dinsdag, oktober 31, 2017

LiefdeLicht-Energie: De Extreme Stijgingen Blijven Doorgaan… - 31 Oktober 2017


LiefdeLicht-Energie:
De Extreme Stijgingen Blijven Doorgaan…
31 Oktober 2017
De Diagrammen van 27-10-2017  t/m 31-10-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Vandaag zijn wederom de diagrammen aangepast aan de enorme stijgingen die momenteel plaatsvinden....


Cobie: Zoals ik in mijn artikel “Hoe de Extreme Stijgingen van de Energieën te Interpreteren” heb omschreven, wordt nog steeds glashard bewezen dat de Hogere Dimensionalen een enorme bewustzijnsgroei doormaken. Deze extremen zijn niet op ons van toepassing. Tevens bevinden de energieën die wij en de planeet nodig hebben voor onze groei en ontwikkeling zich binnenin deze energieën, dus je hoeft er niet over in te zitten dat dit niet door zou gaan, of wat dan ook. Ook onze ontwikkeling gaat verder!
Op facebook zie ik sommige mensen reageren over het feit dat de energieën hen nauwelijks meer beïnvloeden. Dit klopt dus, want deze hoge energieën zijn voor de hogere dimensionalen. Onze apparatuur op Aarde meet gewoon datgene op wat De Ene/De Schepper ons Universum kan geven aangaande bewustzijnsgroei dat bereikt wordt door degenen die dit Universum bewonen (dus ook de hogere dimensionalen). Zoals hierboven gezegd, binnenin de energieën die ons Universum binnenkomen zitten alle energieën waar ieder individu klaar voor is om te ontvangen. Je ontvangt nooit teveel … De Licht/Liefde Energie is Intelligent. Als er problemen zijn dan ligt dit of aan jezelf of aan je Hogere Zelf/Spiritteam en dat er een onjuiste inschatting gemaakt wordt over wat het fysieke voertuig of de menselijke geest allemaal kan bolwerken. Vraag dus om vermindering van de intensiteit van werken met jou als je bij jezelf herkent dat je het gewoonweg te zwaar hebt, en jij je leven niet fatsoenlijk meer kan leiden.


Deze hele hoge uitschieters van de energieën stemmen mij in ieder geval zeer tevreden. Ik zit, zoals velen van jullie weten, in een specifiek proces met vele (ook bekende) hogere dimensionalen om onze dimensies met elkaar uitgelijnd te krijgen. Het echte werk bij hen is enige weken geleden begonnen … je zou kunnen zeggen dat dit voor hen “De duistere nacht van de Ziel” is geweest. Ze gaan onvermoeibaar verder en beseffen en begrijpen steeds meer. Het ene begrip volgt het andere begrip op naarmate er meer ruimte gemaakt wordt voor nieuwe begrippen, net zoals dat bij ons het geval is. Wat hen volgens mij nu rest is … dat zij niet langer meer binnenin zichzelf aan het werk zijn, maar ook naar buiten gaan kijken. Dat zij niet slechts alleen maar de theoretische kennis tot zich nemen, maar ook die theoretische kennis gaan toetsen in de praktijk. Hun wereld komt steeds meer in evenwicht als zij net zoals wij theoretisch en praktijk gericht gaan leven….
Dit klinkt misschien vreemd, maar zo is het wel. Zoals ik al vaker uitgelegd heb, is de Mensheid op Aarde anders dan wij de Lichtwerkers enz. zijn. Zij ZIJN Hogere Dimensionalen, terwijl WIJ Lichtwerkers aspecten zijn van Hogere Zelven die in de hogere dimensies leven en die ons begeleiden. Dat hogere zelf heeft nog nooit zelf een leven in de fysicaliteit geleefd en mist dus een zeer essentieel deel om ons adequaat te kunnen helpen met onze ascentie. Zelfs een zeer essentieel deel om ons mensen adequaat te kunnen begrijpen. De Spiritteams hier op Aarde die deel uitmaken van de Mensheid, zijn inmiddels op de hoogte van alles wat er gebeurt. Ieder lid van deze spiritteams heeft vele levens op de Aarde geleefd, net zoals het deel van hen dat momenteel in de incarnatie op Aarde is. Zij bezitten kennis over het fysieke leven dat doorgegeven kan worden aan de hogere dimensionalen die dat niet hebben. We staan er inmiddels een stuk beter voor dan dat we ooit gedaan hebben. Ik heb goede hoop op een voorspoedige vooruitgang aangaande onze ascentie.
************************************Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met:
Extreme vermoeidheid,
Griepachtige symptomen,
Slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon,
Pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen,
 Duizeligheid, Hoofdpijn, druk op de kroon
Gezichtsopvliegers, koud en warm zijn, tintelingen/elektrisch-achtige tintelingen onder de huid, van boven naar beneden en weer terug,
De impuls om je lichaam uit te strekken, schudden (innerlijk) van het lichaam.
Concentratie problemen aangaande de dagelijkse bezigheden,
Jeuk, huidplekken/uitslag,
Tijdelijk slecht zicht, Droge en/of jeukende ogen, Het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen),
Droge mond,
Oorsuizen - tonen in de oren,
Misselijkheid, Slechte spijsvertering, Maagzuur, Verstoorde stoelgang, Gewichtstoename, Verlies van eetlust, verlangen naar zoetigheid of oppeppers voor het verlies van energie.
 Hartfladderen (onregelmatig hartritme), Kortademigheid enzovoorts…
Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
**Als je het toch niet vertrouwd allemaal, aarzel dan niet om een arts te raadplegen.
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
***********
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten