woensdag, december 27, 2017

De Arcturiaanse Raad - Je Ideeën en Bevooroordelingen Verschuiven - 27 December 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Je Ideeën en Bevooroordelingen Verschuiven
27  December 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Je begint iedere gedachte die je denkt met een idee over waar je over nadenkt. Het idee is wat jou naar de gedachten toebrengt. Als je ergens vóór bent, dan zal dat het zijn wat de gedachten die je denkt naar voren zal brengen. Je denkt waarschijnlijk dat je toegang kunt verkrijgen tot welke gedachten dan ook waar je toegang tot wilt hebben op ieder moment, maar dat is minder waar dan je denkt.
Je hebt een specifieke bevooroordeling met betrekking tot dat waar je over nadenkt. Je mag deze bevooroordelingen overtuigingen noemen, maar wij willen je een andere manier geven van te kijken naar deze bevooroordelingen en ideeën die je hebt. Zij zijn louter een perspectief, en dat perspectief word gewoonlijk geleerd door de persoonlijke ervaring, of het is iets dat je van je ouders oppikt, of vanuit een religie, van de media, van vrienden, of zelfs van college professoren.  
Het belangrijkste voor jou om te herkennen is dat wat je denkt alleen waar is vanwege jouw idee of je bevooroordeling, over waar je over nadenkt. Dus hoe verschuif je dat? Hoe geraak je van het ene perspectief dat je gedurende een zeer lange tijd vastgehouden hebt naar een fris en monter perspectief? Het is een kwestie van keuze. Dit is waar je vrije wil in het spel komt. Je kunt voor jezelf beslissen dat je iets op een andere manier wilt bekijken.  

Je kunt beslissen dat je een ander perspectief wilt, en wanneer je die beslissing neemt, roep je het voort. Je kunt jezelf het bewijs brengen dat je nodig hebt om een nieuw perspectief te ondersteunen. Je kunt het Universum daarom vragen, en het Universum zal het verstrekken. En wanneer je eenmaal je nieuwe perspectief hebt, zal je in staat zijn om toegang te verkrijgen tot een volledig andere reeks van gedachten.
Wanneer je eenmaal een gloednieuw perspectief aangaande iets hebt, heb je nog steeds een keuze. Je kunt dat perspectief kiezen als het jou aanstaat, of je kunt voor een ander perspectief kiezen. Je kunt het Universum vragen om je te helpen met het ontdekken van zoveel perspectieven als waar je mogelijk toegang tot kunt krijgen, en hoe meer perspectieven, hoe beter, omdat je toegang wilt hebben tot zoveel keuzes als je mogelijk maar kunt.
Dat is echte vrijheid. Dat is echte Vrije Wil.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten