vrijdag, mei 04, 2018

De Scheppers - Leer Je Echte Partner Kennen - 4 Mei 2018 / Daniel Scranton


De Scheppers
Leer Je Echte Partner Kennen
4  Mei 2018 / Daniel Scranton

“En wanneer je bent in wat jullie noemen de vroege stadia’s van een relatie met elkaar, is daar de elkaar leren kennen periode waarin jullie in ontdekking van elkaar zijn en wat elk van jullie naar het feest brengt. Wanneer jullie je eenmaal gesetteld hebben, neigen jullie ernaar te denken de andere persoon te kennen, van achter naar voor. Jullie weten hoe zij in elkaar zitten, wat hen drijft. Jullie weten hoe hun knoppen in te drukken.
En zo komen jullie in de periode van verwachting, waar jullie nu denken dat de ander gewoonweg op de automatische piloot loopt en altijd zal zijn zoals zij waren toen jullie alles ontdekten van wat jullie denken over hen te weten. En dit geeft jullie allemaal een gevoel van stabiliteit. Jullie houden ervan te weten wat te verwachten. Jullie houden ervan om rondom bepaalde dingen heen te plannen omdat velen van jullie ervan houden lastige situaties, ongemakkelijk emoties, en ga zo maar verder, te vermijden.

Maar wanneer jij je partner de vrijheid geeft om je te verrassen, te laten zijn wie het is dat zij volledig zijn in ieder moment en aan jou hun vaardigheid te demonstreren uit te breiden en hun automatische piloot uit te zetten, dat is wanneer je echt iets hebt. Dat is wanneer je in staat bent om zelfs meer te ontdekken.
En wanneer je bereid en in staat bent om de vooropgezette ideeën over degene die je denkt zo goed te kennen los te laten, dat is wanneer je kunt beginnen je eigen zelf-opgelegde beperkingen los te laten en zelfs jezelf te verrassen. Wij raden aan dat jullie loslaten en jullie zelf en je partner gaan ontdekken hoe onvoorspelbaar jullie kunnen zijn.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten