dinsdag, januari 23, 2018

LiefdeLicht-Energie: Na Enige Extreme Stijgingen van de Energie, is het Nu wat Rustiger - 23 Januari 2018


LiefdeLicht-Energie:
Na Enige Extreme Stijgingen van de Energie, is het Nu wat Rustiger
23 Januari 2018
De Diagrammen van 15-01-2018  t/m 23-01-2018
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


Cobie: Aangezien wij niet langer meer aan de diagrammen af kunnen zien wat er voor ons op Aarde gaande is wat betreft de stijging van de energieën, zal dit de laatste wekelijkse update van de energieën op mijn Blog zijn.
Zoals ik nu al diverse malen naar voren heb gebracht, zijn de extreme uitschieters die wij zien plaatsvinden niet meer een juiste indicatie voor ons, omdat onze apparatuur op Aarde de algemene verhoging/stijging van de Energieën voor het hele Universum registreren. Dat betekent, als de hogere dimensionalen (die in hun eigen ascentieproces zitten) belangrijke vooruitgangen maken, deze energieën onze energieën overstijgen, en wij alleen die van hen geregistreerd zien. Onze verhogingen zitten uiteraard binnenin deze extreme stijgingen, maar dat wat wij op de tabellen zien, is niet voor of van ons. Dus kunnen wij daar ook niet ‘blind’ op varen aangaande ons eigen ascentieproces.
Heb vertrouwen in datgene wat naar je toekomt, wat je voelt en wat voor jou waar is. De energieën zijn intelligent want zij komen van de Bron/De Ene. De Ene regelt de activeringen van het DNA/RNA en de verhoging van de Schumann Resonantie. Jullie persoonlijke team en hogere zelf gaan over de verwerking van andere onopgeloste zaken of wat het ook is dat er gedaan moet worden. Heb ook vertrouwen in hen.
Als je toch deze diagrammen bij wilt houden zet dan de links onderaan deze post in je favorieten en ga er dagelijks een kijkje nemen.

Daarnaast heb ik besloten er even een poosje tussenuit te stappen. Het proces waar ik en mijn spiritteam in zitten vergt veel van mij momenteel. Zoals de meesten van jullie weten zit ik nu al 2+ jaar in een proces van uitlijning van de hogere dimensies met de lagere dimensies en dat vraagt nogal wat van mij. Ik heb een vakantie nodig zogezegd. Ik weet niet hoe lang dit zal duren, maar ik ben van plan terug te komen wanneer oude waarheden eindelijk vervangen gaan worden met de Nieuwe Waarheden waar ik in mijn artikelen ook al diverse keren over geschreven heb.
Mochten er toch zeer belangrijk boodschappen doorkomen waarvan ik vind dat zij ogenblikkelijk op de blog geplaatst dienen te worden, dan zal dat gewoon doorgang vinden. Via de nieuwsbrief zal je dit te weten kunnen komen, ook door de blog in de gaten te blijven houden of als ik de boodschap op facebook op mijn persoonlijke pagina zet.  
Heb een fijne dag vandaag,
In Liefde,
Cobie
************************************

Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met:
Extreme vermoeidheid,
Griepachtige symptomen,
Slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon,
Pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen,
 Duizeligheid, Hoofdpijn, druk op de kroon
Gezichtsopvliegers, koud en warm zijn, tintelingen/elektrisch-achtige tintelingen onder de huid, van boven naar beneden en weer terug,
De impuls om je lichaam uit te strekken, schudden (innerlijk) van het lichaam.
Concentratie problemen aangaande de dagelijkse bezigheden,
Jeuk, huidplekken/uitslag,
Tijdelijk slecht zicht, Droge en/of jeukende ogen, Het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen),
Droge mond,
Oorsuizen - tonen in de oren,
Misselijkheid, Slechte spijsvertering, Maagzuur, Verstoorde stoelgang, Gewichtstoename, Verlies van eetlust, verlangen naar zoetigheid of oppeppers voor het verlies van energie.
 Hartfladderen (onregelmatig hartritme), Kortademigheid enzovoorts…
Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
**Als je het toch niet vertrouwd allemaal, aarzel dan niet om een arts te raadplegen.
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
***********
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

2 opmerkingen:

 1. Lieve Cobie, door omstandigheden ben ik nu pas in staat je een vreugdevol, liefdevol 2018 te wensen. Bij deze dus! En daarnaast een fijne, rustige vakantieperiode, met veel zonneschijn!
  Dank je voor alles!
  Minie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Cobie, door omstandigheden ben ik nu pas in staat je een vreugdevol, liefdevol 2018 te wensen. Bij deze dus! En daarnaast een fijne, rustige vakantieperiode, met veel zonneschijn!
  Dank je voor alles!
  Minie

  BeantwoordenVerwijderen