donderdag, oktober 26, 2017

LiefdeLicht-Energie: De Extreme Stijgingen van de Afgelopen 5 Dagen… - 26 Oktober 2017


LiefdeLicht-Energie:
De Extreme Stijgingen van de Afgelopen 5 Dagen…
26 Oktober 2017
De Diagrammen van 22-10-2017  t/m 26-10-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


Cobie: Zoals ik in mijn artikel “Hoe de Extreme Stijgingen van de Energieën te Interpreteren” heb omschreven, wordt nog steeds glashard bewezen dat de Hogere Dimensionalen een enorme bewustzijnsgroei doormaken. Deze extremen zijn niet op ons van toepassing. Tevens bevinden de energieën die wij en de planeet nodig hebben voor onze groei en ontwikkeling zich binnenin deze energieën, dus je hoeft er niet over in te zitten dat dit niet door zou gaan, of wat dan ook. Ook onze ontwikkeling gaat verder!
Doe het werk dat er gedaan moet worden! Als er angsten in je leven bestaan, of je begrijpt niet waarom iets jou steeds weer opnieuw moet overkomen of wat dan ook waar je dagelijks mee geconfronteerd wordt, en je weet het gewoonweg niet meer … omdat je erop vertrouwt dat de energieën het werk wel voor jou zullen doen, dan zal je bedrogen uitkomen. Ga op onderzoek uit, waaraan ligt het dat dit in mijn leven gebeurt? Kan ik het terugleiden naar mijn kindertijd, mijn tienertijd, of zelfs een iets latere periode? Kan het misschien te maken hebben met voorafgaande levens? Vraag bijvoorbeeld aan je Hogere Zelf voor een Heldere droom om enig licht over de kwestie te schijnen, zodat je op het juiste spoor gezet wordt. Ga door de gevoelens en emoties heen, leer waar ze thuishoren en verwerk deze … totdat je gewoonweg innerlijk weet dat je ze los kunt laten.

Denk ook niet dat je werk voor anderen zit te doen. Dat is gewoonweg niet mogelijk. Iemand anders kan ook niet voor jou het werk doen. Voorouderlijke (familiale) kwesties, collectieve kwesties … dat werk wordt niet door jou of wie dan ook geklaard. Een ieder moet diens eigen werk doen aangaande voorafgaande levens dat in dit leven getriggerd wordt op wat voor manier dan ook… Wat je ook voelt of ervaart, het is een werk dat JIJ moet uitvoeren. Wanneer daar anders over gedacht wordt, zal het probleem steeds weer opnieuw bij je terugkeren…Door jouw persoonlijke werk en het persoonlijke werk van vele anderen, zullen bepaalde zaken binnen het collectief ‘verlicht’ worden, totdat allen die bij het specifieke collectief thuishoren hun werk gedaan hebben.
Denk ook niet dat heel veel cellulair schoonmaakwerk gedaan wordt door de energieën. Ons immuunsysteem kan dat heel goed ZELF. Als ons DNA/RNA geactiveerd wordt hebben we daar symptomen van, als de trilling van de Aarde omhoog gaat en ons lichaam moet zich daaraan aanpassen dan hebben we daar symptomen van. Ons immuunsysteem wordt getriggerd en zorgt dus voor de symptomen, wat niet meer dan logisch is want er gebeurt iets binnenin ons lichaam dat aangepast wordt en het immuunsysteem treedt in werking om de ‘vijand te lijf te gaan’ totdat het zich aan de situatie aangepast heeft. Maar ook … als onze spiritteams en hogere zelf teveel tussenbeide komen tijdens ons slaapproces dan kan ons lichaam zichzelf niet voldoende herstellen als we slapen. Het regeneratiesysteem wordt onderbroken of krijgt gewoonweg de kans niet om te herstellen wat er hersteld moet worden en het immuunsysteem moet er dan ook weer hard tegenaan waardoor we ons vermoeid en uitgeput voelen en waardoor we ook opvliegers ervaren en mogelijk enige symptomen van de lijst die ik iedere keer mee lever bij iedere post over de verhoging van de energieën.
Nogmaals, de verhoging van de energieën mag toegeschreven worden aan een gigantische bewustzijnsverruiming van de hogere dimensionalen. Wij schijnen het idee opgevat te hebben dat alle hogere dimensionalen alles behoren of dienen te weten en dat dit een gegeven is. Dat is niet het geval, ook zij gaan door het proces van ascentie heen. En de Ascentie van de Aarde is voor hen de trigger geweest om te ontwaken jegens de waarheden die zij nastreefden of waar zij in geloofden. Heel veel waarheden die wij dus via hen geleerd hebben zijn inmiddels oude waarheden geworden. De nieuwe waarheden zullen ons mondjesmaat en stap voor stap onderwezen worden als zij volledig klaar zijn met hun kennis te verbreden en uit te breiden met de nieuwe waarheden die zij moeten leren om ons goed en adequaat bij kunnen te staan met onze Ascentie, de Ascentie van de Aarde en AL HET LEVEN OP HAAR.
Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met:
Extreme vermoeidheid,
Griepachtige symptomen,
Slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon,
Pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen,
 Duizeligheid, Hoofdpijn, druk op de kroon
Gezichtsopvliegers, koud en warm zijn, tintelingen/elektrisch-achtige tintelingen onder de huid, van boven naar beneden en weer terug,
De impuls om je lichaam uit te strekken, schudden (innerlijk) van het lichaam.
Concentratie problemen aangaande de dagelijkse bezigheden,
Jeuk, huidplekken/uitslag,
Tijdelijk slecht zicht, Droge en/of jeukende ogen, Het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen),
Droge mond,
Oorsuizen - tonen in de oren,
Misselijkheid, Slechte spijsvertering, Maagzuur, Verstoorde stoelgang, Gewichtstoename, Verlies van eetlust, verlangen naar zoetigheid of oppeppers voor het verlies van energie.
 Hartfladderen (onregelmatig hartritme), Kortademigheid enzovoorts…
Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
**Als je het toch niet vertrouwd allemaal, aarzel dan niet om een arts te raadplegen.
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
***********
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten