zondag, oktober 01, 2017

Vanuit de Akashic Archieven Oktober 2017 Boodschap


 Vanuit de Akashic Archieven
 Oktober 2017 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Oktober 2017 verwachten?
De energie van deze maand is optimistisch en productief. Alles is in de openheid. Er zijn een paar plaatsen die over zijn om deze maand een geheim te bewaren. Als op dit punt er geheimen zich in je leven verbergen, zullen zij zeer zeker op de één of andere manier naar het licht komen.
Nu hebben jullie een duidelijk gevoel van waar jullie mee werken en een duidelijk gevoel over wat eraan te doen. Het gevoel is als dat jullie allemaal hard samengewerkt hebben en nu beginnen jullie een ritme te krijgen voor het werk en dat jullie in staat zijn om met elkaar te lachen. Het werk is zwaar, maar daar is het gevoel dat jullie er allemaal samen in zitten en er is een groot optimisme wat dat betreft. Er is deze maand een gevoel van welwillendheid en kameraadschap beschikbaar.
De energie kan deze maand ook bekeken worden als het tijdstip in een marathon wanneer je endorfines begint te ervaren en een “Runner’s High” hebt. Als jullie aan het afgelopen jaar denken als een race … hebben jullie hard gewerkt met zowel persoonlijke als collectieve uitdagingen. Nu hebben jullie een ritme en snelheid ontwikkeld. Jullie lichaam, jullie geest en jullie spirit zijn in staat te settelen in dat ritme en ervan te genieten.

Dit is een uitstekende tijd om met anderen samen te werken. Het is een tijd om recht in wat voor taken dan ook te springen waar jij je mee bezig houdt. De energie ondersteunt jullie deze maand op iedere manier die jullie je voor kunnen stellen. De energie van deze maand verwijdert of vermindert de uitdaging niet; het biedt in plaats daarvan ondersteuning aan zodat jullie de uitdaging aan kunnen gaan.
Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen doen om met deze energie te werken?
Lachen zal zeer bruikbaar zijn deze maand, specifiek het samen lachen met anderen. Vind humor in iedere situatie, zelfs wanneer je ook moet huilen. Humor zal jullie goed van dienst zijn.
Vermijd isolatie deze maand. Bied aan om anderen te helpen. Oprechte, echte aanbiedingen om te helpen zullen een enorm verschil maken. Vind dingen die je kunt doen om anderen onderweg te helpen en doe hen. Doe de kleine en de grote dingen. Doe alles dat je kunt om anderen te helpen en sta ruimte toe voor anderen om jou te helpen. Hoe meer je elkaar helpt deze maand, hoe gemakkelijker de dingen voor jullie allemaal zullen worden. Het zal deze maand niet effectief zijn om je op je innerlijke werk te focussen of alleen te werken. Deze maand brengt een nieuw soort van energetische vergelijking waarin het proberen om iets alleen te doen of je te focussen op je innerlijke wereld de taak twee keer zo moeilijk zal maken. Iemand helpen, of hulp van iemand anders krijgen, zelfs op een kleine manier, maakt de taak twee keer zo gemakkelijk.
De energie deze maand brengt een radicaal verschil in hoe dit voor jou zal gaan, wat afhankelijk is van of jij jezelf isoleert of dat je met anderen samenwerkt. Wanneer wij spreken over het samenwerken met anderen, spreken wij over de echte wereld, fysieke taken die helpen. Het zal jullie niet dienen om veel tijd te spenderen de dingen te bediscussiëren. Bijvoorbeeld, het is prima om een schouder te zijn om op uit te huilen, maar verzeker je ervan dat je eten meebrengt wanneer je arriveert. Doe de afwas als je vriend druk doende is doorheen diens problemen heen te praten. Doe iets fysieks dat het leven gemakkelijker maakt. Het is een fysiek werk waar jullie deze maand voor opgeroepen worden. Als jij je op de taak voorhanden kunt focussen, zal je dingen krachtig voorwaarts doen laten gaan, in plaats van rond te draaien om het verbale en emotionele proces van dat alles.
Zijn er dingen die we deze maand zouden moeten vermijden?  
Vermijd het om teveel aandacht aan het nieuws te schenken. Terwijl het nog steeds belangrijk is om te leren, om te geven om wat er gebeurt, en om actief in jullie gemeenschappen en maatschappelijke verantwoordelijkheden te zijn - probeer om minder aandacht te schenken aan het nieuws gedurende jullie dagelijkse activiteiten. Bijvoorbeeld, als je gewoonlijk een brief naar je Senator (afgevaardigde) schrijft of je doneert doorgaans geld aan een bepaalde plaats, blijf dat doen maar lees niet alle verhalen over die kwestie. Lees niet iedere dag alle krantenkoppen/wereldnieuws. In plaats daarvan, lees precies genoeg om jou te helpen een actie te kiezen, onderneem dan die actie, en breng je aandacht dan naar andere dingen. Haal je aandacht weg van de headlines in het nieuws. Niemand van jullie kan zich terugtrekken van de wereldse kwesties/problemen, omdat jullie van de wereld en een deel van deze kwesties zijn, maar laat jullie aandacht deze maand een klein beetje ontspannen. Blijf handelen zonder aldus veel aandacht aan de kwesties/problemen te geven.
Is er ook nog iets anders voor ons om te weten over Oktober 2017?
Het gevoel van de maand is die van een opgang. Een diepe en prachtige wijsheid die naar boven komt vanuit het Goddelijke Vrouwelijke binnenin jullie allemaal, en eindelijk diens houvast in de buitenwereld vindt. Er is voor jullie ruimte om met wijsheid te handelen, op een manier waarop jullie dat eerder niet konden. Er is een manier waarop de wereld zichzelf voor wijsheid geopend heeft. Waar jullie voorheen mogelijk niet in staat geweest zijn om te helpen, kunnen jullie nu wel helpen. Waar jullie voorheen mogelijk hard gewerkt hebben om een positief verschil te maken, kunnen jullie nu iets doen dat kleiner is en kan het een groter effect hebben.
De terugkeer van wijsheid is afhankelijk van de verbinding met anderen en het samenwerken met de gemeenschap. Het is allemaal afhankelijk van verbonden te blijven aangaande het feit dat jullie onderling verweven zijn met ieder mens op de planeet. Zolang als jullie blijven handelen vanuit dat gevoel van onderlinge verwevenheid en jullie het eren en dat jullie anderen van dienst blijven zijn als een manier om jezelf van dienst te zijn, dan zullen jullie aldus effectief zijn. Deze prachtige wijsheid ondersteund jullie allemaal, maar denk eraan -- het ontstaat vanuit jullie onderlinge verbondenheid. Er is geen ruimte voor isolatie in het Tijdperk van Licht.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. http://akashictransformations.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten