dinsdag, augustus 01, 2017

Vanuit de Akashic Archieven Augustus 2017 Boodschap


 Vanuit de Akashic Archieven
 Augustus 2017 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Augustus 2017 verwachten?
De energie beweegt deze maand snel. Het is zoals een snel-stromende rivier of een harde wind die waait. Niettemin gaat deze maand de tijd langzaam, dus het mag aanvoelen dat deze maand voor altijd doorgaat. Voor zo heel veel is er een potentieel om zich voor te doen aangezien de energie snel gaat en de tijd langzaam -- dus is er zelfs meer tijd om de dingen gedaan te krijgen. Dit kan een zeer productieve maand zijn voor velen van jullie. Het kan een optimistische, verlichtende en opwindende maand zijn. Alles is in de openbaarheid deze maand.
Te midden al die snel-bewegende energie, is er een sterker potentieel voor te crashen. Terwijl sommigen van jullie doorheen de volledige maand zullen vliegen, zullen velen zichzelf gewaarworden zo nu en dan in dingen te crashen. Op een individueel niveau, betekent dit dat je conflicten binnen mag gaan die groter dan gewoonlijk of belangrijker dan gewoonlijk toeschijnen. Je mag een wegversperring tegenkomen wanneer je probeert om iets gedaan te krijgen, of je mag iets fysieks hebben te gebeuren in je leven dat jou in je sporen stopt. Dit zal voor iedereen anders zijn.
Het is niet noodzakelijk om bang te zijn. Jullie individuele leven wordt door jullie spirit-wezens en jullie geliefden gechoreografeerd. Je zult de valpartijen hebben die je nodig hebt om je te helpen jezelf te heroriënteren en de lessen te leren die je moet leren, net zoals altijd. Het is gewoon dat de energie van deze maand groter en sneller is aldus de valpartijen meer duidelijk zijn. Wanneer de dingen goed gaan, zal het met name deze maand goed voelen. Wanneer de dingen verkeerd gaan, gaan zijn dramatisch verkeerd zijn. Alles is meer duidelijk in Augustus 2017, omdat de dingen groter zijn en er een ingrijpende energie is.

Zijn er wat voor activiteiten dan ook die ons kunnen helpen ons bezig te houden met deze energie in Augustus?
Met alles in de openbaarheid en zo snel bewegend, zal het moeilijk zijn om deze maand dingen te verbergen. Jullie hebben geen tijd voor spelletjes die misleiding of manipulatie bevatten. Jullie hebben geen tijd voor ontkenning. Jullie hebben geen tijd voor mensen die niet eerlijk tegen jullie zijn. Om je het beste met deze energie bezig te houden, ben zo eerlijk als je kunt met jezelf en zo eerlijk als je kunt met anderen. Probeer alles open en bloot op tafel te leggen.
Als je een crash-punt bereikt deze maand, zal het vaak het beste zijn om alle informatie open en bloot op de tafel te leggen voor iedereen om te zien. Erken openlijk wie wat doet, wie wat voelt, en wie wat nodig heeft. Wanneer je eenmaal de kans hebt om de dynamica van je crash onder ogen te komen, zal je dan in staat zijn om er met gebruikmaking van de snelle energie van deze maand doorheen te werken.
Dit is geen tijd om te proberen mensen te beschermen voor hun eigen gevoelens. Het zal belangrijk voor iedereen zijn om te voelen wat zij moeten voelen om er voorbij te gaan en iedereen toe te staan te vliegen. Wanneer dan ook dat je probeert om je gevoelens te weerstaan of te ontkennen, of als je probeert te voorkomen dat andere mensen hun gevoelens hebben, zijn dat de tijden wanneer je waarschijnlijk onderuit zult gaan/zult crashen.
Wat kunnen wij in Augustus 2017 collectief verwachten?
In Augustus, beginnen de dingen door de scheuren heen te vallen die zich in de collectieve wereld gevormd hebben gedurende de afgelopen paar jaren. Jullie zullen ermee beginnen dingen gewaar te worden die niet goed behandeld/afgehandeld zijn in regeringen, ondernemingen, organisaties en instituten, zij zullen naar de oppervlakte komen. Bijvoorbeeld, jullie mogen gewaarworden dat een orkaan plaatsvindt, maar dat er geen hoofd van FEMA is om te helpen het te regelen. Jullie mogen gewaarworden dat er een bom gegooid is door één natie, maar dat er geen diplomatiek team op diens plaats is om effectieve beslissingen te nemen over een antwoord. Jullie gaan ermee beginnen te ontdekken dat er op de infrastructuur die op de achtergrond aan het verbrokkelen is een beroep gedaan wordt en dat dit faalt. Er is geen enkele manier om precies te zeggen hoe het zich allemaal zal ontrafelen, maar wat jullie wel kunnen verwachten te zien is dat de instituten waar jullie doorgaans op vertrouwen niet zullen werken op de manier dat zij zouden moeten in Augustus.
Dit is een tijd om twee dingen te doen. De eerste, roep deze organisaties naar hun verantwoordelijkheid en eis dat zij beter werken. En, als tweede, is het tijd voor individuen om op te staan en zorg te dragen voor de problemen die naar boven komen zo goed als jullie kunnen. In Augustus, zal het belangrijk zijn om je vrijwillig aan te melden, geld te doneren en hulp op ieder niveau aan te bieden dat je kunt. Jullie worden allemaal opgeroepen om helpers te zijn op een kleine schaal in jullie woning en buurt, en op een grote schaal in jullie stad en over de hele wereld heen.
Dit is echt een belangrijke tijd voor vrijwilligerswerk en het doneren van geld. Maak een familiebudget dat dit omvat. Zelfs als je slechts een paar euro’s te besteden hebt om te doneren in de maand Augustus, heb een familiebijeenkomst en spreek over hoe jullie dat geld willen besteden om de wereld te helpen. Het is tijd om bedachtzaam te zijn en te proberen deel uit te maken van het oplossen van problemen. Het ziet er echt naar uit dat sommige belangrijke problemen waarschijnlijk naar boven zullen komen in Augustus, eenvoudig omdat de systemen die normaal gesproken op hun plaats waren om jullie te beschermen niet langer meer functioneren op de manieren dat zij zouden moeten.
Is er ook nog iets anders voor ons om te weten over Augustus 2017?
Ondanks het potentieel voor te crashen/onderuit te gaan deze maand, is de algehele energie ongelooflijk positief. Het is open, plezierig liefdevol, en genereus. Er is zoveel in beweging. Jullie zullen oplossingen vinden voor problemen en aldus vele nieuwe veranderingen om weer te proberen.
Er is ruimte om veel meer plezier te hebben als jullie op de problemen springen die jullie kant op komen en hen ontmantelen. Dit is een tijd om de dingen met enthousiasme te doen -- om een diepe ademteug te nemen en erin te duiken, neem een grote hap, lach luid en zeg wat je echt bedoelt. Open jezelf voor wat komt op iedere manier dat je kunt. Dit is de manier om het beste de energie te gebruiken en het kan ongelooflijk plezierig en opmerkelijk gunstig voor je zijn terwijl je voorwaarts gaat op je spirituele pad.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. http://akashictransformations.com/

1 opmerking:

  1. Wauw... wat een krachtige boodschap. Bedankt voor je vertaling!!!

    BeantwoordenVerwijderen