zaterdag, maart 03, 2018

Vanuit de Akashic Archieven Maart 2018 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Maart 2018 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Maart 2018 verwachten?
De energie deze maand is tweedelig. Het gevoel van de energie is dat het tegelijkertijd zowel hard als zacht is, of zowel onveranderlijk als veranderlijk is. Stel je een enorm groot rotsblok voor in het midden van een rivier. De energie van deze maand is zowel de rotsblok als de rivier. Jullie zullen gewaarworden dat sommige dingen onbeweegbaar aan zullen voelen, terwijl andere dingen zeer snel schijnen te bewegen -- misschien zelfs te snel. De uitdaging gedurende de maand zal zijn hoe wat wat is te herkennen, en hoe de twee in het dagelijkse leven met elkaar te combineren.
Jullie mogen gewaarworden dat het ding dat jullie snel willen bewegen dat ook doet, of dat het ding dat jullie willen dat stil blijft ook stil blijft. Maar jullie zullen ook opmerken dat er sommige dingen zullen zijn waarvan jullie zouden wensen om te vertragen en dat zij dus veel te snel gaan, of sommige waarvan jullie wensen dat zij in beweging zouden komen dat zij klem schijnen te zitten. Jullie zullen ontdekken dat er niet veel zal zijn dat jullie kunnen doen aan de aard van hoe de dingen wel of niet bewegen.
De manier om deze maand met de energie te werken is door je voorkeur op te merken en dan los te laten. Werk aan het loslaten van je verwachting, of het loslaten van je gehechtheid hoe de dingen zich ontvouwen. Als je dit doorheen de maand beoefent, zal je in staat zijn om met de dingen te werken zoals zij zijn en zal je veel effectiever zijn. Gezien het feit dat als jij je aan je voorkeuren vast blijft klampen en probeert de dingen anders te maken van de manier waarop zij zijn deze maand, jij je energie en beweging zult verspillen, en je ondoeltreffend zult zijn. Een sleutel voor deze maand is acceptatie.

Een andere sleutel voor deze maand is aanpassingsvermogen. In feite, zou de volledige maand gezien kunnen worden als een dans tussen jou en de veranderingen om je heen. Je accepteert de situatie en dan pas jij je aan de situatie aan, dan accepteer je de volgende situatie en pas jij je aan die situatie aan, en ga zo maar door. Het is een klein beetje zoals lopen -- terwijl je heen en weer gaat, stap na stap, beweeg je voorwaarts doorheen de maand.
Zijn er ook wat voor specifieke activiteiten dan ook die ons het beste zullen dienen deze maand?
Humor zal belangrijk zijn, net zoals genereuze, goed gehumeurde goedheid. Kies ervoor om de vriendelijkste/aardigste persoon, de meest wijze persoon en de meest openhartige persoon in de kamer/zaal te zijn. Deze maand moet je eraan werken om het allerbeste te zijn dat je kunt zijn. Het beeld en de spirituele uitoefening dat jou het beste zal dienen zal zijn om te proberen jezelf te zien als het zijn van een ziel die tijdloos is. Jij bent een ziel die zoveel meer gezien heeft dan dit moment.
De volgende zinsneden zullen ertoe komen bruikbaar te zijn deze maand, “Ook dit zal voorbij gaan,” “Het leven is lang,” en “Als één deur dicht gaat, gaat er een andere deur open.” Je zult altijd een andere kans hebben om te leren wat je moet leren, zelfs als het niet precies hetzelfde zal zijn als het nu is. Denk hieraan als je gefrustreerd, angstig, of anderszins zenuwachtig raakt door de aard van de gebeurtenissen van deze maand. Denk eraan, je bent zoveel meer dan wat er op dit moment gebeurt. Je bent zoveel meer en je ziel weet zoveel meer dan wat je recht voor je kunt zien.
Werk aan vertrouwen te hebben en neem één stap tegelijk. Accepteer wat je ook maar kunt en geef de rest aan iets dat daarvoor meer geschikt is dan jij. Gebruik je spirituele uitoefening om je over te geven aan de dingen die je gevoel ondersteunen dat de wereld zinvol is en dat alles oké zal zijn. Geef jezelf over aan die hogere kracht/macht. Ga dan door te werken met wat je hebt, van dag tot dag.  
Is er ook iets dat wij deze maand zouden moeten vermijden?
Vermijd het om wat dan ook te plotseling te stoppen of op te starten. Het gevoel is zoals hoe het is om op ijs te lopen of te rijden op een gladde straat. Als je te plotseling stopt of op de rem trapt, verlies je de controle. Op dezelfde manier, als je probeert te rennen of rijden op een gladde straat, glijden je voeten onder je vandaan. Jullie moeten jullie start- en eindpunten langzaam en zorgvuldig uitvoeren deze maand.
In meer praktische termen, betekent dit om rond te blijven hangen in jullie overgangsituaties. Als je iets nieuws opstart, praat erover, laat andere mensen ervan afweten, en laat eerst iedereen aan het idee gewend raken. Begin dan langzaam in beweging te komen voordat je werkelijk de stroom ervan binnengaat. Op dezelfde manier, als iets moet ophouden, waarschuw de mensen en geef jezelf een tijdsduur voor de afsluiting. Vertraag de dingen een beetje voordat je tot een volledige stop komt. Overgangen hebben deze maand extra ondersteuning nodig.
Communiceer meer dan jullie gewoonlijk doen wanneer een verandering zich voordoet. Geef jezelf extra hulpmiddelen om doorheen de overgang te komen en ben er zeker van dat je van snel naar langzaam overgaat op een manier welke enige gratie en een gevoel van gemak heeft. Verbeeld jezelf het water te zijn dat rondom de rotsblok stroomt. Zelfs als jij je snel moet aanpassen om eromheen te komen, blijft het water in een stromende beweging doorgaan. Jij kunt hetzelfde doen. Je kunt snel reageren en je kunt je gemakkelijk aanpassen, maar je kunt het nog steeds doen met een soepele overgang. Dit zal voor jullie het grootste positieve verschil maken in termen van hoe jullie je deze maand voelen.
Is er ook nog iets anders dat de Opzichters willen dat wij weten over de energie van Maart 2018?
Alle ontwikkelingen die wij beschreven hebben komen samen om een zeer plezierige, actieve, stimulerende maand te maken. Veel zal bereikt worden, veel zal begrepen worden, en veel zal aan het licht komen. Er is een gevoel van vernieuwing en daadkracht dat deze maand door zal komen, specifiek als je humor en goedheid kunt gebruiken om met de veranderingen mee te rijden en al het goede te omhelzen dat jullie richting op komt via de veranderingen die deze maand gebeuren.
Heb geen vrees voor deze maand; sluit je niet af en probeer het te overleven. In plaats daarvan, open het en gebruik het als een speelplaats --- een plaats waar je kunt spelen. Er is iets grappigs aan het stoppen en dan opnieuw opstarten. Er is iets grappigs aan het veranderen van de manier waarop jullie de dingen doen. Stel je kinderen voor op een grote speelplaats. Zij passen zich voortdurend aan de omgeving aan, en zij passen zich voortdurend aan de worsteling en de nieuwe ideeën van anderen aan. Dat is wat jullie daar ook kunnen doen. Dit is een speelplaats -- heb plezier.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2018 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. http://akashictransformations.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten