dinsdag, juni 06, 2017

LiefdeLicht-Energie: Extreme Stijgingen Weer de Afgelopen Twee Dagen… - 6 Juni 2017


LiefdeLicht-Energie:
Extreme Stijgingen Weer de Afgelopen Twee Dagen…
6 Juni 2017
De Diagrammen van 05-05-2017  t/m 06-06-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)*************Bovenstaande grafiek als een extra toevoeging, omdat inderdaad het bericht verspreid wordt dat de Schumann Resonantie niet zou stijgen en dat dit het Elektromagnetische veld zou zijn. Het Duitse Meetteam spreekt dit hier nadrukkelijk tegen en ik ben het hier mee eens. De Schumann Resonantie geeft het totale lichaam van de planeet weer. Net zoals ons lichaam bestaat de planeet uit een vier-lichamelijk systeem. Als het ene lichaam stijgt, stijgt het andere lichaam ook. Daar kan geen afwijking in bestaan. Dat alleen het Elektromagnetische veld zou stijgen is dus absurd. Geloof dit soort beweringen niet. De Schumann Resonantie moet dus gezien worden dat dit de trillingsfrequentie van het volledige vier-lichamelijke systeem van de planeet weergeeft.
**********
Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met:
Extreme vermoeidheid,
Griepachtige symptomen,
Slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon,
Pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen,
 Duizeligheid, Hoofdpijn, druk op de kroon
Gezichtsopvliegers, koud en warm zijn, tintelingen/elektrisch-achtige tintelingen onder de huid, van boven naar beneden en weer terug,
Jeuk,
Tijdelijk slecht zicht, Droge ogen, Het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen),
Droge mond,
Oorsuizen - tonen in de oren,
Misselijkheid, Slechte spijsvertering, Maagzuur, Verstoorde stoelgang, Gewichtstoename,
 Hartfladderen (onregelmatig hartritme), Kortademigheid enzovoorts…
Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
**Als je het toch niet vertrouwd allemaal, aarzel dan niet om een arts te raadplegen.
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
***********
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Cobie,

  Het al dagen durende zware hoofd met lichte hoofdpijn en die ellendige stijve nek die met niets wil weggaan... zijn hiermee verklaard, thx!
  Er wordt precies goed vaart achter gezet hé?
  Grtjs! :)  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De symptomen zijn wel weer duidelijk hè? En uiteraard ook gelijk verklaarbaar. We krijgen precies wat we aankunnen....

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen