zondag, november 26, 2017

De Arcturiaanse Raad - Help Anderen Zich te Ontwikkelen door te Luisteren - 26 November 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Help Anderen Zich te Ontwikkelen door te Luisteren
26 November 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Voordat je wat zegt, raden wij aan dat je luistert. Welnu, in jullie conversaties met elkaar, streven jullie er vaak naar om een standpunt over te brengen, of de één of andere informatie te onderschrijven. Jullie verlangen er vaak naar om gehoord te worden. Houd er rekening mee dat de persoon of de personen waar je mee spreekt precies dezelfde dingen willen. Zij willen ook gehoord worden, en zelfs meer dan dat, zij willen begrepen worden. Zij willen erkend worden.
Als je empathisch bent, wat de meesten van jullie zijn die ontwaakt zijn, dan weet je wat de andere persoon, of personen, voelen. Maar nog steeds willen zij gehoord worden, dus is het jouw taak, als een mededogend en liefdevol wezen, om te luisteren en de ander diens perspectief net zoveel gewicht te geven als je eigen perspectief.
Als je met iemand anders praat wiens politieke overtuigingen zeer anders zijn dan die van jezelf, mag je gewoon willen geloven dat zij het verkeerd hebben en dat jij het goed hebt. Van waar de andere persoon vandaan komt, heeft hij/zij het goed en heeft hij/zij alle recht op diens overtuigingen, ongeacht hoe andersom of verouderd zij voor jou mogen toeschijnen te zijn.

Jullie allemaal willen je samen ontwikkelen, en om zoveel mogelijk mensen met je mee te nemen als je mogelijk kunt, is het meest belangrijke dat je kunt doen de andere persoon het recht te geven op diens perspectief en diens overtuigingen. Wanneer je dat doet, laat je liefde en mededogen zien, en je geeft hen een kans om te groeien in jouw acceptatie van hen zoals zij zijn.
Dus, ongeacht wat iemand anders ook tegen je zegt, wij stellen voor dat jullie eerste instinct is om de persoon te valideren. Geef de persoon waar je mee spreekt respect, en laat hem of haar zeggen wat het ook maar is dat zij willen zeggen zonder hen te interrumperen. Wanneer jij spreekt, spreek je vanuit het hart. Demonstreer aan de andere persoon met jouw voorbeeld hoe het spreken vanuit het hart aanvoelt, klinkt, en eruit ziet. En ongeacht wat de conversatie ook is die jullie hebben, en ongeacht met wie, je kunt de andere persoon helpen vooruit te gaan in diens spirituele evolutie.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten