dinsdag, november 14, 2017

LiefdeLicht-Energie: WOW … Een Fenomenale Stijging Vandaag van 874% … - 14 November 2017


LiefdeLicht-Energie:
WOW … Een Fenomenale Stijging Vandaag van 874% …
14 November 2017
De Diagrammen van 08-11-2017  t/m 14-11-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


Cobie: Zoals ik in mijn artikel “Hoe de Extreme Stijgingen van de Energieën te Interpreteren” heb omschreven, wordt nog steeds glashard bewezen dat de Hogere Dimensionalen een enorme bewustzijnsgroei doormaken. De pieken en af en toe een lichte daling gaan gelijk op met de pieken en iets mindere dagen van bewustzijnsgroei in het proces waar zij en ik in geplaatst werden door Vader/Moeder en De Ene/De Schepper. Deze extremen zijn niet op ons van toepassing. Tevens bevinden de energieën die wij en de planeet nodig hebben voor onze groei en ontwikkeling zich binnenin deze energieën, dus je hoeft er niet over in te zitten dat dit niet door zou gaan, of wat dan ook. Ook onze ontwikkeling gaat verder!
Gigantische hoeveelheden aan onderbewuste onderdrukte zaken hebben de hogere dimensionalen sinds de vroege ochtend van 13 november uit hun bewustzijn losgelaten. De gevoelige/empathische mensen onder ons zullen een golf of zelfs golven van negativiteit gevoeld en/of ervaren hebben. Zij kunnen dit oppikken!! Dit is niet iets waar deze mensen zelf doorheen gaan, dit is gewoon wat er door je heen stroomt en dat als kennis bij je binnenkomt rechtstreeks van de hogere dimensionalen - inclusief uiteraard van je hogere zelf en spiritteams.
Aangezien wij Lichtwerkers enzovoorts allemaal rechtstreeks afstammen van ons hogere zelf, zit wat er losgelaten werd ook in ons onderbewustzijn verborgen en zal uiteindelijk losgelaten moeten worden. Maak je niet ongerust … je zult wat hier losgelaten werd niet in één keer voor je kiezen gaan krijgen. Dat gaat stapsgewijs …maar weet in ieder geval, dat wij Lichtwerkers nog lang niet klaar zijn met het verwerken van onverwerkte negatieve zaken die in ons onderbewustzijn opgeslagen liggen en waar wij dus bewust niet bij kunnen komen. Ieder hoger zelf zal de ideale manier voor de incarnatie vinden om mondjesmaat dit alles verwerkt te krijgen. Ze zullen er alles aan doen om dit proces zo licht en gemakkelijk mogelijk voor hun incarnaties te maken.

Wat ik ervan weet is, dat de hogere dimensionalen zeer vastberaden zijn om dit alles uit hun eigen systemen vandaan te krijgen door erdoorheen te gaan. Net zoals wij dat moeten. Ze moeten het her/erkennen, het door hun wezen heen laten gaan en het dus ervaren en voelen, en dan moeten ze het loslaten. Als zij meer ruimte maken voor meer Liefde in hun leven, kan De Ene/De Schepper ook meer hogere liefde-licht energieën in ons Universum laten binnenkomen. Dat is wat hier gebeurt … Er wordt meer verwerkt, er wordt meer ruimte gemaakt voor meer Liefde en Licht energieën. Vandaag is een extreme uitschieter zoals we kunnen vaststellen, en ja … gisteren zijn de hogere dimensionalen enorm met zichzelf aan het werk geweest. (En doen dat uiteraard nog steeds...) Deze uitschieters lopen nog steeds synchroon met het proces waar zij en ik in geplaatst werden door Vader en Moeder en door De Ene/De Schepper.
Het gaat de goede kant op allemaal … zo ziet het er nog niet uit op de planeet, maar ook hier bij ons zal het uiteindelijk door gaan dringen. Zoals in het proces waar ik met hen in geplaatst ben ook vastgesteld werd, zijn de hogere dimensionalen (Jawel!! We moeten gaan beseffen dat ook zij in het proces van ascentie zitten en dat ook zij door heel veel zaken heen moeten werken!!)momenteel min of meer dat plantje dat door het asfalt heen weet te breken en de vrijheid bereikt en een prachtige bloem weet te ontwikkelen. Er wordt door de duistere deken heen gebroken. Dat plantje bezit de kracht van Liefde, en geen enkele andere kracht kan daar tegenop. En ook ieder van ons is zo’n plantje … Liefde overwint alles!!

************************************
Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met:
Extreme vermoeidheid,
Griepachtige symptomen,
Slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon,
Pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen,
 Duizeligheid, Hoofdpijn, druk op de kroon
Gezichtsopvliegers, koud en warm zijn, tintelingen/elektrisch-achtige tintelingen onder de huid, van boven naar beneden en weer terug,

De impuls om je lichaam uit te strekken, schudden (innerlijk) van het lichaam.
Concentratie problemen aangaande de dagelijkse bezigheden,
Jeuk, huidplekken/uitslag,
Tijdelijk slecht zicht, Droge en/of jeukende ogen, Het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen),
Droge mond,
Oorsuizen - tonen in de oren,
Misselijkheid, Slechte spijsvertering, Maagzuur, Verstoorde stoelgang, Gewichtstoename, Verlies van eetlust, verlangen naar zoetigheid of oppeppers voor het verlies van energie.
 Hartfladderen (onregelmatig hartritme), Kortademigheid enzovoorts…
Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
**Als je het toch niet vertrouwd allemaal, aarzel dan niet om een arts te raadplegen.
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
***********
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten