woensdag, oktober 18, 2017

De Arcturiaanse Raad - Jullie Verzamelen Informatie - 18 Oktober 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Jullie Verzamelen Informatie
18 Oktober 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jullie zijn beter dan jullie ooit geweest zijn met het vaststellen wat goed voor jullie is. Jullie zijn allemaal op informatie verzamelende expedities geweest, en deze informatie helpt jullie om te ontdekken waar jullie naartoe willen gaan, wat jullie willen doen, met wie jullie het willen doen, en nog veel meer. De informatie die jullie verzamelen is niet alleen waardevol voor jullie in jullie levens, maar het is ook waardevol voor het collectief, het Universum, en de Bron Energie.
Hoe meer jullie je leven leven, hoe meer informatie jullie verzamelen, en hoe meer informatie jullie verzamelen hoe sterker jullie wensen. Terwijl jullie wensen toenemen aan kracht en intensiteit, neemt ook het oproepen van de energie vanuit de hoger rijken toe. Jullie zijn nieuwe werkelijkheden voor jullie zelf aan het creëren om te verkennen en te ontdekken, en jullie doen dat aldus door open te zijn voor alles dat in dit Universum bestaat.
Hoe meer jullie jezelf van iets afsluiten, hoe meer jullie je voor alles afsluiten. En hoe meer afgesloten jullie zijn, hoe minder informatie jullie verzamelen, hoe minder wensen jullie voelen, hoe minder oproepen jullie doen. En wanneer een persoon begint zichzelf systematisch op die manier af te sluiten, zal hij/zij zichzelf steeds dichterbij de doodservaring gewaarworden. Niets opent jullie meer om te ontvangen dan de doodservaring.

Als jullie geloven dat de informatie die jullie verzamelen gaat over wat het is dat jullie moeten ontkennen of weerstaan, dan hebben jullie het gewoonweg verkeerd. De informatie die jullie verzamelen gaat over vast te stellen wat er voor je werkt, wat goed voor je is, en het helpt het collectief om vast te stellen wat goed voor hen is, aangezien jullie allemaal deel uitmaken van het collectief van de mensheid.
Dus de truc voor het leven van een leven dat gevuld is met magische en prachtige ervaringen is, om die informatie te verzamelen, zonder weerstand/tegenwerking, en ondertussen open te blijven voor alles dat het Universum aan te bieden heeft. Wij beloven jullie, dat er zoveel meer voor jullie om te ontdekken en verzamelen is voor jullie zelf, voor het collectief, voor het Universum en voor De Bron.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten