaten die me hielpen om mezelf ervan langs te geven. Ik keek naar anderen om me goed over mezelf te voelen, wat er alleen voor zorgde dat zij mij me slechter lieten voelen. Uiteindelijk kreeg ik het door - ik moest leren om van mezelf te houden. Ik moest mezelf de geldigheid geven die ik in de wereld zocht. Want uiteindelijk, had God een zaad en een roeping in mijn hart geplant en mijn werk was niet om toestemming te zoeken maar eerder om deze liefde, energie, en wijsheid toe te staan om door mij heen te stromen zoals het ernaar verlangde dat te doen.
Dus zat ik in die boekenwinkel en vertrouwde erop dat als slechts één persoon naar me toekwam, dat dat de persoon was waar God via mij die dag van wilde houden. Naderhand raakten de dagen afgeladen. Ik onderwees één persoonsklassen als slechts één op kwam dagen en ik gaf die persoon dan de volle kracht van mijn 'houd van de engelen' wijsheid. Naderhand heb ik gesproken op conferenties met enige van de meest bekende auteurs op de planeet. Toen ik ermee ophield de validatie nodig te zijn, kreeg ik het. Toen ik ermee ophield liefde van anderen nodig te zijn en leerde het binnenin te vinden, vond ik het overal weerspiegeld. Toen ik ermee ophield erom te geven of anderen mij erkenden of het zelfs eens met mij waren, was ik in staat andere perspectieven te omhelzen en koos voor liefde of iemand anders nu wel of niet van mij hield. Het is waarlijk een werkelijkheid van de hemel op Aarde, wanneer je eenmaal van binnenuit vindt wat je zoekt. Het neemt doorzettingsvermogen, werk, de bereidheid om hulp te ontvangen, en altijd de erkenning dat God binnenin alle dingen is, en alle mensen … inclusief jij J
Dit is waarom ik wederom Magische Zelf Liefde onderwijs. Wanneer je de goddelijkheid binnenin ontdekt - voorbij het concept, voorbij de gedachte, en als een gevoel van goedheid en waarheid binnenin jezelf, dan ben je in vrijheid gesteld. Ik voel me zo dankbaar deze dagen. Jullie hebben met mij op deze reis gewandeld, jullie zijn getuige geweest van mijn eigen duiken in de duisternis, en ik hoop dat ik de hoogtes ook gedeeld heb. Wij zijn allemaal in één prachtige school die de Aarde genoemd wordt en ik voel me zo dankbaar om het met jullie te delen.
Ik houd zoveel van jullie allemaal,
Grote Knuffels,
 Ann

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©Ann Albers, All Rights Reserved - http://www.visionsofheaven.com/

2 opmerkingen: