dinsdag, november 28, 2017

LiefdeLicht-Energie: Zijn de Energie Stijgingen nog wel Bij te Houden door Ons…?? - 28 November 2017


LiefdeLicht-Energie:
Zijn de Energie Stijgingen nog wel Bij te Houden door Ons…??
28 November 2017
De Diagrammen van 16-11-2017  t/m 28-11-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


Cobie:Waarom de keuze voor deze titel? Zijn de Extreme Stijgingen echt niet meer bij te houden?Oh jawel hoor, maar alles steekt een beetje anders in elkaar dan we denken… Ik heb het nu al een paar keer aangekaart bij mijn wekelijkse updates van de binnenkomende Liefde-Licht Energieën en ik zal dit blijven doen. Meet je proces niet meer af aan de stijgingen van de energieën. Die gaan toch wel door … of jij je er nu bewust van bent of niet. Ik heb het allemaal uitgelegd in mijn artikel  Hoe de Extreme Stijgingen van de Energieën te Interpreteren
Ik zie dat er nog steeds boodschappen verschijnen en lees ook dat velen nog steeds denken, dat de energieën het proces voor ons doen. Dat we alleen maar achterover hoeven te leunen en dat alle onzuivere zaken uit onze celletjes vandaan gehaald worden om gezuiverd te worden in het licht. Onze voorafgaande levens en onze onverwerkte zaken van deze voorafgaande levens zitten niet in de cellen van ons lichaam! Dat zit allemaal in ons bewustzijn! En dat betekent dat WIJ ZELF het werk moeten doen om die onverwerkte zaken verwerkt te krijgen. Het heeft ook niets te maken met je steeds minder te herinneren over ‘vroeger’ … Want alhoewel wij altijd in het Nu/Heden leven, bestaat er niet zoiets van dat het verleden en de toekomst niet bestaan. Het leven in dit Universum IS LINEAIR. Je hebt je verleden nodig om je huidige en toekomstige leven op te kunnen baseren. Zonder het verleden en alleen maar het Nu/Heden moment zou je ieder moment een onbeschreven blad zijn en steeds in dezelfde fouten of valkuilen stappen (Ja ook diegenen die in de hogere dimensies leven). Het verleden behoed je daarvoor en via het verleden anticipeer je erop niet in dezelfde valkuilen te stappen. Soms zijn toekomstige plannen maken noodzakelijk, zeker als je met anderen samenwerkt. Dus ook daar gaat te allen tijde in het Nu moment zijn en laat maar komen wat komen moet, niet op….  
Maar ik dwaal af … denk even met mij mee. Als alles (onverwerkte zaken) in de cellen van ons lichaam zou zitten, dan zouden toch alle onverwerkte zaken die we daarin opgeslagen zouden hebben zitten ook ‘verdwijnen’ als we het lichaam verlaten? Als we sterven? Nietwaar? Je krijgt een heel nieuw en fris lichaam als je opnieuw geboren wordt. Niets van je voorafgaande levens zit in die cellen verborgen. Het zit allemaal in je bewustzijn en onderbewustzijn. Wat de energieën in feite doen is het DNA/RNA activeren en de trillingsfrequentie van de Aarde verhogen. Dat is alles. Daar krijgen wij symptomen van, want ons immuunsysteem ‘denkt’ dat er iets loos is waar het iets op moet ondernemen. Vandaar de symptomen. En voor de één zijn de symptomen anders dan voor de ander want iedereen is uniek en niemand zit in precies hetzelfde moment op hetzelfde niveau van het proces.  

Dus als je iemand bent die denkt dat je alleen maar de energieën door je heen moet laten gaan, en dat deze dan precies weten wat er bij jou getriggerd moet worden, dan zal je bedrogen uitkomen. De energieën zijn op eigen kracht, en zijn dus intelligent, onder aansturing van De Ene/De Schepper ons DNA/RNA aan het activeren en de trillingsfrequentie van de Aarde aan het verhogen. Als je niet met jezelf aan het werk gaat zullen de symptomen aan blijven houden. Dat is iets waar je Hogere Zelf voor zal zorgen. Je Hogere Zelf choreografeert je leven en Je Hogere Zelf probeert dus tot je door te dringen … De symptomen die na enige dagen weer verdwijnen zijn de symptomen die door de energieën getriggerd worden.
En dat is dus het gedeelte dat trikkie kan zijn want wanneer weet je dat er lichamelijke symptomen zijn die bedoeld zijn om jou te triggeren door pijnlijke zaken uit je verleden/voorafgaande levens heen te werken. Vaak zijn dit de symptomen die maar moeilijk of helemaal niet weggaan. De Ene/De Schepper laat ons niet continu door lichamelijke ongemakken gaan met het uitsturen van de energieën. Hij/Zij denkt heus wel om ons en dat we soms ook een pauze nodig hebben. Zoals ik ook uitgelegd heb in voorafgaande updates van de energieën is, dat de Hogere Dimensionalen een enorme bewustzijnsgroei doormaken. De pieken, met af en toe een lichte daling gaan gelijk op met de pieken en iets mindere dagen van bewustzijnsgroei in het proces waar zij en ik in geplaatst werden door Vader/Moeder en De Ene/De Schepper. Deze extremen zijn niet op ons van toepassing. Tevens bevinden de energieën die wij en de planeet nodig hebben voor onze groei en ontwikkeling zich binnenin deze energieën, dus je hoeft er niet over in te zitten dat dit niet door zou gaan, of wat dan ook. Ook onze ontwikkeling gaat verder! En 6 strengen DNA zijn inmiddels geactiveerd. Aan de zevende streng wordt gewerkt, en dat kan niet snel gaan, want het lichaam moet zich aan de veranderde situatie aanpassen, en die tijd wordt het iedere keer ruimschoots gegeven. De vraag rijst dan, maar wat voel ik dan al die tijd?
Wel, je mag daar aannemen dat het je Hogere Zelf en Spirit Team is die met jou aan het werk is, zodat die onverwerkte zaken onder je aandacht gebracht worden. Een paar voorbeelden: Door lichamelijke symptomen, of er gaat steeds iets kapot in je omgeving, maar ook door bijvoorbeeld veel en helder te dromen. Dus houd dan pen en papier bij je bed zodat je ’s ochtends niet vergeten bent waar je over gedroomd hebt, want er kunnen belangrijke aanwijzingen zijn over iets waar jouw Hogere Zelf je op attendeert. Ga er daarna mee in meditatie zodat je alle tijd en aandacht schenkt aan die droom of dromen, of de symptomen aangaande wat voor een spirituele betekenis eraan kan hangen en geef je gedachten ruim baan en blijf in een ontspannen staat van zijn. De symptomen waar je dan mee aan het werk moet gaan zijn die symptomen die niet of heel moeizaam verdwijnen. Deze symptomen zijn niet aan de energieën gerelateerd!
Je hogere zelf zal jou ook nooit teveel op je bordje geven. Je hoeft er dus niet over in te zitten dat je erin om zult komen bijvoorbeeld. Aan jou wordt af en toe een pauze gegeven, en ik zou jullie aan willen raden daar dan ook met volle teugen van te genieten! Alles zal stapsgewijs en in alle rust behandeld worden, en als je het verwerkt hebt -- je spoort op waar de symptomen van het lichaam of de symbolen van de droom voor jou voor staan, wat die voor jou betekenen, je gaat doorheen de bijbehorende emoties en gevoelens, je huilt daarbij eens even flink uit bijvoorbeeld, en je geeft het een plaats in je verleden via de verwerking en de daaruit voortvloeiende acceptatie, je laat het min of meer los … want het blijft altijd deel van je uitmaken -- dan mag je aannemen dat de symptomen mogen verdwijnen. Doen ze dat niet, dan kunnen er twee dingen aan de hand zijn, er staat nog een onverwerkte zaak uit het verleden symbool voor, of je zou voor je gemoedsrust eens een bezoek kunnen brengen aan je arts … of als je het liever hebt bij een natuurarts. Ook daar wil ik graag een kanttekening bij zetten….
Ons lichaam gaat door vele chemische processen heen. Wij, Lichtwerkers enzovoorts, zijn inmiddels ‘allergisch’ gemaakt voor de reguliere geneeskunde. Maar is dat wel zo slim altijd? Weet dat de Mensheid, diegenen die in de incarnaties zijn en Hogere Dimensionalen zijn, en dus geen aspecten zijn van een hoger zelf zoals wij, heel veel onderzoek hebben verricht vanuit een goed hart en dat zij heel veel ontdekt hebben over de chemische werking van het lichaam. En dat is iets wat onze hogere zelven standaard nooit gedaan hebben! Iets om bij stil te blijven staan…!. Soms is een chemisch medicijn een hele goede ondersteuning om de ‘kwaal’ op te lossen. En dat is dus beslist ook een gedachtegang waar bij stilgestaan mag worden. We hebben vaak  ogenblikkelijk of heel snel resultaat met de reguliere medicatie en bij de natuurgeneeskunde de homeopathie niet. Let wel!Ik zeg niet dat de natuurgeneeskunde, de homeopathie slecht is of wat dan ook, ben jij overtuigd dat dit voor jou het enige juiste is, dan volg je gewoon dat pad. Ik vraag alleen om er eens even over na te denken. Hier kan je lezen over de chemische reacties van het lichaam - Biochemische processen - stofwisseling De Mensheid heeft er hard aan gewerkt om de geheimen van het lichaam en diens werkingen te ontsluieren, niet alles is van duistere komaf. Misschien zouden we de Mensheid ook iets van eer moeten gaan geven aangaande het feit dat ze zoveel onderzoek hebben gedaan om ons allemaal beter bij te staan in het leven….
En ja, het gebeurt heel vaak dat de reguliere arts niets bij je kan vinden en niet goed weet wat voor behandeling hij/zij moet geven. Weet dan voor zeker dat de symptomen acentie-gerelateerd zijn. De vraag is alleen, komt het door de energieën en dat je immuunsysteem “in opstand” komt jegens de aanpassingen, of is het je Hogere Zelf die je aandacht vraagt en met dit symptoom of de symptomen jou iets duidelijk wil maken over een onverwerkte kwestie uit je verleden….
En ook kan het zo zijn dat  je hogere zelf/spiritteam wat al te ‘enthousiast’ met je aan het werk zijn en dat het je gewoon even wat teveel wordt allemaal. Vraag dan aan hen of ze alles voor een poosje minder intens aan willen pakken bij je, of dat er zelfs een pauze ingelast kan worden. Er is veel mogelijk in overleg… Je hoeft het alleen maar te vragen en uit te leggen wat eraan scheelt….
En niemand hoeft erover in te zitten dat hij ‘achterloopt’ met het één of ander. We hebben alle, alle tijd voor het verwerken van de onverwerkte kwesties uit voorafgaande levens en dit leven. En ja, er zitten ook nog vele onverwerkte zaken in ons onderbewustzijn, maar daar kom ik in een latere update nog wel eens op terug. Deze update is inmiddels alweer lang genoeg…..  
************************************

Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met:
Extreme vermoeidheid,
Griepachtige symptomen,
Slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon,
Pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen,
 Duizeligheid, Hoofdpijn, druk op de kroon
Gezichtsopvliegers, koud en warm zijn, tintelingen/elektrisch-achtige tintelingen onder de huid, van boven naar beneden en weer terug,
De impuls om je lichaam uit te strekken, schudden (innerlijk) van het lichaam.
Concentratie problemen aangaande de dagelijkse bezigheden,
Jeuk, huidplekken/uitslag,
Tijdelijk slecht zicht, Droge en/of jeukende ogen, Het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen),
Droge mond,
Oorsuizen - tonen in de oren,
Misselijkheid, Slechte spijsvertering, Maagzuur, Verstoorde stoelgang, Gewichtstoename, Verlies van eetlust, verlangen naar zoetigheid of oppeppers voor het verlies van energie.
 Hartfladderen (onregelmatig hartritme), Kortademigheid enzovoorts…
Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
**Als je het toch niet vertrouwd allemaal, aarzel dan niet om een arts te raadplegen.
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
***********
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

2 opmerkingen:

 1. In je voorwoorrd, zo noem ik het gemakshalve even, leg je 'het' allemaal weer heel duidelijk uit, Cobie, en het is goed dat je af en toe een paar zinnen herhaalt die je al eerder schreef. De tijd is zo hectisch en er komt zoveel op me/ons af dat mijn opnemingsvermogen het af en toe af laat weten, zodat ik soms na lezing van een artikel niet meer goed weet wat erin stond. Als ik dan iets opnieuw lees, zoals nu, denk ik: Och ja, dat is waar ook! En dan blijft het beter hangen. Ook heel goed dat je wat schreef over reguliere geneesmiddelen. Ik ben ook nogal geneigd om dat allemaal troep te noemen, maar dat geldt natuurlijk niet voor alles. Ook in dit opzicht is onderscheidingsvermogen op zijn plaats. Bovendien leerde ik in het verleden van 'iemand uit de onzichtbare wereld' waarin ik veel vertrouwen had dat je, indien je een medicijn neemt waarover je je bezorgd maakt i.v.m. de bijwerkingen, je het middel op de palm van je hand kunt leggen en dan zeggen: Laat het Licht van verlichting via dit middel tot me komen. Dat kun je desgewenst ook met je bord met eten doen. Ik heb dat toen een tijd gedaan, vergat het en je artikel herinnert me er weer aan. Dus neem ik het vanaf nu weer op, want ik vertrouw erop dat het werkt. In mijn boekenkast staat trouwens een boek van hogepriester Ptaah waarin hij verklaart dat je zelfs puur vergif in zou kunnen nemen als je daar verder geen nare bijgedachte bij hebt, maarre, dat doe ik toch maar niet, haha! Dank je wel, Cobie, voor alle moeite die je steeds weer doet.
  Lichtgroet van Minie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Minie,

   Dankjewel voor je reactie. Het is inderdaad waar dat we geneigd zijn alles van de reguliere geneeskunde over één kam te scheren, en dat is zeer zeker niet terecht. Een biochemisch proces in je lichaam kan verstoord zijn en dan juist is de medicatie van de reguliere geneeskunde op z'n plaats. En ja, ik kan me herinneren dat ik ook dergelijke dingen gelezen heb over het zegenen van specifieke dingen, waaronder geneesmiddelen en/of voedsel. Dus dat is een mooie aanhaling die je daar doet, want ik had daar zo snel niet bij stilgestaan.
   Het was in het proces waarin ik met mijn Spiritteam (en vele anderen) zit dat het onder de aandacht gebracht wordt. De Mensheid heeft veel werk verzet om bepaalde kwalen met specifieke geneesmiddelen te verhelpen ... dus eer wie eer toekomt. Het blijft echter wel noodzakelijk ja om je onderscheidingsvermogen te gebruiken en jezelf te informeren over het middel dat je eventueel voorgeschreven krijgt door de arts. Voel je dan in dat het je goed zal doen, neem het in. Het is een innerlijke weten, je lichaam of zelfs Hoger Zelf of spirit team zullen je erin bijstaan over wat te doen.
   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen