woensdag, november 01, 2017

Vanuit de Akashic Archieven November 2017 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 November 2017 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in November 2017 verwachten?
De energie van deze maand ziet eruit zoals een omgekeerde draaikolk. Het is net zoals een kleine draaikolk via de afvoer van de badkuip, nochtans is het omgekeerd aldus de energie naar boven gaat. Op dezelfde manier zoals een draaikolk zich ontwikkelt, begint alles met een algemeen gevoel van ommekeer. Net alsof je in het water drijft en je omlaag gaat via een draaikolk, het eerste dat je op zou merken is een verandering in het perspectief als je zeer langzaam begint te draaien. Op het ene moment kijk je in de ene richting en op het volgende moment kijk je in een andere richting - en voordat je het weet, hebben de dingen zich weer veranderd totdat je schijnbaar precies op het punt teruggekomen bent waar je begonnen bent. Dit zal steeds weer opnieuw gebeuren gedurende de maand November … een gevoel dat je in/naar nieuwe richtingen beweegt voordat jij je aan ieder nieuw perspectief aan kunt passen.
Heel veel mensen zullen zich deze maand gedesoriënteerd voelen. De dingen die jullie gewoonlijk doen om zin van jullie leven te maken zullen minder betrouwbaar zijn. Op het moment dat je het gevoel hebt dat jij je oriëntatie herkrijgt, hebben de dingen zich alweer veranderd en zal jij je opnieuw aan moeten passen. Dit zal zich steeds weer opnieuw voordoen in November. Het zal jullie van dienst zijn om jullie dagelijkse rituelen en gewoontes te veranderen om je te helpen mee te gaan met de veranderingen die er rondom jou gebeuren. Open iedere dag manieren om de dingen met een fris perspectief te bekijken.
Het andere gevoel dat zal komen met de omgekeerde draaikolk is een gevoel van naar boven te bewegen. Niet alleen passen jullie je aan een nieuw perspectief aan terwijl jullie ronddraaien, maar jullie passen je ook aan aan een hoger perspectief, in die zin dat jullie visie blijft verschuiven in/naar grotere kwesties. Wanneer je op één niveau een uitdaging hebt, zal het dan op een hoger niveau tevoorschijn komen. Het zal een breder bereik vinden, en je zult het met een perspectief bekijken dat verder voorbij je persoonlijke leven reikt dan ooit tevoren. Je zult gewaarworden dat je een beter gevoel voor toekomstperspectieven ontwikkelt. Je zult in staat zijn om verder te kijken dan dat je ooit eerder gedaan hebt en je zult je meer dan gewoonlijk bewust worden van uitgebreide uitkomsten. Dit zal jullie leiden naar je meer dan ooit bewust te worden van jullie onderlinge verbondenheid met alles en iedereen. Jullie zullen in staat zijn om te voorzien hoe jullie acties zullen leiden naar een serie consequenties in plaats van één enkele consequentie. Een hoger perspectief te hebben is prachtig, omdat het jullie een breder inzicht geeft en jullie helpt met het maken van wijzere beslissingen. Maar het kan ook overweldigend zijn, want je hebt meer informatie om in je op te nemen en te verwerken.

Met deze twee ontwikkelingen in gedachten, zal het voor jullie allemaal belangrijk zijn om het langzaam aan te doen en de tijd te nemen om na te denken over wat er in jullie leven gebeurt. Evalueer en kijk iedere dag terug op jullie ervaringen om jullie te helpen verschuiven in/naar een diepere wijsheid. Het zal zeer belangrijk zijn deze maand om afleiding te vermijden, maar in plaats daarvan om je gedachten bij de taak te houden die je onder handen hebt of bij de kwesties die in je werkelijke leven gebeuren. Over het algemeen, helpt deze energie jullie om de persoon te worden die jullie het meest willen zijn. Echter, de energie deze maand gebeurt op een zeer snelle en desoriënterende manier.   
Wat voor activiteiten kunnen ons het beste helpen de energie van deze maand te gebruiken?
Het meest belangrijke voor jullie om te doen is om tijd door te brengen met na te denken over jullie leven. Als er ooit een tijd geweest is voor jullie om te vermijden naar de TV te kijken of teveel boeken te lezen, of op een andere manier jullie geest bezig te houden, dan is dit de tijd om deze dingen te vermijden. Terwijl het oké is om zo nu en dan entertainment te gebruiken, is er deze maand dus heel veel om te verwerven met het uitkammen van jullie eigen echte-levenskwesties, waardoor wat voor afleiding dan ook in de vorm van entertainment zo nu en dan in kleine hoeveelheden moet komen in plaats van dat het grote hoeveelheden van jullie tijd neemt.
Het zal jullie ook dienen om proactief gereedschappen en activiteiten te gebruiken die jullie zullen helpen om na te denken over of je bezig te houden met de uitdagingen en kwesties in jullie leven. Journaliseren, met vrienden praten, en andere van zulke activiteiten zullen deze maand meer waardevol zijn dan gewoonlijk. Streef ernaar om een vraag of een reeks aan vragen te definiëren die de kwesties die momenteel het meest aanwezig zijn in jullie leven te definiëren. Misschien worstel je met vragen over het sterven/de dood, of het ouderschap, of geld. Wat de kwestie ook is, definieer de grootste vraag die het meest dringend in je gedachten aanwezig is. Breng het dan naar vertrouwde vrienden of geliefden/naasten. Vraag naar hun gedachten over deze vraag voor jou. Dit is een tijd om specifieker en meer gestructureerd te zijn met het zoeken naar feedback van de mensen die getuige zijn terwijl jij je pad bewandelt.
Dit is een tijd om nieuwe perspectieven te omhelzen, aldus je in/naar hen kunt verhuizen in plaats van hen tegen te werken en hen jou omver te laten gooien. Nogmaals, denk aan jezelf als zijnde in een draaikolk. Als je in de andere richting probeert te zwemmen, of als je probeert stil te blijven staan, zal de draaikolk je onderzuigen en zal je er niet klaar voor zijn. Als je met de draaibeweging mee zwemt en ieder nieuw perspectief, zoals het komt, omhelst, dan kan dit in feite heel erg leuk zijn. Het lijkt op een kermisrit. Doe alles dat je kunt om je proces van nadenken te structureren. Denk steeds weer opnieuw na over de kwesties in je leven. Maak lange wandelingen en denk goed over de dingen na. Gebruik brainstormende activiteiten of andere soorten rituelen om jou te helpen je gedachten te verzamelen en je perspectieven doorheen de maand te reorganiseren.
Is er ook iets dat we deze maand zouden moeten vermijden?
Het is zeer belangrijk om afleidingen te vermijden, zoals wij gezegd hebben. Het zal ook belangrijk zijn om deze maand negativiteit te vermijden. Vermijd weg te kwijnen in negatieve gedachten of het herhalen van negatieve gedachtepatronen. Het zal belangrijk zijn de dingen die negatief of moeilijk zijn op te merken en hen dan om te keren naar een positieve actie of een positief perspectief. Dit zal voor jullie noodzakelijk zijn om door te gaan met in de juiste richting te gaan. Die draaikolk actie kan jou omlaag trekken in/naar je klem, verloren of machteloos te voelen.
Het zal dus belangrijk zijn om de dingen/zaken die moeilijk zijn op te pakken en de één of andere soort van positieve beweging met hen te creëren. Kies een actie en pak het op, of vraag om hulp en omhels de hulp die komt. Probeer afreageren of klagen te vermijden, en vermijd mensen die erop uit zijn om dat met jou te doen. Er is een dunne scheidslijn te trekken, maar wel een zeer belangrijke scheidslijn, tussen het her/erkennen wat moeilijk is en te klagen over wat moeilijk is. Verzeker je ervan dat je ruimte maakt om te her/erkennen wat moeilijk is, en vraag dan aan jezelf, “Wat kan ik hiermee doen? Wat wil ik hiermee? Hoe kan ik hiernaar handelen?” Stel jezelf deze vragen en ga naar iets toe in plaats van stil te zitten en dezelfde negatieve gedachten te herhalen.
Werk aan het vinden van die balans deze maand. Werk aan het maken van die overgang, van negativiteit naar een positieve actie. Dat zal ongelooflijk belangrijk zijn. Het zal het echte verschil maken tussen of de energie jou deze maand ondertrekt in/naar iets moeilijks of dat het jou naar boven trekt naar een breder en meer bekrachtigend perspectief.
Is er ook nog iets anders dat de opzichters ons willen vertellen over November 2017?
Wij willen jullie vertellen dat de energie deze maand snel zal bewegen. In feite, de maand zal aanvoelen alsof het in een flits gebeurt. Verspil geen tijd. Erken de lijst die je voor iedere dag hebt en duik erin. Doe alles dat je kunt. Hoe productiever je in ieder uur kunt zijn, hoe meer jij jezelf gewaar zult worden naar boven te stijgen en echt te genieten van de rit van deze maand.
De energie van de maand is niet negatief; het is zelfs geen moeilijke energie -- het beweegt gewoon heel veel in het rond. Mensen vinden het vaak moeilijk om rondgedraaid te worden, toch is het voor jullie van nature geen moeilijke situatie deze maand. Het vereist van jullie om ietwat wendbaar en veel flexibeler dan gewoonlijk te zijn. Het vereist van jullie om je aan te passen aan het draaien op de manier waarop een kunst/figuurschaats(t)er of een kind in een draaimolen dat zouden doen. Omhels het, lach, en doe alles dat je kunt om onderweg te veranderen. Jullie zouden dit één van de meest positieve  maanden kunnen vinden die jullie tot nu toe dit jaar ervaren hebben.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. http://akashictransformations.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten