maandag, januari 01, 2018

Vanuit de Akashic Archieven Januari 2018 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Januari 2018 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Januari 2018 verwachten?
Deze maand brengt de energie een gevoel van gevloerd of breed verspreid te zijn. Het is niet alsof jullie worden gebroken of geschaad, maar meer alsof jullie voorzichtig in/naar een nieuwe vorm gedrukt worden. Het gevoel is dat de dingen lager zijn -- er zijn minder mogelijkheden en er is minder ruimte om te bewegen. Verbeeld je onder een matras te liggen, je wordt niet dood geplet. In feite, mag het een klein beetje geruststellend of comfortabel zijn. Maar je kunt je niet veel bewegen, en je kunt niet verder kijken dan het puntje van je neus. Op dezelfde manier, zal je niet in staat zijn om veel gedaan te krijgen en je zult niet in staat zijn om veel keuzes te maken. Wanneer je probeert om keuzes te maken, zal het bereik van beschikbare mogelijkheden zeer klein zijn. Wanneer je een keuze maakt, zal je niet in staat zijn om er snel of effectief naar te handelen.
Deze maand brengt een gevoel van stilte. Het gevoel is dat het geluid van het Universum gedempt is. Een andere manier waarop jullie je de energie van deze maand voor kunnen stellen is zoals verf met een matte afronding. Er is een mindere glans op alles. Wanhoop mag naar boven komen deze maand, en sommigen van jullie mogen je depressief of hopeloos voelen. Wanneer deze gevoelens naar boven komen, neem het als een kans om te rusten, te vertragen, en teder voor jezelf te zijn. Verlies je niet teveel in een gevoel van wanhoop dat deze maand naar boven mag komen. Deze emoties lijken te wijzen naar een reactie op de beklemmende energie, en minder als een teken dat er iets verkeerd aan het gaan is.
Het beste om te doen deze maand zal zijn om één taak per keer te doen, en van dag naar dag te leven. Laat jezelf door iedere dag heen gaan -- één gebeurtenis, één ademhaling, en één moment per keer. Terwijl je door de tijd heen gaat, zal je een nieuw ritme ontwikkelen. Er is een schoonheid en een gevoel van overgave wanneer je de beperkingen accepteert die je omringen, in plaats van te vechten om hen te weerstaan of te veranderen. Dat is de wijsheid die ingesloten is in de maand Januari 2018.  

Zijn er specifieke activiteiten die ons zullen helpen deze energie te gebruiken?
Meditatie zal jullie zeer goed dienen, en welke bedachtzame activiteit dan ook, of wat dan ook dat jullie helpt om jullie gedachten te houden op wat er recht voor jullie is. Probeer niet om je gedachten te ver vooruit of achteruit te laten gaan. Denk niet teveel na over andere mensen of over wat andere mensen denken. Laat je gedachten niet wegdrijven in fantasieën of raak niet te betrokken in je planning. Breng jezelf eenvoudig terug naar wat je op het moment doet. Bijvoorbeeld: Op dit moment ben je aan het typen, op dit moment ben je aan het lezen, op dit moment ben je aan het koken, op dit moment haal je adem. Laat jezelf doorheen de dag in kleine momenten rusten als jij je gedachten instelt op wat je nu aan het doen bent. Alles dat je kunt doen om de gedachten tot rust te brengen met een gevoel van acceptatie zal uitermate gunstig zijn deze maand.
Het zal ook belangrijk zijn om te vermijden buitensporig betrokken of geïnvesteerd te raken met ander mensen. Probeer niet om andere mensen hun gedachten te veranderen, probeer niet om de manier waarop mensen zich voelen te veranderen, en probeer niet om teveel te helpen met iemand anders diens plannen. Houd uiteraard je hart open -- ben een goede luisteraar en een goede vriend(in) -- maar zorg ervoor dat je eigen ego niet betrokken raakt in hoe de dingen voor andere mensen gaan deze maand. Het zal alles zijn dat je kunt doen om je te focussen op je eigen stappen terwijl jij je eigen pad, voor nu, volgt.
Hoe zal deze energie waarschijnlijk tevoorschijn komen in collectieve gebeurtenissen?
Er is een gevoel van verpletterd te worden, alsof het gewicht van deze energie en de rust die over iedereen heen komt deze maand verpletterend zal zijn. Dit verpletteren zal het meeste effect hebben op alles dat niet met integriteit werkzaam is. Wat voor collectieve inspanningen dan ook die ernaar streven werkzaam te zijn zonder waarheid dat achter hen staat … gaan onderuit. Geheime inspanningen zullen verpletterd worden. Jullie zullen waarschijnlijk enige nieuwe geheimen naar de oppervlakte zien komen. Meer dan dat, jullie gaan instituten en organisaties zien die op meer dramatische manieren uiteen vallen. Dit mag de tijd zijn waarin jullie een nieuwe vorm van economische ineenstorting tevoorschijn beginnen te zien komen. Er is een gevoel dat alles dat niet diens eigen gewicht vasthoudt, zogezegd, of ieder persoon die niet diens eigen gewicht vasthoudt, onderuit zal gaan deze maand. Jullie zullen dit in collectieve gebeurtenissen zien die groot zijn, zoals regeringen, economieën of andere grote dingen. Maar jullie zullen het ook in kleinere groepsinstellingen zien.
Iedere groep of organisatie zal de mensen zien die proberen om meer te nemen dan dat zij geven. Deze maand, zal deze dynamiek niet gehandhaafd worden. De manieren waarop mensen in staat zijn om hulpmiddelen van anderen te nemen zonder toestemming gaan ineenstorten. Er is een gevoel dat het enige ding dat overeind blijft staan na deze maand van dat verpletterende gewicht, de dingen zijn die stevig in integriteit of in waarheid staan. Jullie hoeven niet teveel te doen om je daartegen te wapenen, behalve om goed voor je eigen zaken te zorgen. Ben eerlijk, ben oprecht, en neem de volle verantwoordelijkheid voor hoe jouw acties de wereld om je heen beïnvloeden. Neem net zoveel als je geeft en geef net zoveel als je neemt. Span je ervoor in om ervoor te zorgen dat alles in orde is en alles is zoals het zou moeten zijn.
Zo lang als je de volledige verantwoordelijkheid voor jezelf neemt, zal je oké zijn met deze energie. Je zult eenvoudigweg doorheen een maand gaan die langzaam aan zal voelen. Als je handelt in alles dat onbetrouwbaar is, of als je probeert te vermijden de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw aandeel in wat voor collectieve inspanning dan ook, zal je gaan ontdekken dat wat een dempend soort van zachte druk is een verpletterend gewicht voor jou zal worden deze maand.
Is er nog iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Januari 2018?
Het zal bruikbaar zijn om bovenop je zaken te blijven in termen van je financiën, je relaties, je huishouding en je familie. Verzeker je ervan om onmiddellijk voor iedere taak te zorgen. Als iets niet helemaal goed is, adresseer het dan ogenblikkelijk. Als iets niet in evenwicht is, of als je iets schuldig bent, probeer de schuld dan zo snel als je kunt te betalen. Communiceer duidelijk en ben eerlijk voordat de dingen uiteen vallen. Verzeker je ervan dat je zorgt voor je eigen zaken. Dit is een tijd om “alle t’s van een streepje en alle i’s van een punt te voorzien”. Afgezien daarvan, is er een prachtige overgave en vrede die kan komen wanneer je gewoon alles toestaat af te breken en te verzachten.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2018 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. http://akashictransformations.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten