donderdag, mei 17, 2018

De Scheppers - Neem een Pauze van de Verschuiving - 17 Mei 2018 / Daniel Scranton


De Scheppers
Neem een Pauze van de Verschuiving
17  Mei 2018 / Daniel Scranton

“Voor het moment, is het toepasselijk dat jullie streven naar wat jullie zouden noemen entertainment buiten jullie zelf. Want jullie willen de ervaring hebben van een moment in de tijd waar je niet actief aan het creëren bent. Jullie willen je afleidingen. Jullie moeten bij tijden gewoon niets doen, je simpelweg ontspannen. Dat is iets dat wij in feite voor sommigen van jullie daarbuiten aanraden die zich inzetten, nastrevend en doelstellend zijn, en altijd iets willen doen om jullie uitbreiding te bevorderen.
Wij weten dat het moeilijk is om te begrijpen dat jullie scheppers zijn en dat jullie aldus veel potentieel binnenin jullie hebben zitten, om passief erbij te zitten en te wachten op de timing om goed te zijn. Dit is iets dat wij kunnen begrijpen, iets waar wij ook naar kunnen relateren. En zo velen van jullie geven jezelf redenen om een onderbreking te nemen, om jullie zelf een moment te laten hebben waar jullie eenvoudigweg kunnen ontspannen en bestaan. Er is niet alleen niets verkeerd met die benadering, het is zelfs noodzakelijk.

Dus zet al je gereedschappen zo nu en dan terzijde en ga zitten en geniet van enige van jullie entertainment. Doe iets dat gedachteloos is. Doe iets dat jullie beschouwen een schuldig genoegen te zijn, en wat jullie gewaar zullen worden van het respijt dat jullie jezelf geven is dat dit het perfecte ding zal zijn dat jullie voort zal helpen op jullie pad van uitbreiding. Want jullie ontvangen altijd informatie en jullie groeien altijd.  
Er is niets dat jullie zouden kunnen doen dat een complete tijdsverspilling is, want in alle gebieden van jullie leven zijn er kansen voor jullie gidsen om jullie te helpen. En niets is betekenisloos. Dus terwijl jullie bij jezelf gewaarworden een pauze te willen nemen van al dit verschuiven en uitbreiden, herinner jezelf eraan dat aan jou een vrijkaartje gegeven werd door ons om de noodzaak om te allen tijde ‘aan’ (bezig) te moeten zijn los te laten.
En geniet van enige van de creaties van jullie medemensen. Jullie hebben enige geweldige entertainers, en wij genieten ook van hen. Het is ons genoegen om aan jullie deze vakantieperiode aan te bieden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2018. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten