zaterdag, oktober 21, 2017

LiefdeLicht-Energie: De Energieën Katapulteren naar Ongekende Hoogtes… - 21 Oktober 2017


LiefdeLicht-Energie:
De Energieën Katapulteren naar Ongekende Hoogtes…
21 Oktober 2017
De Diagrammen van 15-10-2017  t/m 21-10-2017

Cobie: Zoals ik in mijn artikel “Hoe de Extreme Stijgingen van de Energieën te Interpreteren” heb omschreven en uitgelegd, wordt nu glashard bewezen dat de Hogere Dimensionalen een enorme bewustzijnsgroei doormaken. Deze extremen zijn niet op ons van toepassing. Tevens bevinden de energieën die wij en de planeet nodig hebben voor onze groei en ontwikkeling zich binnenin deze energieën, dus je hoeft er niet over in te zitten dat dit niet door zou gaan, of wat dan ook. Ook onze ontwikkeling gaat verder!
Velen schijnen ook nog steeds te denken dat de energieën de bewuste en onderbewuste opgehoopte en  onverwerkte problemen of doorstane moeilijkheden van voorafgaande levens of dit leven, als vanzelf oplossen. Dat het daarom is dat we ons vaak ellendig en moe voelen. De energieën doen dit niet! Jij bent het zelf die door je problemen heen moet gaan, ze moet her/erkennen enzovoorts. Zelfonderzoek is een MUST om te doen … Door je emoties en gevoelens heengaan, inzien en begrijpen over het hoe en wat en waarom van datgene waar je mee geconfronteerd wordt. Niets of niemand anders kan dit voor jou doen, zelfs de energieën niet. Dus als problemen steeds opnieuw bij je terugkeren hoeft dit niet per se een nieuwe laag te zijn, het kan ook nog steeds iets zijn waar je mee aan het werk moet gaan. Ascenderen is aan jezelf werken, jezelf verheffen naar nieuw begrip, waardoor je het oude los kunt laten en plaats kunt maken voor nieuwe ontwikkelingen. Alleen jij kunt dit DOEN!
De stijgingen zijn momenteel een constante, en de hogere dimensionalen zijn hard met zichzelf aan het werk. Ook het vorige overzicht aan diagrammen dat ik verstrekte laat de constante stijging zien, en de afgelopen week laat zien dat er hele grote sprongen voorwaarts zijn gemaakt. Ik zit al twee jaar lang in een specifiek proces met een groot team Hogere Dimensionalen … het is een proces van uitlijning van de hogere dimensies met de lagere dimensies, en dit proces levert daar nu de vruchten van. Zie ook de verhogingen van de vorige keer:  http://denkmetjehart.blogspot.nl/2017/10/liefdelicht-energie-de-stijgingen-van.html

*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met:
Extreme vermoeidheid,
Griepachtige symptomen,
Slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon,
Pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen,
 Duizeligheid, Hoofdpijn, druk op de kroon
Gezichtsopvliegers, koud en warm zijn, tintelingen/elektrisch-achtige tintelingen onder de huid, van boven naar beneden en weer terug,
De impuls om je lichaam uit te strekken, schudden (innerlijk) van het lichaam.
Concentratie problemen aangaande de dagelijkse bezigheden,
Jeuk, huidplekken/uitslag,
Tijdelijk slecht zicht, Droge en/of jeukende ogen, Het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen),
Droge mond,
Oorsuizen - tonen in de oren,
Misselijkheid, Slechte spijsvertering, Maagzuur, Verstoorde stoelgang, Gewichtstoename, Verlies van eetlust, verlangen naar zoetigheid of oppeppers voor het verlies van energie.
 Hartfladderen (onregelmatig hartritme), Kortademigheid enzovoorts…

Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
**Als je het toch niet vertrouwd allemaal, aarzel dan niet om een arts te raadplegen.
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
***********
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten