woensdag, november 22, 2017

De Schepper - “Samenwerken” - 22 November 2017 / Martha Schonewille

De Schepper
“Samenwerken”

22 November 2017 / Martha Schonewille


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, hoe kan het zijn, dat er nog steeds een soort van afscheiding gemaakt wordt door jou in Uniekheid en Eenheid.

Een afscheiding, die gestoeld is op verschillende manieren van benaderen en werken met het Uitdragen en Verspreiden van het Licht.

Jij bent Uniek en ieder mede Lichtwezen, Hart geopend of niet, is ook Uniek. En net als er van jou geen tweede te vinden is op Moeder Aarde, geldt dat voor alle Lichtwezens op Moeder Aarde.

Dat is een Waarheid, waar nooit geen verandering in was, Nu is en nooit zal komen. En jouw Uniekheid betekent jouw Unieke manier van schrijven of schilderen, of iets uitleggen, of ga zo maar door.

Jouw Unieke manier omvat alle DOEN. Het draagt jouw Unieke stempel. En welk ander Lichtwezen dan ook, deze zal altijd net Zo Uniek in het DOEN zijn, als jij.


Dus meer of minder, hoger of lager, valt volledig weg, want er bestaat van elke Uniekheid maar EEN.

Als het dan op samenwerking aankomt, dan zie Ik nog heel vaak, dat het hoofd omgedraaid wordt alsof de handen in elkaar slaan en elkaars Uniekheid accepteren en Respecteren, iets is, wat jij vindt dat niet bij je past.

En Waarom? Jouw Uniekheid loopt geen gevaar want die is eenmalig en de Uniekheid van je mede Lichtdrager is ook eenmalig.

Zou het zo kunnen zijn lief kind, dat jij je een menig over je mede Lichtwezen vormt, op basis van hooghartigheid, wat overigens iets uit de illusie (van afgescheidenheid) is en jou niet meer past.

Hoe kan het anders zo moeilijk zijn, om gewoon je hand uit te steken en de andere hand te pakken en de Kring van Uniekheden steeds groter te laten worden.

Jij mag dit op je in laten werken lief kind. Afscheiding en geheimen zijn van de illusie, en hoog en laag en meer en minder en intelligenter en dommer ook!

Niets van dit alles hoort Thuis in het Licht en de Liefde van je Hart. Juist het samenwerken vanuit ieders Uniekheid maakt het Licht nog Krachtiger en Mooier en Voller.

En dat is toch de bedoeling in Uniekheid en Eenheid?

De Schepper van Al Wat Is© 2017 - Martha Schonewille - https://centrumvankracht.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten