donderdag, december 28, 2017

De Arcturiaanse Raad - Meditatie Is Invloedrijk - 28 December 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Meditatie Is Invloedrijk
28  December 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer je rustig zit en aandacht schenkt aan je ademhaling, dat is wanneer je het meest invloedrijk bent. Dat is wanneer je het meest verbonden bent, het meest uitgelijnd, en het meest bewust. Heel veel individuen geloven dat als zij tijdens de meditatie denken, dat zij het dan niet goed doen, en dat het op de één of andere manier niet geldt. Heel veel mensen geven meditatie op omdat zij geloven dat zij er niet goed in zijn, en zich er daarom maar beter niet mee bezig kunnen houden.
Maar te denken tijdens je meditatietijd kan je ook grote/geweldige inzichten brengen. Je kunt je bewust worden van wat voor jou belangrijk is. Je kunt je vibratie bepalen door aandacht te schenken aan je gedachten, en je kunt je zeer zeker meer bewust worden van je emoties door eerst je gedachten op te merken. Dus laat ieder gevoel van perfectionisme los dat je hebt wat het mediteren betreft, en focus je in plaats daarvan op de voordelen.
Wanneer je in een staat van meditatie bent, laad jij jezelf als het ware opnieuw op, je krijgt toegang tot meer van de Bron Energie, hetgeen je waarlijk bent, en je bent in een staat van ontvangen. Wanneer je mediteert doe je technisch gezien niets, maar je bereikt heel veel. Het is in het niet-handelen dat je alles toestaat dat je al gedaan hebt om in werking te treden.

Je beïnvloedt dit Universum meer met je aandacht voor je vibratie dan al je handelingen/acties, woorden en gedachten tezamen. Geef jezelf het geschenk van zoveel minuten aan meditatie als je mogelijk op een dag maar aan jezelf kunt geven, omdat het altijd goed bestede tijd zal zijn.
Jullie zijn meesters, elk en iedereen van jullie, en in een meditatieve staat, als jullie het jezelf toestaan, kunnen jullie voelen hoe vakkundig en invloedrijk jullie zijn. Jullie kunnen jezelf voelen uitbreiden, worden, en toegang verkrijgen. Het is een geschenk, en hoe meer je het geschenk van meditatie ontvangt, hoe meer je van het Universum zult ontvangen.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

1 opmerking: