zondag, december 03, 2017

De Arcturiaanse Raad - Het Zware Gedeelte is Voorbij - 3 December 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Het Zware Gedeelte is Voorbij
3 December 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jullie hebben jezelf naar een punt in jullie evolutie gebracht waar het zware gedeelte van deze reis achter jullie ligt, en jullie kunnen beginnen op de stuwkracht mee te liften welke gecreëerd werd in al jullie eerdere ervaringen in dit leven. Jullie werden opgevoed met te geloven in hard werken, te geloven in het worstelen, en te geloven dat er niets verkregen of behaald kan worden zonder inspanning/pijn.
En dus, is het onze taak om jullie te deprogrammeren en jullie ervan te overtuigen dat jullie het jezelf van nu af aan niet meer zo moeilijk hoeven te maken. Wanneer jullie horen over de ideeën van los te laten en je over te geven, klinkt het vaak voor jullie alsof degenen die dat aan jullie lijken op te dringen willen dat jullie je dromen opgeven, of op z’n minst, dat het toeschijnt dat je verondersteld wordt toe te geven aan de huidige reeks van omstandigheden in jullie levens.
Wat wij aan jullie willen voorstellen is dat er veel meer gewonnen wordt in jullie loslating van de spanning, de weerstand, en het proberen om iets te laten gebeuren dan dat er is in het te stevig vasthouden aan jullie wensen/verlangens. Wanneer je loslaat, demonstreer je een bepaalde hoeveelheid aan vertrouwen in het Universum en in de Wetten van het Universum (De Ene/De Schepper). Wat wij meer dan wat anders dan ook willen is om jullie zelf als schepper-wezens te ervaren, en om die ervaring te hebben, moeten jullie erop vertrouwen dat het zware werk gedaan is.
 
Jullie moeten bereid zijn om toe te geven aan het stromen, om buizen van energie te zijn, in plaats van degenen die zichzelf aanzwengelen om de energie te genereren waarvan jullie dan hopen dat het jullie naar huis zal brengen. Loslaten, je overgeven, en te vertrouwen op zullen de sluizen voor jullie openzetten, en jullie zullen  jezelf  in de positie van scheppers van jullie werkelijkheid verstevigen. Inderdaad, er zit grote kracht in het loslaten en het toelaten van al die energie die jullie binnen geroepen hebben. (1)
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”
*****
Voetnoot:
(1) Cobie: We moeten begrijpen hier dat het werk aan onze eigen persoonlijke kwesties gewoon doorgaat. Het werken met de energieën en dergelijke is echter een ander verhaal.
We worden erop gewezen dat we ons ontspannen mogen. Dat we in het stromen van De Ene/De Schepper moeten/mogen zijn. De energieën zijn intelligent en ze weten wat er gedaan moet worden.
Een voorbeeld: De laatste tijd valt het me op dat er ongelooflijk veel poortdagen zijn, net zoals GAP dagen, of perioden van speciale poortopeningen of energieën die dan binnenkomen, dagen met een speciale numerieke waarde zoals bijvoorbeeld de 8/8 of 12/12 of de getallen van een dag worden bij elkaar opgeteld en dat levert een specifiek getal op. Maancyclussen, zonnewenden en dan spreek  ik nog niet eens over alle soorten van meditaties.
Ik was huiverig om hierover een artikel te schrijven, want de doorsnee Lichtwerker of Sterrenzaad, kan zich hieraan ophangen. We willen dienstbaar zijn, we willen goed doen voor anderen, en ondertussen staan we niet stil bij onze eigen noden. De bovenstaande boodschap geeft me de ‘ruimte’ om dit hier naar voren te brengen. Je bent een Lichtwerker of Sterrenzaad, alleen al door hier op Aarde te zijn. Je kiest iets uit de lange lijst van dagen of speciale tijdstippen en gaat daarmee aan het werk, maar niet met alles! We willen geen Lichtwerkers of Sterrenzaden die uiteindelijk naar de arts gaan en te horen krijgen dat ze overwerkt zijn of een burnout hebben. Dat is de bedoeling niet. Je hebt ook nog recht op een eigen leven, op plezier in het leven. Zelf de bezige bijen zien we in de tuin af en toe op adem komen en wij zijn geen bezige bijtjes, wij zijn mensen en wij hebben een ander levensritme, wij hebben rust nodig, zeker als je lichaam ook nog de symptomen ondergaat van de activeringen van het DNA/RNA en de frequentieverhogingen van de Aarde. Ben zachtaardig voor jezelf en weet dat het goed gaat allemaal. Ontspan en leg, als jij één van die Lichtwerkers of Sterrenzaden bent die zich met bijna alles bezighouden, een serie van die speciale energiedagen terzijde. Vooral in deze decembermaand kan je daarmee beginnen, hernieuw contacten met anderen en heb gewoon een fijne tijd met elkaar, zij het familie of anderszins, zelfs goede vrienden via het internet als je echt op jezelf staat. Maar geef jezelf ruimte, ademruimte … Geloof me, je hebt het nodig.
Zelfs als je ‘denkt’ dat je niets doet, ben je aan het werk voor het grotere goede van iedereen. Ben die buis van energie als een vanzelfsprekendheid, zonder dat jij je daarvoor hoeft in te spannen, want je bent die buis van energie!!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

2 opmerkingen:

  1. Lieve Cobie, wat is het heerlijk en ondersteunend om jouw commentaar te lezen mbt lief en zacht zijn voor onszelf. Ik weet het de laatste tijd heel goed, dat dit zo is, maar gedeeld weten is nog veel krachtiger en fijner!

    Sowieso dank voor altijd alles Coby! Heb het goed! <3

    Liefs, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen