vrijdag, september 22, 2017

LiefdeLicht-Energie: Een GIGA Stijging Vandaag - De Dag van de Equinox! - 22 September 2017


LiefdeLicht-Energie:
Een GIGA Stijging Vandaag - De Dag van de Equinox!
22 September 2017
De Diagrammen van 17-08-2017  t/m 22-09-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)De Afgelopen drie dagen waren dagen van extreme stijgingen in de energie. Vandaag met de Equinox, schiet de Liefde-Licht Energie nogmaals enorm uit. Doe het rustig aan en probeer te genieten van deze dag van Evenwicht... De Ene heeft me deze week laten weten dat we een volgend subniveau gestegen zijn in 4D ... We zitten nu in 4.1.8.
Laten we vandaag tevreden en ontspannen doorbrengen ... (zoveel als mogelijk) en laten we onze meditaties focussen op het Hoogste Goede voor Alles en Iedereen!! ... Wat voor beeld je daar ook maar bij hebt ... Respect, Vertrouwen, Om Elkaar Geven..., Waarheid, Eerlijkheid, Evenwicht voor Mannelijke en Vrouwelijke Energieën, en dat de Universele Wetten in evenwicht geleefd en nageleefd worden. Laten we onszelf openen voor het evenwichtige stromen van De Ene ... Voor Liefde en alles wat dat omvat!!


Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met:
Extreme vermoeidheid,
Griepachtige symptomen,
Slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon,
Pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen,
 Duizeligheid, Hoofdpijn, druk op de kroon
Gezichtsopvliegers, koud en warm zijn, tintelingen/elektrisch-achtige tintelingen onder de huid, van boven naar beneden en weer terug,
De impuls om je lichaam uit te strekken, schudden (innerlijk) van het lichaam.
Concentratie problemen aangaande de dagelijkse bezigheden,
Jeuk, huidplekken/uitslag,
Tijdelijk slecht zicht, Droge en/of jeukende ogen, Het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen),
Droge mond,
Oorsuizen - tonen in de oren,
Misselijkheid, Slechte spijsvertering, Maagzuur, Verstoorde stoelgang, Gewichtstoename, Verlies van eetlust, verlangen naar zoetigheid of oppeppers voor het verlies van energie.
 Hartfladderen (onregelmatig hartritme), Kortademigheid enzovoorts…
Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
**Als je het toch niet vertrouwd allemaal, aarzel dan niet om een arts te raadplegen.
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
***********
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten