vrijdag, december 01, 2017

Vanuit de Akashic Archieven December 2017 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 December 2017 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in December 2017 verwachten?
De energie van deze maand is gevuld met vriendelijkheid. Het biedt een gevoel aan van een drijven en bewegen doorheen water. Jullie zullen een gevoel van vloeibaarheid gewaarworden. Dingen die gedurende een lange tijd klem gezeten hebben zouden gemakkelijker mogen gaan bewegen, echter zij zullen niet op een lineaire manier bewegen. Deze maand, beweegt alles op een drijvende, onduidelijke manier.
Dit zal een tijd zijn om overgave en vertrouwen in het proces te oefenen welke ten grondslag ligt aan jullie inspanningen. Dit is een tijd om ontspanning te oefenen in het werk waar jullie je mee bezighouden. Stel je voor dat je aan het proberen bent om in het water te drijven -- als jij jezelf stil houdt of probeert om je lichaam stijf te houden, zink je. Het drijven in het water vereist dat jij je ontspant en uitbreidt -- dat je een diepe ademteug neemt en jij je overgeeft aan je omgeving. Dit is de manier om met de energie van deze maand te werken.
Het is in de overgave dat jullie ongelooflijke vriendelijkheid, mededogen en generositeit gewaar zullen worden deze maand. Jullie zullen het bruikbaar vinden om vertrouwen te beoefenen. Houd je actief bezig met je vrienden, de mensen om je heen, je spiritgidsen, en je omgevingen te vertrouwen. Sta mensen en je omgeving actief toe om jou te ondersteunen. Dankbaarheid zal je dienen in termen van je te helpen met je gedachten op het gevoel van vertrouwen te plaatsen of het gevoel van te weten dat je ondersteund wordt.

Zijn er specifieke activiteiten die ons zullen helpen deze energie in December 2017 te gebruiken?
Het zal jullie van dienst zijn om iedere dag jullie aandacht op de dingen te plaatsen die jullie ondersteunen en te proberen om deze dingen te voeden. Bijvoorbeeld, denk na over het voedsel dat jou voedt en verzeker je ervan dat je het met liefde bereidt. Zorg dat je iedere keer dankbaarheid uitoefent voor het voedsel als je gaat eten. Evenzo, denk na over de woning waar je in woont of de kleding die je draagt en geniet van de warmte en zekerheid die het je biedt. Beoefen dankbaarheid en zorg goed voor je woning, je kleding en je lichaam.
Meer dan wat ook plaats je gedachten op de relaties die jou ondersteunen. Denk na over de mensen die van je houden, de mensen die jou aanmoedigen, en de mensen die jou uitdagen. Beoefen dankbaarheid voor hen en sta hen in je hart toe zodat je kunt steunen op deze relaties en door hen gevoed kunt worden. Voed je relaties. Vertel de mensen dat je van hen houdt, vertel de mensen dat je hen ondersteunt, en vertel de mensen wat het is aan hen waar je zo van houdt. Moedig de mensen tezelfdertijd aan als jij hen jou aan laat moedingen terwijl jullie samen door het leven gaan. 
Zijn er ook nog dingen die belangrijk zijn om te vermijden gedurende deze maand?
Het zal belangrijk zijn om herhaling te vermijden in termen van de dingen waar je mee worstelt of de dingen waar je mee aan het werk bent. Deze maand, zal er een neiging zijn om klem te komen zitten of een gevoel van verlorenheid of van depressie te hebben, alsof je onder de duim gehouden wordt. Als jij jezelf gewaarwordt met een probleem of als jij jezelf gewaarwordt met iets dat emotioneel voor jou moeilijk is, denk er dan over na, voel het en handel ernaar of ga het tijdelijk uit de weg zodat je niet veel tijd spendeert met stil te blijven staan bij een onopgeloste emotie. Vermijd het om hetzelfde gevoel steeds weer opnieuw te voelen. Het gevoel zal later weer naar boven komen, dat is de manier waarop genezing werkt, maar blijf er niet bij stilstaan en kom er niet klem in te zitten. Probeer om iedere nieuwe herhaling van het gevoel te nemen en een nieuwe les erin te vinden; vind een nieuwe stap om te nemen. Dan kan je het gevoel iedere keer weer opnieuw naar boven laten komen, in plaats van het eenvoudigweg te laten cirkelen of klem te komen zitten, steeds maar weer opnieuw, in precies dezelfde positie.
Het zal ook belangrijk zijn om mensen te vermijden die jou kwetsen/pijn doen. Dit is altijd een goed advies, maar specifiek in deze maand. Als de vriendelijkheid en het mededogen in deze maand zich openen, als jullie jezelf jegens dat openen, maken jullie jezelf ook kwetsbaar om gekwetst te worden. Gebruik je verstand en gebruik je besluitvorming en je eigen kracht om je open te stellen voor wat jou voedt en wandel weg van wat jou pijn doet. Vergeet niet dat je daarvoor zorgt. Raak niet onverschillig en sta mensen die jou kwetsen niet toe om in je ruimte rond te hangen. Vind een manier om weg te lopen, zelfs als het niet al je problemen oplost. Spendeer slechts een beetje tijd deze maand met mensen die jou pijn doen/kwetsen.
Is er ook nog iets anders waarvan de Opzichters willen dat wij erover weten in December 2017?
Jullie bereiden je allemaal voor, en betreden de energie van 2018 al. De sleutel tot geluk in 2018 zal zijn om volledige verantwoordelijkheid te dragen voor jezelf en niets of niemand te beschuldigen voor wie je bent of wat je beslist om te doen. Je kunt niet alles controleren, maar je kunt verantwoordelijkheid nemen voor hoe je reageert op alles en alle beslissingen die je maakt. Oefen dat deze maand.
In de richtlijn hebben wij jullie gegeven om te zorgen voor de dingen die je voeden … neem dat echt als je verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor het voeden van deze delen van je leven. Niemand anders kan hen voeden, niemand anders kan hen doen laten groeien, niemand anders kan zorgen voor deze delen van jou. Neem dat als je verantwoordelijkheid en het is een goddelijke verantwoordelijkheid, dus omhels het en bezit het in plaats van erop te gaan wachten dat het naar jou toekomt. Er is een gevoel van goddelijke mannelijkheid in deze maand, in die zin dat aan jullie gevraagd wordt om de teugels te nemen en voor jullie zelf te beslissen en te doen.
Er is een gezegde, “God helpt diegenen die zichzelf helpen.” Dat is een volmaakte gedachte voor deze specifieke maand en de manier waarop het beste de energie te gebruiken. Er is zoveel Liefde hier, er is zoveel gewone genereuze, warme, vriendelijke energie. Het komt van het goddelijke mannelijke en het is prachtig en sterk en aldus warm, zoals een haardvuur. Maar je moet voor het vuur zorgen om het levend te houden. Er is ongelooflijke vreugde in het doen van dat werk als je eraan toegeeft en je er verantwoordelijkheid voor neemt.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. http://akashictransformations.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten