dinsdag, december 19, 2017

LiefdeLicht-Energie: De Energie Stijgingen van de Afgelopen Week … Vandaag weer een Flinke Uitschieter! - 19 December 2017


LiefdeLicht-Energie:
De Energie Stijgingen van de Afgelopen Week … Vandaag weer een Flinke Uitschieter!
19 December 2017
De Diagrammen van 13-12-2017  t/m 19-12-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


Cobie:Zoals te zien is laten de afgelopen twee dagen weer een enorme stijging zien. Nog steeds gaan de stijgingen in overeenstemming met belangrijke doorbraken in het ascentieproces van de hogere dimensionalen. Zo leek er even een beetje rust te zijn drie dagen geleden, maar ook dat zijn stijgingen alleen iets minder groot in vergelijk met de dag ervoor, en ook dat was weer in overeenstemming met het groei- en verwerkingsproces van de hogere dimensionalen.
Zoals ik eerder al eens verteld heb, de hogere dimensionalen gaan ook door hun ascentieproces heen, en zij zijn hard aan het werk om zich verder te ontwikkelen, hun frequentie te verhogen, net zoals wij dat doen. Onze apparatuur op Aarde meet alle energiestijgingen die wij op de onderstaande grafieken zien, de ongelooflijke uitschieters die we vandaag de dag zien zijn aan de hogere dimensionalen te danken, niet aan ons. De energieën die voor ons bestemd zijn gaan echter wel schuil in die energieën, ze liggen erin ingebed. Dus je zorgen maken over dat het voor ons dan stilstaat of zo, is niet nodig … ons ascentieproces gaat ook gewoon door….
Aangaande alles waar je doorheen gaat in deze tijd, schrijf dit dus niet allemaal toe aan de energiestijgingen. Jullie Spiritteams hebben ook een stevige vinger in de pap aangaande alles. Je kunt het merken aan je lichaam, je emoties en je gevoelens. Je dromen die intensiveren en je puzzelstukjes aanreiken over wat er begrepen en waar doorheen gewerkt dient te worden. Soms is er alleen over dromen al voldoende, een andere keer zal je er echt iets mee moeten doen. Let ook op signalen in je omgeving, dingen die je opvallen of dingen die misschien stuk gaan. Dingen die je niet of moeilijk terug kunt vinden, of iets dat je kwijt was verschijnt ineens weer in je omgeving. Een melodie in je hoofd die maar niet weg wil gaan… Dat soort zaken … grote kans dat je spiritteam achter dit soort zaken zit. Houd het in de gaten en probeer te ontdekken wat ze je willen vertellen. Duik daarvoor desnoods je kindertijd of tienertijd in, iedere tijdsperiode waaraan jij betekenis hangt als je iets op je weg tegenkomt dat je opvalt. 

Denk er ook aan, dat alles waar je doorheen gewerkt, geaccepteerd en losgelaten hebt, de plaatsen van de losgelaten rancune, kwaadheid, frustratie, irritatie, ergernis enz. op te vullen als het ware met Liefde. Ga zitten, visualiseer binnenin jezelf de verbinding met De Schepper, De Ene. Zie dit als een protaal van helder sprankelend Licht en voel dit Licht, deze Energie, je Zijnheid binnenstromen. Verbeeld je dat je de voor jou hoogst bereikbare frequentie van Evenwichtige Liefde ervaart en verankert, zonder dit ook echt te verankeren. Je houdt het als het ware eventjes vast, want Liefde is stromend, Evenwichtige Liefde is in beweging zijn. Je hoeft er niet over in te zitten het weer te verliezen, je Intentie zorgt daarvoor (De Universele Wet van Intentie)… Dus houd dat stromen van evenwichtige Liefde in beweging … Er zijn namelijk vele frequenties van evenwichtige stromende Liefde… Wij zijn nog maar net begonnen om meer evenwichtige stromende Liefde in ons leven binnen te laten...
Heb een fijne dag vandaag,
In Liefde,
Cobie
************************************

Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met:
Extreme vermoeidheid,
Griepachtige symptomen,
Slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon,
Pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen,
 Duizeligheid, Hoofdpijn, druk op de kroon
Gezichtsopvliegers, koud en warm zijn, tintelingen/elektrisch-achtige tintelingen onder de huid, van boven naar beneden en weer terug,
De impuls om je lichaam uit te strekken, schudden (innerlijk) van het lichaam.
Concentratie problemen aangaande de dagelijkse bezigheden,
Jeuk, huidplekken/uitslag,
Tijdelijk slecht zicht, Droge en/of jeukende ogen, Het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen),
Droge mond,
Oorsuizen - tonen in de oren,
Misselijkheid, Slechte spijsvertering, Maagzuur, Verstoorde stoelgang, Gewichtstoename, Verlies van eetlust, verlangen naar zoetigheid of oppeppers voor het verlies van energie.
 Hartfladderen (onregelmatig hartritme), Kortademigheid enzovoorts…
Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
**Als je het toch niet vertrouwd allemaal, aarzel dan niet om een arts te raadplegen.
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
***********
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten