zondag, augustus 13, 2017

De Arcturiaanse Raad - Toestemming Om Jezelf Te Zijn - 13 Augustus 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Toestemming Om Jezelf Te Zijn
13 Augustus 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jullie staan op het punt om de transmissie te ervaren waar jullie op gewacht hebben. Wij bieden jullie deze transmissie aan als de toestemming die jullie eerder nooit toegestaan werd door eender welk ander persoon dan ook, door eender welk ander wezen dan ook die jullie ooit tegengekomen zijn. Wij zijn nu hier om jullie toestemming te geven om jezelf te zijn.
Je beslissing om te zijn wie je bent in ieder moment is een handeling van zelf-liefde. Je beslissing om jezelf te eren en te luisteren naar je begeleiding, te luisteren naar je intuïtie, te luisteren naar wat je lichaam jou vertelt, is de meest belangrijke beslissing die je ooit zou kunnen maken.
Wij willen dat jullie alles vergeten dat ooit aan jullie verteld en ooit aan jullie onderwezen werd, en gewoon naar jezelf in het moment luistert. Deze beslissing om jezelf te zijn betekent dat jij je gevoelens moet volgen. Je gevoelens gidsen je terug naar jezelf en je bent nu hier op een missie om meer van jezelf te worden. En hoe kan je dat doen als jij jezelf niet toestaat te zijn wie je bent in ieder moment?

De ervaring van meer te worden van wie je bent is bedoeld om een zeer natuurlijke evolutie te zijn. Het wordt niet verondersteld moeilijk te zijn. Het wordt niet verondersteld iets te zijn waar je aan werkt. Het is iets dat je toestaat te gebeuren, net zoals de bloem zichzelf toestaat in bloei te komen.
Je bent precies daar waar je verondersteld wordt om te zijn, ongeacht waar dat is. En ongeacht wat de omstandigheden van je leven momenteel ook zijn, aan jou wordt een kans gegeven om jezelf te zijn, jezelf te eren, en om waarheidsgetrouw aan jezelf te zijn. Welnu, als een wezen van dienstverlening, zou jij je af kunnen vragen hoe je deze twee dingen combineert. En wij zouden willen zeggen dat het gemakkelijker is om van dienstverlening te zijn voor anderen wanneer je van dienstverlening bent voor jezelf.
Wanneer je van dienstverlening bent voor het menselijke collectief, moet jij jezelf daar ook bij betrekken als een onderdeel van dat collectief. Je moet van dienstverlening zijn aan het volledige collectief, inclusief jezelf. En niemand weet beter dan dat jij weet wat je in ieder gegeven moment nodig hebt. Dat is waarom jij jij bent. Geef jezelf toestemming om te zijn wie je bent, en laat je ascentie gebeuren. Zie hoeveel meer je van dienstverlening bent voor anderen wanneer je geeft vanuit de moment-na-moment begeleiding die je van binnenuit krijgt.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten