donderdag, oktober 05, 2017

LiefdeLicht-Energie: Enorme Stijgingen in de Afgelopen 4 Dagen… - 5 Oktober 2017


LiefdeLicht-Energie:
Enorme Stijgingen in de Afgelopen 4 Dagen…
5 Oktober 2017
De Diagrammen van 30-09-2017  t/m 05-10-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
Cobie: Persoonlijk heb ik heel veel last van de oren, ruisen/tonen, veel vocht erin, Bij gapen (wat soms veel en vaak is) en slikken ploppen de oren (soms is dat ietwat pijnlijk). Daarnaast heel slecht zicht en droge ogen en mond. Gisterenavond had ik een zeer vreemd en ongemakkelijk gevoel in mijn lichaam toen ik op bed was gaan liggen … en ben zelfs even gaan zitten. Daarna ging het wel weer. Kortademigheid en snel vermoeid zijn is vrij standaard momenteel…
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met:
Extreme vermoeidheid,
Griepachtige symptomen,
Slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon,
Pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen,
 Duizeligheid, Hoofdpijn, druk op de kroon
Gezichtsopvliegers, koud en warm zijn, tintelingen/elektrisch-achtige tintelingen onder de huid, van boven naar beneden en weer terug,
De impuls om je lichaam uit te strekken, schudden (innerlijk) van het lichaam.
Concentratie problemen aangaande de dagelijkse bezigheden,
Jeuk, huidplekken/uitslag,
Tijdelijk slecht zicht, Droge en/of jeukende ogen, Het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen),
Droge mond,
Oorsuizen - tonen in de oren,
Misselijkheid, Slechte spijsvertering, Maagzuur, Verstoorde stoelgang, Gewichtstoename, Verlies van eetlust, verlangen naar zoetigheid of oppeppers voor het verlies van energie.
 Hartfladderen (onregelmatig hartritme), Kortademigheid enzovoorts…
Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
**Als je het toch niet vertrouwd allemaal, aarzel dan niet om een arts te raadplegen.
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
***********
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

5 opmerkingen:

 1. Dank Coby. Ik ervaar meer ontspanning, maar op een dag als gisteren ervaar ik erg veel klachten, vooral duizelingen, koud/warm, extreem moe. Nou zou dat dus allemaal met aanpassingen van het DNA te maken hebben, maarhoe werkt dat dan precies? Wie kan aantonen dat dit echt zo is, wat er precies gebeurt en wanneer we resultaat hiervan mogen ervaren? Ben benieuwd of je hier een contact of website voor hebt. Alvast dank!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het Aantonen dat ons DNA/RNA opgewaardeerd wordt en dat er inmiddels al 6 strengen actief zijn, kan alleen wetenschappelijk (medisch) bewezen worden. En dit bewijs wordt de wereld niet in geholpen volgens mij, want ik ben het nog nergens tegengekomen. Ik vaar hier dus in ‘blind’ vertrouwen op de uitspraken van mijn Spiritteam. De vooruitgang of het resultaat is iets dat praktisch niet opvalt eigenlijk. Resultaten zullen op de lange termijn duidelijk worden als je terugkijkt op waar je vandaan gekomen bent en waar je op dat moment bent. In dit geval, zal je op een gegeven moment opmerken dat je bijvoorbeeld een ‘probleem’ of gebeurtenis in je verleden van wederom een andere zijde kunt benaderen, bekijken, begrijpen en uitleggen. Zelfontwikkeling ligt aan de opwaardering van het DNA/RNA ten grondslag. Daaraan kan je dus merken dat je dingen beter/anders begrijpt en vanuit diverse gezichtspunten kunt benaderen. Ook begrijp je anderen steeds beter omdat je vanuit je zelfontwikkeling een beter inlevingsvermogen vergaart. Alles dat je bij kan staan om jezelf en anderen beter te begrijpen op steeds weer hogere niveaus wordt vrijgegeven door de opwaardering van het DNA/RNA, maar dat moet je wel ZELF DOEN. Alleen dan zal je het opmerken.

   Je kunt ook kiezen om jezelf niet te ontwikkelen … Dan zal je nooit ontdekken dat jij je verder kunt ontwikkelen. Want ook al blijf je in een lagere bewustzijnsfrequentie, je DNA/RNA kan dan beslist wel al die ‘ruimte’ hebben voor je groei en evolutie. Het antwoord ligt dus in de keuze die je maakt. Wil ik mezelf en de wereld om me heen beter kennen/begrijpen, dan zal ik mezelf moeten ontwikkelen. En alle mensen op Aarde kunnen dat gaan doen … ze weten dit echter niet en blijven in de ‘lus’ van hun leven/bewustzijnsfrequentie hangen als het ware. En dat ze dat doen kan aan vele omstandigheden liggen. De hoofdzakelijke is wel dat de meeste mensen in hun overlevingsbewustzijn leven en alleen daarmee bezig zijn. Daarom is het ook zo noodzakelijk om meer rust en ontspanning in de wereld gebracht te krijgen, zodat de mensen meer aandacht voor andere zaken gaan krijgen.

   Dus je kunt de ontwikkeling voor jezelf aantonen door terug te kijken naar hoe je was en hoe je vandaag de dag bent. Je zegt ontspanning te ervaren van tijd tot tijd, maar ook dat je dagen hebt dat je lichamelijke moeilijkheden ervaart. Dat is eigenlijk het bewijs dan dat je klaar bent voor een volgende ontwikkeling en verhoging van je bewustzijn(frequentie). Je krijgt precies dat waar je klaar voor bent, en als je geestdriftig bent om te groeien en de groei zit er goed in zullen rustige en ontspannen momenten en momenten die wat moeilijker zijn je steeds meer op gaan vallen. Houd echter ook in de gaten dat we ook symptomen ervaren wanneer bijvoorbeeld de frequentie van de Aarde (schumann resonantie) omhoog gebracht wordt, of misschien dat je spiritteam met je aan het werk is via de droomwereld of via meditaties. Dus het is geen standaard gegeven dat wanneer je ongemak ervaart dat dit altijd te maken heeft met een ontwikkeling in bewustzijn.

   Verwijderen
 2. Dank voor je antwoord Cobie. Ik denk dat ik het begrijp. Het voelt voor mij alsof ik wel klaar ben voor die volgende stap, maar dat mijn fysieke gesteldheid mij niet in staat stelt om die volgende stap te maken (= mijn 'grootsheid' en liefde delen met anderen en er alles aan willen doen om de wereld een stukje mooier te maken). En als mijn spiritteam nou weet dat ik niets liever wil, waarom maken ze dit proces dan zo moeilijk en langdurig ... ik worstel nu al 5 jaar en er lijkt soms geen eind aan te komen, hoewel ik de laatste tijd gelukkig wel regelmatig meer ontspanning en plezier ervaar ... 😇

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een ieder heeft natuurlijk diens eigen proces. Voor de één gaat het gemakkelijker of moeilijker dan voor de ander. Ik weet dat er heel veel Lichtwerkers zijn die het bepaald niet gemakkelijk hebben en we verlangen allemaal naar enige verlichting. Voor mij is het een gevoel dat er een doorbraak moet gaan plaatsvinden of zo, voordat we echt verder kunnen. Met vallen en opstaan zullen we er komen. Ik zit er acht jaar in en de laatste twee jaren waren alles behalve gemakkelijk. Voor ieder van ons bestaat een programma ... en hopelijk gaat die doorbraak er snel komen nu ... voor ons allemaal.

   Ik kan je alleen maar aanraden je innerlijke werk te doen, en nieuwe paden van begrip te openen en te bewandelen. Doe wat je kunt en maak je niet te druk over wat je wel of niet kunt doen ... Ik begrijp het hoor, het meeste dat we gedaan krijgen gaat van binnenuit en wordt nog steeds niet naar buiten gebracht als het ware. Wij mensen zijn theoretisch maar ook praktijk gericht ingesteld, en dat laatste hebben onze broeders en zusters in de hogere dimensies niet of nauwelijks ontwikkeld ... Daar gaat verandering in komen ... dat is iets dat ik via mijn proces heel duidelijk doorkrijg. Dus houd de moed erin....

   Verwijderen
  2. Dank je Cobie! Ik houd de moed erin en blijf vertrouwen. Ik wens je het beste.

   Verwijderen