zaterdag, december 30, 2017

De Arcturiaanse Raad - De Meest Belangrijke Vraag - 30 December 2017 / Daniel ScrantonDe Arcturiaanse Raad
De Meest Belangrijke Vraag
30  December 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Vroeger of later, gaan jullie vinden dat er slechts één vraag is die het ooit waard is om gesteld te worden. Die vraag is, “Wat is de manier waarop ik de Liefde kan zijn waarvan ik weet dat ik het waarlijk ben in dit moment?” Wanneer je wat voor andere vraag dan die vraag stelt, is het om een doel van het ego te dienen, en komt het voort vanuit het verstand.
Hoe je het beste op kunt komen dagen in het leven als de Liefde die je waarlijk bent, plaatst jou in de eerste plaats in uitlijning met je doel voor incarnatie. De kans om jezelf te kennen zoals je waarlijk bent terwijl deze illusie van afgescheidenheid gehandhaafd wordt en dat je een fysiek lichaam hebt, dat is waar het allemaal om draait. Er is niets dat meer bevredigend is.
Er is niets meer dat gedaan moet worden. En als jij je hart en de begeleiding volgt die je vanuit je hart ontvangt, zal aan jou altijd het antwoord op die vraag getoond worden. Soms zal je volledig voorbijgaan aan je verstand om bij de conclusie aan te komen die de meest belangrijke vraag beantwoord die je ooit zou kunnen stellen.

Dus als je de dingen niet met je verstand regelt, hoe kan je dan weten dat je op het juiste spoor zit? Je weet het door hoe jij je voelt. Je weet het omdat je volledige lichaam jou vertelt of het voor jou zeer geschikt is om in een specifieke richting te gaan. Wanneer je alle andere vragen loslaat die jij jezelf gesteld hebt, is het behoorlijk bevrijdend. Het is enorm simpel en gemakkelijker voor jou om gewoon naar Liefde te kijken het antwoord te zijn.
Ongeacht wat de situatie ook is, er is altijd een liefdevol antwoord, zelfs als dat liefdevolle antwoord aan jou laat zien dat jij de Liefde bent en aan jezelf die Liefde geeft. Je zult altijd weten wat te doen wanneer je die vraag stelt en wanneer je voor het antwoord in je hart kijkt. Het in twijfel trekken doet zich alleen in het verstand voor. Dus wanneer jij je buikgevoel en je hart volgt, geef jij je verstand een zeer-benodigde rust en sta jij jezelf toe om dat ultieme doel te vervullen.
Jullie zijn Bron Energie Wezens, en Liefde is waar jullie uit samengesteld zijn. Wanneer jullie je met die waarheid en dat weten van de Liefde die jullie zijn uitlijnen, komt al het andere om je heen samen om jou met je liefdevolle inspanningen te ondersteunen.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten